Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaşlarr 90 sayfayı okumadım ama kimse bu diyetin ne kadar zararlı olduğunu yazdımı acaba!
Lise dönemlerinde yapmıştım ablamda yapmıştı..Kilo verdiriyor evt am vücudundanda çok şey götürüyorr çok büyük bir risk...Mideniz küçülüyor sonra azıcık yediğinizde bile istifra ediyorsunuz..
Ayrıca 1 yada 1,5 haftada verilen o kadar kilo verdiğinizi iki katı şeklinde geri gelecek..
Bence yapmayın derimm kulağa çok hoş geliyor ama sonuçları çok kötü...

eğer 90 sayfayı okusaydın biz yapanlarda böyle sorunlar olmadığını yapan birçok kişinin sağlık sorunu yaşamadan bitirdiğini ve bazılarımızında kendini kötü hissettiği anda diyet bıraktığını görürdün...

arkadaşım zenim arkadaşıma katılıyorum lmaz:
bu diyeti 2 kez yaptım ama senin dedğin hiç bir şeyi yaşamadım çok şükür lise dönemleri dedğin 15-17 yaşlarında zaten bu kadar ağır diyetler tavsye edilmez hatta nettede bu diyetle ilgili araştırma yaparsanız yaşla ilgili uyarıyıda okursunuz yasakkelime
yinede tavsiyen için teşekkürler

Herkeste olacak diye bir şey yok ki on kişide olmaz bir kişide olur..
Ayrıca şu anda sana zararı olup olmadığını anlayamayabilirsin sonradan da çıkabilir büyük rahatsızlıklar..
Kalp hastalığı,diyabet hemen ortaya çıkmaz zaten...

Bu diyet sonucu yaşadığım sıkıntıyı paylaşıyorum demekki problem yaşayan varmış..

arkadaşım ozaman yazarken bu diyet şöyle ,böyle değil sadece ben bunu yaşadım dersen daha doğru olur ..
ozaman genelleme yapmamış olursun ..
sonuç olarak her diyet bazen böyle sonuçlar doğurabilir ama senin dedğin gibi herkeste aynısı olcak diye bir kaide yok ..

bende bu diyetin çook zararlı olduğunu düşünmüyorum. Bildiğim kadarıyla acil ameliyata girmesi gereken kalp hastalarına doktorların hazırladığı bir diyet listesiymiş. Tabi dediğiniz gibi bünyeden bünyeye fark gösterebilir.

bak bunu bende bilmiyordum akannehir
senin k-fleks diyetin nasıl gidiyor cnm :uhm:
varmı değişim CADIARZU

ya bu diyeti yapmayı başaran ablalarıma soruyorum sizde nası bi bünye nası bi azim var yhaa alkisalkisalkis kaç gün önce yapmaya başladım hala birinci gündeyim hergün bozuyorum elimde olmayarak sonra ertesi gün birinci günden devam ediyorum. uff =( ben şişmanlığıa mahkumum

Daha gençsin canım bu diyetler bünyeyi bozuyor bende senin yaşlarında diyet yaptım daha küçüktüm 15 yaşındaydım çok diyetler yapıp bıraktım kilolar verdim şimdi ise o diyetler yüzünden gelişimimin tam olmadığını düşünüyorum. Bu yüzden sen spor yaparak öğünler arası meyve yiyerek 19.30-20.00 saatlerinden sonr abirşey yemiyerek ve en geç 00.00 da uyuyarak zayıflayabiirsin canım. Metobolizma gece saat 01- 03 arası yağ yakıyormuş. Vucud kendini yeniliyor.
Hayır şişmanlığa mahkum değilsin.

tatlım kumdenizi arkadaşımın dedği çok doğru vereliniortak
18 yaşındasın aslında kilo vermen çok kolay olur..
biliyorum gelde onu bana sor diyorsun ama tecrübeyle sabit sözlerim yerimseniben
sadece şu ikazda bulunabilirim hani demişsin ya 1 gün yapıp bozup tekrar yapıyorum işte bu olmadı lmaz:
vucudunun mekanizmasıyla dalga geçmiş oluyorsun ve inan mekanizmayı bozmaya ,küstürmeye gelmez :teselli:
beynine ben şişmanlığa mahkum değilim onlar bende misafir ve ben gidin diyince gidicek de emin ol başarıcaksın :1hug:
sadece sağlıklı ve düzenli beslen bunu yaşam şekli haline getir ileriye yatırım yap yerimseniben

1. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata

2. gün
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve

3. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata

4. gün
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 25 gram yağsız beyaz peynir
Akşam: 2 dilim portakal, 100 gram yoğurt

5. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli

6. gün
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata

7. gün
Sabah: Şekersiz çay
Öğle: Izgara et (200 gram), taze meyve
Akşam: Hiçbir şey

8. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme seker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haslanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram), zeytinyaglı ve limonlu yeşil salata

9. gün
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve

10. gün
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata

11. gün
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 250 gram yağsız beyaz peynir
Aşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt

12. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli

13. gün
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata

kızlar eger diyetin menusu buysa iyimis kac haftada kac kg veriliyor onuda yazarsaniz sevinirim birde bu donemde ispanak bulmak bir hayli zor olucak

başakgüler arkadaşım
evt mönümüz bu 13 günlük bir diyet..
kişinin yaşı,boyu,kilosuna göre değişiklik gösteren sonuçlar veriyor..
ama 6 ila 10 kilo arası garantili deniyor bizlerinde diyet günlerinden msjlarımızı okursan hepimizin değişken kilolar verdğini görürsün yerimseniben
ıspanak konusunda haklısın şahsen ben bulamamıştım..
sende izmirdeymişsin ben gibi bulamazsan semiz otu ve benzeri yeşillikler tüketebilrisin vereliniortak

Merhaba Hanımlar

Uzun zaman işlerimden dolayı kadınlar kulübüne girmeyeceğim. ınşallah hepimiz sağlıkla mutlulukla fazla kilolarımızı veririz.

Size önerilerim

* Rahatsızlığınız varsa ilaç kullanıyorsanız bitki çaylarını, zayıflama kapsüllerini gibi kullandıklarınızı doktorunuza anışarak kullanın

* Öğünlerden yarım saat evvel beşi bir yerde bitki çayı içebilirsiniz. Daha evvelde foruma ve bu konuya çay tarifini verdim internetten araştırdığınızda da kolaylıkla tarifi bulabiliriniz. Bu çay metabolizmayı hızlandırıyor yağ yakıyor ödem atıyor.

* Fazlaca yediğiniz bir öğünden sonra sindirebilmek için zencefilli limonlu bitki çayı içebilirsiniz.

* Öğün aralarında acıktığınızda meyve, yoğurt, salatalık gibi hafif sağlıklı yiyecekler yemeniz daha sağlıklı hemde zayıflamanıza yardımcı olur.

* Mutlaka sağlıklı bir kahvaltı yapmanız gerek hem gün boyunca sizi daha çok tok tutacaktır.

* Et yemeklerini öğlenleyin, sebzeyi akşam yemeklerinde yiyin.

* Akşam yemeklerini en geç saat 19.30 da yiyin mümkün olduğunca erken yiyin.

* Aspartam gibi tatlandırıcı içeren diyet ürünler çok zararlı sizi hasta yapar beyninize zarar verir. Bu ürünleri kullanmayın. Çikolata istediğinizde yada başka birşey diyet ürün kullanmayın. Azıcık çikolata şişmanlatmaz sizi mutlu yapar.

* Kola gibi gazlı içecekleri içmeyin. ıçecekseniz sade maden suyu yada sade maden suyu üzerine limon sıkıp için.

Bu şekilde bir kaç öneride bulunmak istedim. Bunlar doktorların önerileri zaten. Herşeyin başı sağlık.

Bana da yardımcı olup, yazıştığınız için teşekkür ederim.

Herkese mutlu sağlıklı huzurlu güzel yıllar diliyorum.

Teşekkür ederim.

kızlar bu dıyetı yaptım 5 gunde 3kılo werdım.bıraktım 15 gun gectı tekrar baslasam en fazla ne olurrr???????????????lutfen yapmak ıstıyorum

kızlar bu dıyetı yaptım 5 gunde 3kılo werdım.bıraktım 15 gun gectı tekrar baslasam en fazla ne olurrr???????????????lutfen yapmak ıstıyorum

cnm aslında diyet programında 6 günden önce kesilmemesi söyleniyor ama sen 5 günde bırakmışsın pek bişi farkediceğini sanmıyorum ve 6 gün yapanlar için nette 1 hafta sonra yeniden yapılabilir deniyor yerimseniben
bende şu aralar aslında yeniden başlamak istiyorum başka türlü veremiyorum mafoldumben ama en azından 1 buçuk ay geçsin bakalım çünki 3 aydan önce tekrarlanmamalımış CADIARZU

yengecburcu arkadaşımızn da dediği gibi Ama zaten diyeti 5 gün yapmışsın bence tekrar yapabilirsin. Sık sık yapmak metobolizmayı bozabilir arada 3-4 ay zaman olmalı diye düşünüyorum.
Bende tekrar yapmak istiyorum ama karar veremedim. Bu diyetten sonra kilo verişim azaldı yediğim için diyetten sonra ancak 2 kilo verebildim kilo almadım.
Profiline bakmadım yaşını bilmiyorum. Bu diyeti 22-23 yaşından küçüklerin yapmasını önermiyorum.
Diyetinde başarılar

kızlar 2 sınde bıtmıstı 5 gun yaptım zaten..2 gun sonra tekrar yapcam hemen hemen 20 gun gecmıs oluyoo ıns bı sorun olmaz

bende bu hafta başlıcaktım bu diyete ama şimdilik erteledim biraz daha bu şekilde vericem daha sonra kilo vermem durduğu zaman isveç diyetiyle ivme kazandırıcam inş=)

bende bu hafta başlıcaktım bu diyete ama şimdilik erteledim biraz daha bu şekilde vericem daha sonra kilo vermem durduğu zaman isveç diyetiyle ivme kazandırıcam inş=)

tatlım senın durumunda benım gıbımı bı akıll wer bana yaaa korkuyorumm 20 gun falan oldu bırakalı 5 gun yapmıstımm..metabolızmem durur dıye korkuom yaaa kızlarr bısey dıyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…