Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

iyi geceler ablalarim ben diyet menusunu goremedim acaba paylasabilirmisniz tekrar??

canim diyet bu sekilde..kolay gelsn delikafadulden

sagolasin ablacim peki bi sorum olcak.. diyeti uygularken et yerine tavuk falan yiyebilirmiyiz yoksa eksiksiz bir sekildemi uygulamamiz lazim?

sagolasin ablacim peki bi sorum olcak.. diyeti uygularken et yerine tavuk falan yiyebilirmiyiz yoksa eksiksiz bir sekildemi uygulamamiz lazim?

slm cnm reyyan çıkmış ben cvb verim dedim yerimseniben
eğer mümkünse listeyi aynen uygularsan sonuca ulaşman daha güzel olur kaydirigubbakcemile5
ne kadar vermek istiyorsun :uhm: kolaygelsin

Merhaba Hanımlar

Nasılsınız bugün ?

reyyan_06'cığım yazdığın gibi sağlıklı bir şekilde orucunu tutup yemeğini ye bence. Bayramdan sonra diyetini yapabilirsin.Spora devam ama kendini çok zorlamamalısın 1 saat yeterli .

Zenim'ciğim Diyet listesi için teşekkür ederim. Başarılar diliyorum. Sağlıkla yapılan en güzeli tabi ki. Diyet konunu sık sık okuyacağım.

basak_guler'ciğim isveç diyetine mi başlayacaksın. Yaşın kaç ? Ablalarım dediğine göre yaşça küçüksün bu diyeti ergenlik çağındakilerin yapmasını önermiyorum. Zenim arkadaşımıza diyetisyen önerisi olan diyetini yapabilrisin istersen. Yinede sen bilirsin. Başarılar, ıstediğin kiloya sağlıkla inersin inşallah. Diyette çoğunlukla biftek olarak Tavuk yedim. Diyet tam olarak uygulandığında iki haftada 6 kilo verebiliyorsun, daha çok kilo verenlerde var. Boyun, kilon kaç? Kaç kilo olmak istiyorsun?

Son düzenleme:
merhaba ablacıgım evet yas eylulde 16 olcak okullar acilmadan once formuma girmem lazim simdi elma diyetini uyguluyorum 3. gunumdeyim bittiginde buna baslayacagim menuden anladigim kadariyla protein karbonhidrat eksikligi yasamiyoruz ne tur bir sorun tesvik eder bilmiyorum yine de siz tecrubelisiniz boy 1.64 kilo 66 55 e inmek istiyorum

İlk üç gün alışma evresi zorlanma oluyor başdönmesi dikkatsizlik halsizlik oluyor üçüncü günden sonra miden alışmış gibi oluyor. Herkesin vucud yapısı farklı sende daha değişik etkileri olabilir.Lahana diyeti konusuna da yazdığım gibi bu tip diyetler yapmanı önermiyorum.
Biz 1 hafta evvel diyeti bitrdik bu konuda 3 hafta evvele (5 ağustos) giderek bizim yorumlarımızı okuyarak bilgi alabilirsin.

herkese selamlar...bugün evden 11 de ciktim daha yeni geldim gezdik annemle ama yagmurda vardi o yüzden pek tadi yoktu...
aksam icin icli köfte var diyorm diger yemeklerden yemeyim onu yiyeyim yada 1 tane yiyeyim ayranla zaten sisirir..ay cok yoruldum 4 saat var su icmek istiyorum söyle bolca..suya alistigim icin icmeyince yanma oluyor gibi hissediyorum Allah kimseyi aclikla terbiye etmesin degisik birsey:)

iftarda bir kase corba,bi tane icli köfte yarim bardak ayran ictim kirmizi biberle salata yapmistim,normal coban salatasi vardi onlardan bir iki aldim...ekmek yemedim böyle gecti bakalim..haa birde tatli koyarken :) minik bir parca aldm olsun o kadar da dedim artik

Oruçlu insanın iftarda yemeğe ihtiyacı vardır yavaş yavaş bütün yemeklerden abartmadan yiyebilirisn.
Allah kabul etsin.alkisalkisalkis

Son düzenleme:

inceledim ablacım baya bi malzeme gerekiyo.. buralarda ıspanak ve portakal pek bulunmuyo ama büyük alışveriş merkezlerinde vardır mutlaka.. elma diyetinden sonra buna başlayacağım:lepi:

inceledim ablacım baya bi malzeme gerekiyo.. buralarda ıspanak ve portakal pek bulunmuyo ama büyük alışveriş merkezlerinde vardır mutlaka.. elma diyetinden sonra buna başlayacağım:lepi:

Bende diyette portakal yemedim bu mevsimde yok portakal yerine şeftali yedim yerimseniben başarılar diliyorum.

kızlar tavsiye etmem ben 5. gününde bayılmştm nabz fln alamamşlardı sinirler aşırı yıpranıyo herşeye ağlar hale geliosnz ben tavsiye etmiyormm şahsen

kızlar tavsiye etmem ben 5. gününde bayılmştm nabz fln alamamşlardı sinirler aşırı yıpranıyo herşeye ağlar hale geliosnz ben tavsiye etmiyormm şahsen

Geçmiş olsun. Allah korumuş.

Bu diyeti iki kez yaptım. İlk başları daha zor. Daha çabuk yoruldum, kalbim kuvvetli attı, sporu dinlenerek yaptım. İlk yaptığımda hiç zorluk yaşamadım.

İsveç diyetinin etkileri kişiden kişiye değişiyor. Dikkatli olmak gerekiyor. Zorlanıyorsanız kendinizi kötü hissediyorsanız kaçıncı gün olursa olsun bu diyeti bırakın. Uyarılarınız için teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar

Nasılsınız? Neler yapıyorsunuz?
Son bir hafta tatlı krizim tutu neredeyse hergün tatlı yedim. Tatlı yesemde diğer yediklerime dikkat ettim.3 - 4 gündür Lahana çorbası içiyorum. Yediklerime rağmen 2 kilo vermişim.

masallah kumdeniz insallah daha cok verirsin valla ben ramazandan önce cikolata yedim ama yine vermistim..
simdide dikkat ediyorum hala 70 kiloyum bakalim almam insallah
bu arada sen kac kilosun ne hedefin kac kilo olmak

merhaba arkadaşlar

reyyan_06 inşalah veririm kilolarımı. Henüz oruç tutmadım. Haftaya oruç tutmak istiyorum.
Şu an 83 kiloyum. 2,5 ayda 12 kilo verdim. 95 kiloydum. İlk hedefim 70 kilo olmak. Daha sonra 60 kilo olmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…