E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi scarlettsebnem
çok teşekkür ederim cnm haber ederim tabiki..yengecburcu cum çok geçmiş olsun. Onlar daha çocuk erken teşhis önemlidir. İnşallah kısa zamanda iyileşirler. Artık kendilerine dikkat etmeliler. Allah korusun.
İnşallah daha erken güne alırsınız randevuyu.
En büyük hazine sağlık. Sağlık olmadan hiçbirşeyin anlamı olmaz. Sağlığımıza dikkat edelim.
Bizleri haberdar etmeyi unutma canım öpüyorum seni.Dikkat et kendine.
cok gecmis olsun ama kac yasindaki kizlarin..
yüksek kolesterol yani tahmin ediyorum en fazla 12-13 yasindadir kizin genc bir bayansin daha cocuk yasta anlayamiyorum Allah sifa versin..
ne kadar erken teshis edilirse o kadar iyi benim kuzenimde baya kilolu bilmiyorm kizinizi ama o 9 yasinda 68 70 kiloya geliyordu..suanda sanirim akapuntur yapiliyor 11 yasnda cocuk icine kapanik oluyor bu durumdan ama iste tedavi cok önemli ne kadar erken olursa o kadar iyi üzülme herseyin bir tedavisi vardir perhize degerleri düser kizinizin hala saskinim gecmis olsun
cnm sanada çok teşekkürler..
büyük kızım 13 yaşında kilosu filan normaldi sadece kalp ağrısı şikayetleriyle gittik ve senin gbi bende şok yaşadım bu yaşta bu tür sağlık problemlerini duyunca ..
küçük kızımda 9 yaşında 43 kilo
dr. direk obezite tetkikleri yapılcak dedi zaten götürme amacımda oydu kilosu yanlış beslenmedenmi kaynaklanıyor yoksa başka bir problemmi var ?
senin kuzeninin durumuda çok kötüymüş yavrum benm tabiki içine kapanık olur benm kızımda öyle okulda filan bazen komplekse giriyor
önümüzdeki hafta yapılan işlemleri sizlerlede paylaşıcam
hepinize teşekkürler a.s.