- 27 Nisan 2010
- 662
- 79
- 318
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #6.221
öyle diyorsan bilemem ama yemedkçe dikkat edildikçe alınmıyor şahsen ben bırakalı 2 ay oldu 2 ay önce yaptım 5 6 kilo verdim hala almadım ve dün yeniden başladımarkadaşım çok yemekle alakası yok cünkü istesende cok yiyemiyorsun miden almıyor.metabolizmayla alakalı birşey fakat genelde çok hızlı geri alınıyor.biz arkadaşlarla beraber yaptık hepimizde çok çabuk geri döndü.ki çok dikkat etmemize rağmen..
Kızlar şöyle düşünün,atıyorum diyetin ilk 4 gününde 4 kilo verdiniz, daha sonraki günlerde de hep kilo vermeye devam ettiniz diyet bitince evet ister istemez insanın midesi küçülür ama diyetteki gibi de sıkı tutulmaz yani mutlaka ama mutlaka biraz fazla yenmiştir diyette yendiğine göre yani eskisine göre daha az yersin belki ama mutlaka kalorili bir şeyler yersin ister istemez. Oysa sırf yemek yemekten kilo alınsaydı diyetin son zamanlarında doğru kilo alınırdı ama biz aksine kilo veriyoruz. Yani burda ki bazı arkadaşlar her ne kadar az yedim deselerde(tamam belki az yemişlerdir) mutlaka kalorili bir şeyler yemişlerdir. O yüzden diyetten sonra bir rejim programı uygulanmalı isveç kadar sıkı olmayan. Tabi ki bu durumun metabolizmayla da alakası var. Mesela ben daha önce 4 günde 4 kilo verdim 2 ay geçmesine rağmen hiç almadım o kiloları ama ertesi gününde bile kilo alanlar var.
Mesela benim planım, Mayıs ayı içersinde 13 gün isveç diyeti yapıcam diyet biter bitmez ara vermeden 5 günde 5 kilo diyeti yapıcam oda bitince sadece rejim yapıcam. Sonuçta dikkatli beslendiğiniz sürece kilo almanız mümkün değil.
çok güzel yazmışsın katılıyorum bende 2 ay oldu almadım yeniden başladın dün 13 yapacağım 6 kilo vermiştim 6 gün yapmıştım bu sefer 13 günü zorlayacağım
tatlım dediğim gibi bu diyet bende de çok işe yarıyor günde 1 kilo verebiliyorum ve kesinlikle geri almıyorum. Yalnız şunu merak ediyorum benim dün 2. günüm bitti bugün 3. günüm ama ben bozdum regl oldum bir şey yemezsem düşüp bayılırım biliyorum. Ertesi gün devam mı edeyim en baştan mı başlayım sence :/
benimde regl dönemim çok ağır sancılarla geçiyor ben bu diyete regl iken başladım ve rahat uyguladım hatta sancılarım bile azaldı açıkcası eğer bugün uygulamazsan reglim diye o halde yine diyeti uygula ancak aralara yemek istediklerini azar azar serpiştir ve az ye . yarında devam et çünkü yeri gelince benimde liste dışına çıktığım oldu
ben regl döneminde ister istemez kusuyorum, yataktan çıkamıyorum gece de zaten son çare olarak acil de iğne oluyorum felaket ağır geçiyor yani. Benim merak ettiğim 2 gün yaptım 1 gün ara verdim 3. günden devam edersem işe yarar mı yani eskisi gibi kilo verebilir miyim?
ben regl döneminde ister istemez kusuyorum, yataktan çıkamıyorum gece de zaten son çare olarak acil de iğne oluyorum felaket ağır geçiyor yani. Benim merak ettiğim 2 gün yaptım 1 gün ara verdim 3. günden devam edersem işe yarar mı yani eskisi gibi kilo verebilir miyim?
öyle diyorsan bilemem ama yemedkçe dikkat edildikçe alınmıyor şahsen ben bırakalı 2 ay oldu 2 ay önce yaptım 5 6 kilo verdim hala almadım ve dün yeniden başladım
merhaba bir kac sorum var cevaplarsan cok sevinirim. ben 111 kiloyum ve suan diyetteyim ama midemi kucultmek amacli arada bu diyeti yapip sonra diyetime devam etmeyi dusunuyorum hem motive olurum hemde midem kuculur diye dusunuyorum :)
sen basladiginda kac kiloydun ve hic kacamak yaptinmi diyet yaparken normaleyiyorum derken normal sekilde ogun yiyorsun dimi benim arkadasim normal yemek yedim tabak hesabi hemen geri aldim dedi oyuzden sordum
cevaplarsan cok sevinirim[/QUOTE
öncelikle bende 102.7 sen de 103 klydm şu anda 97 .1 kiloyum arada 96.9 da oluyor tabiki.bu diyeti tamı tamına uygulamalısın hiç eksik olmadan ancak ben sporla takviye ediyorum ve bu diyetteki bütün yiyeceklerin faydalarını araştırdım önceki sayfalarda bir yerlerde vardır paylşmıştım. bu diyet kas kaybettrmyor protein var. ayrıca protein ağırlıklı denilince sadece protein yiyecekleri var sanılıyor ancak bu diyette havuç,domates meyve ,sebze de var insanlar direk korkuyor. eğer zayıflamak istiyorsan canım yapmak istemesende sadece bunu yapayım demelisin çünkü sonrdan zayıfladğını gördkçe sen dahada isteyeceksn. çok araştırdım zayıflama konusunda diyetler hakkında bilgileri.yapılan araştırmalara göre bir kısma sadece diyet yaptırmşlar bir kısım insana sadece spor bir kısımada hem spor hem diyet. sonucun ne olduğunu düşünürsün? sonuç sadece spor yapanda yüzde beş diyet yapanda yüzde on her ikisini yapan yuüzde seksen başarıya ulaşmış. evet diyet yaparken bende bazem bir dilim ince salam yerne iki tane yedim eğer hiç sayanamıyorsam bir tane küçük meyveyedim o da tadımlık bir tane çilek mesela. demem o ki spor mutlaka yap bn 7 de kalkıyorm 9 da eve geliyorm. diyetimi 2 ay önde yapmıştım 6 günde 102.9 dan 97 ye indim ve 6. günde bıraktım sınavlarım var diye şimdi tekrar yapacağım ayrıca bıraktıktan sonrada 1 gram almadım
bende ilk 4 gün yaptım 3 kilo verdim.ama haftasonu misafirlerim vardı gezimiz vardı ve yedim tabi ama o akşam tartıldım 1 kilo almışım.dün yeniden 5.günden devam ediyorum benimde 9 aylık oğlum var emziriyorum valla hiç etkilenmedi.yani çocuk hala emiyor
80 den 78 e indim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?