Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar adet oldum bugun baya kötüyüm ara vermeyi düşünüyorum ama korkum şu ki ara verdikten sonra kaldığın yerden devam edince işe yararmı ki

öyle diyorsan bilemem ama yemedkçe dikkat edildikçe alınmıyor şahsen ben bırakalı 2 ay oldu 2 ay önce yaptım 5 6 kilo verdim hala almadım ve dün yeniden başladım

çok güzel yazmışsın katılıyorum bende 2 ay oldu almadım yeniden başladın dün 13 yapacağım 6 kilo vermiştim 6 gün yapmıştım bu sefer 13 günü zorlayacağım

çok güzel yazmışsın katılıyorum bende 2 ay oldu almadım yeniden başladın dün 13 yapacağım 6 kilo vermiştim 6 gün yapmıştım bu sefer 13 günü zorlayacağım

tatlım dediğim gibi bu diyet bende de çok işe yarıyor günde 1 kilo verebiliyorum ve kesinlikle geri almıyorum. Yalnız şunu merak ediyorum benim dün 2. günüm bitti bugün 3. günüm ama ben bozdum regl oldum bir şey yemezsem düşüp bayılırım biliyorum. Ertesi gün devam mı edeyim en baştan mı başlayım sence :/

benimde regl dönemim çok ağır sancılarla geçiyor ben bu diyete regl iken başladım ve rahat uyguladım hatta sancılarım bile azaldı açıkcası eğer bugün uygulamazsan reglim diye o halde yine diyeti uygula ancak aralara yemek istediklerini azar azar serpiştir ve az ye . yarında devam et çünkü yeri gelince benimde liste dışına çıktığım oldu

ben regl döneminde ister istemez kusuyorum, yataktan çıkamıyorum gece de zaten son çare olarak acil de iğne oluyorum felaket ağır geçiyor yani. Benim merak ettiğim 2 gün yaptım 1 gün ara verdim 3. günden devam edersem işe yarar mı yani eskisi gibi kilo verebilir miyim?

bende aynı sorunları yaşıyorum hatta 1 serum değil 2 serum taktıklarını bilirim. zayıflayabilirsin bana güven

tabikide regl dönemnde ödemler oluyor bu nednle zayıfladığn belli olmaz ama sen devam et boşuna gitmez şimdi başlamışken bırakırsan ve ynden başlarsan metebolzman bozulur

öyle diyorsan bilemem ama yemedkçe dikkat edildikçe alınmıyor şahsen ben bırakalı 2 ay oldu 2 ay önce yaptım 5 6 kilo verdim hala almadım ve dün yeniden başladım

merhaba bir kac sorum var cevaplarsan cok sevinirim. ben 111 kiloyum ve suan diyetteyim ama midemi kucultmek amacli arada bu diyeti yapip sonra diyetime devam etmeyi dusunuyorum hem motive olurum hemde midem kuculur diye dusunuyorum :)
sen basladiginda kac kiloydun ve hic kacamak yaptinmi diyet yaparken normaleyiyorum derken normal sekilde ogun yiyorsun dimi benim arkadasim normal yemek yedim tabak hesabi hemen geri aldim dedi oyuzden sordum
cevaplarsan cok sevinirim

Kızlar selam,

Ben de bugün isveç diyetine başladım çünkü diyetimde tam 1 aydır gram veremiyorum, duraklama dönemindeydim.
bu sabah 78.5 kiloydum diyeti 1 hafta yapmayı planlıyorum ama ben emziriyorum, 1.5 yaşında kızım var, diyetin sütüme direk etkisi olur mu acaba? bol da su içiyorum ama sütümün kesilmesinden korkmuyor değilim.
Emzirirken bu diyeti yapan var mı aranızda?

bende ilk 4 gün yaptım 3 kilo verdim.ama haftasonu misafirlerim vardı gezimiz vardı ve yedim tabi ama o akşam tartıldım 1 kilo almışım.dün yeniden 5.günden devam ediyorum benimde 9 aylık oğlum var emziriyorum valla hiç etkilenmedi.yani çocuk hala emiyor
80 den 78 e indim.

bırakınca hemen 1 kilosu geri mi döndü

normalde diyet yapıyorum zaten, 1 haftalık bir şok vermek istedim bünyeye o yüzden isveçi seçtim.
sadece porsiyonlarımı küçülterek 92 den 78 e düştüm ama kalmıştım orda, pazartesi isveçe başladım 3 günde 2 kilo verdim ve tam uyduğum da söylenemez.
ama kesinlikle bebeği emme ağırlıklı beslenen emziren annelere önermiyorum, günde 3 litreden fazla su içtiğim ve sürekli marul yediğim halde sütüm ciddi şekilde azaldı, benim kız bunu belirtebilecek yaşta olduğu için anlamam zor olmuyor ama 2 gün daha idare edecek, yarın bitiriyorum.

arkadaşlar size söylediğim bir çok bilgi doğruydu ancak sağlık konusunda hiç düşünmemiştim sadece sarkmalar hakkında bilgim vardı.bugün bu diyeti yapmamanız hakkında sizi uyarıyorum.ben bgn 7.günümdeydim dahiliyeye gittim diyetisyene gitmek için ancak öğrendiğim bilgi beni hayal kırıklığına uğrattı.uygulanan şok diyetler karaciğer yağlanmasına sebep olabiliyor geç.ici bir durum söz konusu bile olsa bu kötü bir hastalıktır. karaciğer şişer yorgun halsiz düşersiniz. dostlarım kardeşlerim yapmayalım yavaş yavaş sağlıklı kilo verelim.bende hemen zayıflamak isteyenlerdenim.sağlığımızı göz önünde bulunduralım.kadın bana zayıflamalısın yoksa 7 10 sene soonra siroz olabilirsin dedi hepimize ders olsun

oncelikle babamin sagligi icin dua eden arkadaslarim.allah hepinizden razi olsun:) yer gok dua uzerineymis ya dogru gercekten. Biz cok sukur atlattik. bu mubarek kandil gecesinde allahim sifa bekleyen herkese sifa versin insallah.

ben burda isvec diyeti deneyimlerimi cok yazdim.74 kilo basladigim diyetimi 69la bitirdim ki arada kacamaklarim oldu. hergun 1.5 saat yurudum. sonra babam hastalandi 13 gun hastanede kaldim gunde 20 saat. dun taburcu olduk bu sabah tartildim 63 kiloyum. hedefim 65di. 60a dogru gidiyorum... keske hastaneler falan olmasaydi da ben 69da kalsaydim...boyle giden kilolar gercekten aci veriyor. ama 2003 senesindeki kiyafetlere girincede insan bayiliyor:)
DEMEK ISTIYORUM KI HERKES SAGLIKLA KILO VERSIN INSALLAAAAAH

kizlar ankaradayim ben ve cok guvendigim bir bilge lokman abim var..sattigi cok ozel urunler var kimselerde olmayan.kendi karisimlari yaglari falan.cogunu afrikadan bizzat kendi getiriyor. yuzum icin bir baobab mucizesi var ki dillere destan.simdi ondan bir set aldim.yarin basliycam. bitki cayi ve yag. yagi inceltmek istediginiz bolgeye azicik surup masaj yapiyosunuz.tercihen gece yaparsaniz iyiymis . strec filmle falan sariliyo..sabah yikamaniza bile gerek kalmiyomus. cayi da gunde 3-4 fincana kadar icebiliyosunuz.tek puf noktasi son bardagi gece yatmadan once icmenizmis. bu cay yaglari parcaliyor yag inceltiyor. piyasaya cikarmadan once yaklasik 30 kisi kullanmis denemiz.bunlardan biri de manken gizem ozdilli.bizzat kendisiyle de konustum. bugun aldim. 15 gunde sonuc verdigini 4 kilo verebilecegimi soyluyor. deneyeceim size de burdan detayli yazarim gelismeleri:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…