- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 40
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
kumdeniz süpersin resmlerde hic fazlan yok gibi ama baya vermissin ne olursa olsun insan 5 kilo bile verse farkediyor bende asagi yukari senin kadar verdim ama sanirim senin bpyun uzun boyu uzun kisilerde kilo pek belli olmuyor benim gibi 165 lik boya sahip olunca böyle yuvarlacik birsey oluyorsun..Allahtan basen filan yok kalca iyi benim derdim su karin ve bel bölgesi spor yapamiyorum bu ara ama bugün 69.600 geldim yani veriyorum sanirim neyse insallah bu azim kirilmaz...
yengecburcu ve pimpirikli sanirim pek giremiyorlar onlar ne yapiyorlar merak ettim
kızlar yaaa cvpp lutfen 5 ı 1 yerde ıcsem olurmu bugun basladım bu dıyete
kızlar benım 5 kılo wermem lazım..ıswec dıyetını yaparken mesela kahve we cay gunlerınde yerıne 5 ı 1 yerde ıcsek dıyetı bozmus olurmuyuz
arkadaslar aranıza yenı katıldım bendeee ck gusel bı yardımlasmaa var gercktnn aranızdaa cok ımrendımmm bende yenı unıversıteye baslıcamm suan 62 kıloyum boyum 172 aslında kılolu dıılm ama bn cok zyf olmak ıstıorm:) bıras takıntılıyım yane bı gram bıle faslam olsn ıstemıorm bugun ısvec dıyetıne basladmmm cok kararlıyımmmm ıns bozmucamm hıcc :))
Yengecburcu, pimpirikli nasılsınız ?? Neler yapıyorsunuz ?
reyyan _06 diyet nasıl gidiyor? nasılsın ?
merhaba cnm ..
beni sormuşsun pek iyi değilim açıkçası ..
hfta başından beri hastanedelerdeyim kızlarımı dr.a götürdüm
büyük kızım uzun zamandır kalp ağrısı ve çarpıntı yaşıyordu
tahlillernde yüksek kolesterol, karaciğer yağlanması ve ventrikül taşikardi teşhisi konuldu ..
çocuk kardiyoloğına yönlendirildik önümüzdeki haftaya randevu almaya çalışıyoruz..
küçük kızımada obezite teşhisiyle tüm tetkikler istendi onlarada randevu verdiler ama 1 ay sonrasına bakalım biz biraz erkene çekmeye çalışıyoruz..
anlıyacağınız keyfim yok çok üzgünüm..
hepinize sağlıklı günler dilerim ..
iyi gidiyorda spor yapamadigim icin 69-70 arasindaym ama olsun korusamda yeter iftara kadar acikma filan yokta susuyorum birde aksamlari elma filan yemiyorum aslinda meyve yemem lazim ama ne bileyim yemiyorum.spor yapacam ama bizimkiler pek izin vermiyor iftardan önce cikiyorum biraz yürüyorum birde haftaya yola cikacaz alisveris filan aksam saatlerini seciyorum ki azicik yürümüs olayim iftardan sonra da babam yapma halsiz olursun hasta olursun iyi oldun böyle diyor bende azicik istemiyorum hemen ok diyorum..böyle bakalim simdilik idare eder yemek acisindan fazla yemem yok ama spor yok kilo verme pek yok
Merhaba hoşgeldin
Kilolu değilsin. Sağlıklı beslenip spor yaparak devam edebilirisn bence. Boşuna kendini yorma.
merhaba cnm ..
beni sormuşsun pek iyi değilim açıkçası ..
hfta başından beri hastanedelerdeyim kızlarımı dr.a götürdüm
büyük kızım uzun zamandır kalp ağrısı ve çarpıntı yaşıyordu
tahlillernde yüksek kolesterol, karaciğer yağlanması ve ventrikül taşikardi teşhisi konuldu ..
çocuk kardiyoloğına yönlendirildik önümüzdeki haftaya randevu almaya çalışıyoruz..
küçük kızımada obezite teşhisiyle tüm tetkikler istendi onlarada randevu verdiler ama 1 ay sonrasına bakalım biz biraz erkene çekmeye çalışıyoruz..
anlıyacağınız keyfim yok çok üzgünüm..
hepinize sağlıklı günler dilerim ..
evet içebilirisin beşi bir yerde çayını.
Başarılar :)