Kızlar şöyle düşünün,atıyorum diyetin ilk 4 gününde 4 kilo verdiniz, daha sonraki günlerde de hep kilo vermeye devam ettiniz diyet bitince evet ister istemez insanın midesi küçülür ama diyetteki gibi de sıkı tutulmaz yani mutlaka ama mutlaka biraz fazla yenmiştir diyette yendiğine göre yani eskisine göre daha az yersin belki ama mutlaka kalorili bir şeyler yersin ister istemez. Oysa sırf yemek yemekten kilo alınsaydı diyetin son zamanlarında doğru kilo alınırdı ama biz aksine kilo veriyoruz. Yani burda ki bazı arkadaşlar her ne kadar az yedim deselerde(tamam belki az yemişlerdir) mutlaka kalorili bir şeyler yemişlerdir. O yüzden diyetten sonra bir rejim programı uygulanmalı isveç kadar sıkı olmayan. Tabi ki bu durumun metabolizmayla da alakası var. Mesela ben daha önce 4 günde 4 kilo verdim 2 ay geçmesine rağmen hiç almadım o kiloları ama ertesi gününde bile kilo alanlar var.
Mesela benim planım, Mayıs ayı içersinde 13 gün isveç diyeti yapıcam diyet biter bitmez ara vermeden 5 günde 5 kilo diyeti yapıcam oda bitince sadece rejim yapıcam. Sonuçta dikkatli beslendiğiniz sürece kilo almanız mümkün değil.