Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın arkadaşlar. Bugün 5. günümdeyim, ilk üç gün istisnasız uydum ayrıca bol su içtim ve 3 günün sonunda 2,5 kilo verdim. 4.gün akşam yemeğe davetli olunca biraz kaçamak yapmak durumunda kalacaktım ama sabahını denildiği gibi kahve ve 1 adet kızarmış ekmekle geçirmiştim öğlen ise yumurtayı akşam yemeğe gideceğim diye iptal ettim hatta 250 gram peyniri de 100 grama düşürdüm akşam yemeğindeki kaçamağı çokta abartmadım ama tabi bunlar işe yaramamış görünüyor çünkü bu sabah 1 kilo geri almışım ayrıca bu sabah regl oldum acaba bunun etkisinden de olabilir mi diye düşünüyorum. Bugün fazladan 1. güne benzer bir diyet programı uygulayıp yarın 5.günle devam edeyim düşüncesindeyim. Sizce de mantıklı olur mu ?? :(

sanırım bende artık gün gün tartılmayı bıraksam iyi olur. İlk günler hızlı olunca insan diğer günlerde aynı sonucu görmek istiyor daha azı tatmin edici olamayabiliyor. Ayrıca düğün-evlilik hazırlıkları falan derken koşuşturmalarım oluyor ama sanırım düzenli sporda yapmak iyi olur. Bugün kahve ile başladığım için 1.günü tekrarlayıp yarın 5.günle devam edeyim dedim. Bakalım nasıl olacak

merhaba arkadaşlar bende 2 gündür bir türlü başlayamadım grip oldum ilaç alıyorum diye başlamayayım dedim:( eğer yarın iyi olursam başlıcam.yalnız bırakıldığı gibi hemen alınıyor geçen yaptığımdaki verdiğim kiloları geri aldım 6 günde 4 kilo aldım:( ki hiç abartmadımda:( ama 2 hafta sonra düğün var o yüzden o yüzden tekrar başlıyorum diyete:( inşallah bu sefer geri almam

off herkes geri alıyor desenize o zaman ben buna birebir uymicam ya daha az veriyim ama daha kalıcı olsun diye düşünüyorum çünkü metebolizmamız bu kadar yavaşlıyor bir de üzerine ne yesek yaricak desenize

off herkes geri alıyor desenize o zaman ben buna birebir uymicam ya daha az veriyim ama daha kalıcı olsun diye düşünüyorum çünkü metebolizmamız bu kadar yavaşlıyor bir de üzerine ne yesek yaricak desenize

günaydın tatlım.birebir uymazsan pek kilo veremezsin benimde birebir uymadığım günler oldu o günlerde kilo almış gözüküyordum.bu diyeti bi anlık zayıf görünmek için yapacaksın yoksa hemen geri geliyor.bende 2 hafta sonra düğün olacağı için yapıcam yoksa bir daha denemem bu diyeti.çektiğim eziyet boşunaymış resmen:(

kızlar ben bugun doktordaydım akne tedavisi görüyorum doktora danıştım isveç diyetini yapamamam gerektiğini söyledi kan değerlerimde oynama yaparmış peki dedim elma yada patates diyeti yapsam onlarda zararlı ama olur yinede çok uzun tutma dedi :44::44:

günaydın kızlar :16::16: dün de dediğim gibi isveç yapamıyorum :43::43: bugun patates diyetine başladım :10::10: çok güzel kilo vermiştim bununla :24::24:

günaydın tatlım.birebir uymazsan pek kilo veremezsin benimde birebir uymadığım günler oldu o günlerde kilo almış gözüküyordum.bu diyeti bi anlık zayıf görünmek için yapacaksın yoksa hemen geri geliyor.bende 2 hafta sonra düğün olacağı için yapıcam yoksa bir daha denemem bu diyeti.çektiğim eziyet boşunaymış resmen:(

canım sende işe yaramıyor diye herkese boşuna yapmayın dememelisin. Bende gayette işe yarıyor mesela, sadece 4 gün yaptım 4 kg verdim aradan 2 ay geçmesine rağmen 1 kg bile almadım. Ayrıca bu diyet tamamen araştırılırsa, diyeti yapanların yorumlarına bakılırsa çoğunlukla geri aldırmıyor kiloları. Bence sen diyet bitti diye kendini salmışsın, çok yemişsin veya metabolizmanla alakalı bir durum yavaş olabilir metabolizman.

Kizlar bugune kadar burda sizinle cok guzel diyet deneyimlerimizi paylastik birbirimize destek olduk.bugun ben sizden babam icin dua isteyecegim. babami hastaneye yatirdik.drlardan biri %90 o adini bile anmak istemedigim hastaliktan oldugunu soyledi. bazi testler yapilmaya devam edecek. allahtan umit kesilmez yer gok dua uzerine kurulu. ne olur babamdan dualarinizi esirgemeyin.Onun icin bol bol dua edin ve biz sagligina kavusmus bir sekilde evimize gelelim. hepinizden simdiden allah razi olsun

Kizlar bugune kadar burda sizinle cok guzel diyet deneyimlerimizi paylastik birbirimize destek olduk.bugun ben sizden babam icin dua isteyecegim. babami hastaneye yatirdik.drlardan biri %90 o adini bile anmak istemedigim hastaliktan oldugunu soyledi. bazi testler yapilmaya devam edecek. allahtan umit kesilmez yer gok dua uzerine kurulu. ne olur babamdan dualarinizi esirgemeyin.Onun icin bol bol dua edin ve biz sagligina kavusmus bir sekilde evimize gelelim. hepinizden simdiden allah razi olsun

Merhaba canım,babana acil şifalar diliyorum!inşAllah o doktor yanılıyor:^dualarım seninle:)sevgiler:

canım çok geçmiş olsun inşallah doktorlar yanılıyorlardır.dualarımız sizinle.Allah acil şifalar versin

canım sende işe yaramıyor diye herkese boşuna yapmayın dememelisin. Bende gayette işe yarıyor mesela, sadece 4 gün yaptım 4 kg verdim aradan 2 ay geçmesine rağmen 1 kg bile almadım. Ayrıca bu diyet tamamen araştırılırsa, diyeti yapanların yorumlarına bakılırsa çoğunlukla geri aldırmıyor kiloları. Bence sen diyet bitti diye kendini salmışsın, çok yemişsin veya metabolizmanla alakalı bir durum yavaş olabilir metabolizman.

sen yerken başımdamıydın canım? ben kendi yorumlarımı yazdım herkesin adına konuşmadım bu 1. benle beraber 4 arkadaşım daha yaptı onlardada aynı etki görüldü buda 2. ayrıca her sayfada senin bugün bozdum tekrar başlasam verirmiyim gibi yorumların var her gün aynı şeyleri yazıyorsun ben birşey diyor muyum buda 3. bir daha bilip bilmeden konuşma istersen ben başımdan geçenleri anlatıyorum illa yorum yapmana gerek yok..

sen yerken başımdamıydın canım? ben kendi yorumlarımı yazdım herkesin adına konuşmadım bu 1. benle beraber 4 arkadaşım daha yaptı onlardada aynı etki görüldü buda 2. ayrıca her sayfada senin bugün bozdum tekrar başlasam verirmiyim gibi yorumların var her gün aynı şeyleri yazıyorsun ben birşey diyor muyum buda 3. bir daha bilip bilmeden konuşma istersen ben başımdan geçenleri anlatıyorum illa yorum yapmana gerek yok..

ben bu diyeti ilk yaptığımda işe yaradı daha önceki sayfalara da baksaydın 4 günde 4 kilo verdiğimi okurdun zaten. Bir daha yapsam aynı etkisi olur mu diye sordum çünkü bu diyet metabolizmayla alakalı bir şey daha önce yaptım işe yaradı şimdi yaramayabilir ondan sordum ama gayette yarıyormuş. Ayrıca ben 2 ay önce oda arkadaşımla beraber yapmıştım ve oda kilo almadı o yüzden tekrar başladık ve gayette kilo veriyoruz. Ben sana bişey demiyorum geri almış olabilirsin ama insanlara yapmayın diyerek yanlış tavsiyeler veriyorsun çünkü herkesin metabolizması farklı.

ben bu diyeti ilk yaptığımda işe yaradı daha önceki sayfalara da baksaydın 4 günde 4 kilo verdiğimi okurdun zaten. Bir daha yapsam aynı etkisi olur mu diye sordum çünkü bu diyet metabolizmayla alakalı bir şey daha önce yaptım işe yaradı şimdi yaramayabilir ondan sordum ama gayette yarıyormuş. Ayrıca ben 2 ay önce oda arkadaşımla beraber yapmıştım ve oda kilo almadı o yüzden tekrar başladık ve gayette kilo veriyoruz. Ben sana bişey demiyorum geri almış olabilirsin ama insanlara yapmayın diyerek yanlış tavsiyeler veriyorsun çünkü herkesin metabolizması farklı.

ben insanlara yapmayın demiyorum bu sadece bir anlık görüntü için bi diyet diyorum ayrıca ben yapmayın dedim diye millet beni dinleyecek değil.yanlış bir tavsiyede bulunmuyorum sadece basımdan gecenleri anlattım.neyse arkadasım daha fazla muatap olmak istemiyorum senle ok..ben yazdıklarımada yorumda bulunma lütfen..

isveç diyetini yeni denedim
gün falan önce. diyetten sonrs az yememe rağmen verdiiğim kilolar tekrar geldi. kesinlikle şok diyetlerden uzak durmalı

gün falan önce. diyetten sonrs az yememe rağmen verdiiğim kilolar tekrar geldi. kesinlikle şok diyetlerden uzak durmalı

çok yersen diyet bitince alırsın tabi canım bende yaptım 3 aydır bırakdım 1 kilo almadım çünkü bitti diye ne varsa yemedim yarın başlayacağım

tatlım bende yaptım aynısı bendede oldu bıraktıktan sonra cok az yememe rağmen 6 günde 4 kilosu geri geldi şok oldu.ki istesende zaten çok yiyemiyorsun miden almıyor.aynı dönemde 4 arkadaş başladık hepimiz geri aldık hatta 1 arkadaş 1 günde 2 kilo aldı nasıl oldu bizde anlamadık ama bu diyet sadece 1 anlık zayıf görünmek için bence..arkadaşımın düğünü var 10 gün sonra o yüzden bende başladım istediğim elbiseyi giyiyim diye.bitsin bi daha asla yapmayacağım diyetler arasında.boşuna bünyeyi zorluyoruz..

çok yersen diyet bitince alırsın tabi canım bende yaptım 3 aydır bırakdım 1 kilo almadım çünkü bitti diye ne varsa yemedim yarın başlayacağım

arkadaşım çok yemekle alakası yok cünkü istesende cok yiyemiyorsun miden almıyor.metabolizmayla alakalı birşey fakat genelde çok hızlı geri alınıyor.biz arkadaşlarla beraber yaptık hepimizde çok çabuk geri döndü.ki çok dikkat etmemize rağmen..

Kızlar şöyle düşünün,atıyorum diyetin ilk 4 gününde 4 kilo verdiniz, daha sonraki günlerde de hep kilo vermeye devam ettiniz diyet bitince evet ister istemez insanın midesi küçülür ama diyetteki gibi de sıkı tutulmaz yani mutlaka ama mutlaka biraz fazla yenmiştir diyette yendiğine göre yani eskisine göre daha az yersin belki ama mutlaka kalorili bir şeyler yersin ister istemez. Oysa sırf yemek yemekten kilo alınsaydı diyetin son zamanlarında doğru kilo alınırdı ama biz aksine kilo veriyoruz. Yani burda ki bazı arkadaşlar her ne kadar az yedim deselerde(tamam belki az yemişlerdir) mutlaka kalorili bir şeyler yemişlerdir. O yüzden diyetten sonra bir rejim programı uygulanmalı isveç kadar sıkı olmayan. Tabi ki bu durumun metabolizmayla da alakası var. Mesela ben daha önce 4 günde 4 kilo verdim 2 ay geçmesine rağmen hiç almadım o kiloları ama ertesi gününde bile kilo alanlar var.

Mesela benim planım, Mayıs ayı içersinde 13 gün isveç diyeti yapıcam diyet biter bitmez ara vermeden 5 günde 5 kilo diyeti yapıcam oda bitince sadece rejim yapıcam. Sonuçta dikkatli beslendiğiniz sürece kilo almanız mümkün değil.

Back
X