- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #6.201
off herkes geri alıyor desenize o zaman ben buna birebir uymicam ya daha az veriyim ama daha kalıcı olsun diye düşünüyorum çünkü metebolizmamız bu kadar yavaşlıyor bir de üzerine ne yesek yaricak desenize
günaydın tatlım.birebir uymazsan pek kilo veremezsin benimde birebir uymadığım günler oldu o günlerde kilo almış gözüküyordum.bu diyeti bi anlık zayıf görünmek için yapacaksın yoksa hemen geri geliyor.bende 2 hafta sonra düğün olacağı için yapıcam yoksa bir daha denemem bu diyeti.çektiğim eziyet boşunaymış resmen
Kizlar bugune kadar burda sizinle cok guzel diyet deneyimlerimizi paylastik birbirimize destek olduk.bugun ben sizden babam icin dua isteyecegim. babami hastaneye yatirdik.drlardan biri %90 o adini bile anmak istemedigim hastaliktan oldugunu soyledi. bazi testler yapilmaya devam edecek. allahtan umit kesilmez yer gok dua uzerine kurulu. ne olur babamdan dualarinizi esirgemeyin.Onun icin bol bol dua edin ve biz sagligina kavusmus bir sekilde evimize gelelim. hepinizden simdiden allah razi olsun
Kizlar bugune kadar burda sizinle cok guzel diyet deneyimlerimizi paylastik birbirimize destek olduk.bugun ben sizden babam icin dua isteyecegim. babami hastaneye yatirdik.drlardan biri %90 o adini bile anmak istemedigim hastaliktan oldugunu soyledi. bazi testler yapilmaya devam edecek. allahtan umit kesilmez yer gok dua uzerine kurulu. ne olur babamdan dualarinizi esirgemeyin.Onun icin bol bol dua edin ve biz sagligina kavusmus bir sekilde evimize gelelim. hepinizden simdiden allah razi olsun
canım sende işe yaramıyor diye herkese boşuna yapmayın dememelisin. Bende gayette işe yarıyor mesela, sadece 4 gün yaptım 4 kg verdim aradan 2 ay geçmesine rağmen 1 kg bile almadım. Ayrıca bu diyet tamamen araştırılırsa, diyeti yapanların yorumlarına bakılırsa çoğunlukla geri aldırmıyor kiloları. Bence sen diyet bitti diye kendini salmışsın, çok yemişsin veya metabolizmanla alakalı bir durum yavaş olabilir metabolizman.
sen yerken başımdamıydın canım? ben kendi yorumlarımı yazdım herkesin adına konuşmadım bu 1. benle beraber 4 arkadaşım daha yaptı onlardada aynı etki görüldü buda 2. ayrıca her sayfada senin bugün bozdum tekrar başlasam verirmiyim gibi yorumların var her gün aynı şeyleri yazıyorsun ben birşey diyor muyum buda 3. bir daha bilip bilmeden konuşma istersen ben başımdan geçenleri anlatıyorum illa yorum yapmana gerek yok..
ben bu diyeti ilk yaptığımda işe yaradı daha önceki sayfalara da baksaydın 4 günde 4 kilo verdiğimi okurdun zaten. Bir daha yapsam aynı etkisi olur mu diye sordum çünkü bu diyet metabolizmayla alakalı bir şey daha önce yaptım işe yaradı şimdi yaramayabilir ondan sordum ama gayette yarıyormuş. Ayrıca ben 2 ay önce oda arkadaşımla beraber yapmıştım ve oda kilo almadı o yüzden tekrar başladık ve gayette kilo veriyoruz. Ben sana bişey demiyorum geri almış olabilirsin ama insanlara yapmayın diyerek yanlış tavsiyeler veriyorsun çünkü herkesin metabolizması farklı.
isveç diyeti yapan varmı aranızda arkadaşlar bu başlık daha önceden vardı ama ben başlamayaı düşünüyorumda 13günlük tavsiye edermisiniz?
isveç diyetini yeni denedim
gün falan önce. diyetten sonrs az yememe rağmen verdiiğim kilolar tekrar geldi. kesinlikle şok diyetlerden uzak durmalı
isveç diyetini yeni denedim
gün falan önce. diyetten sonrs az yememe rağmen verdiiğim kilolar tekrar geldi. kesinlikle şok diyetlerden uzak durmalı
çok yersen diyet bitince alırsın tabi canım bende yaptım 3 aydır bırakdım 1 kilo almadım çünkü bitti diye ne varsa yemedim yarın başlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?