Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

kizlar ankaradayim ben ve cok guvendigim bir bilge lokman abim var..sattigi cok ozel urunler var kimselerde olmayan.kendi karisimlari yaglari falan.cogunu afrikadan bizzat kendi getiriyor. yuzum icin bir baobab mucizesi var ki dillere destan.simdi ondan bir set aldim.yarin basliycam. bitki cayi ve yag. yagi inceltmek istediginiz bolgeye azicik surup masaj yapiyosunuz.tercihen gece yaparsaniz iyiymis . strec filmle falan sariliyo..sabah yikamaniza bile gerek kalmiyomus. cayi da gunde 3-4 fincana kadar icebiliyosunuz.tek puf noktasi son bardagi gece yatmadan once icmenizmis. bu cay yaglari parcaliyor yag inceltiyor. piyasaya cikarmadan once yaklasik 30 kisi kullanmis denemiz.bunlardan biri de manken gizem ozdilli.bizzat kendisiyle de konustum. bugun aldim. 15 gunde sonuc verdigini 4 kilo verebilecegimi soyluyor. deneyeceim size de burdan detayli yazarim gelismeleri:)

tatlım bir dene bakalım olmadı bende sipariş vereyim

oncelikle babamin sagligi icin dua eden arkadaslarim.allah hepinizden razi olsun:) yer gok dua uzerineymis ya dogru gercekten. Biz cok sukur atlattik. bu mubarek kandil gecesinde allahim sifa bekleyen herkese sifa versin insallah.

ben burda isvec diyeti deneyimlerimi cok yazdim.74 kilo basladigim diyetimi 69la bitirdim ki arada kacamaklarim oldu. hergun 1.5 saat yurudum. sonra babam hastalandi 13 gun hastanede kaldim gunde 20 saat. dun taburcu olduk bu sabah tartildim 63 kiloyum. hedefim 65di. 60a dogru gidiyorum... keske hastaneler falan olmasaydi da ben 69da kalsaydim...boyle giden kilolar gercekten aci veriyor. ama 2003 senesindeki kiyafetlere girincede insan bayiliyor:)
DEMEK ISTIYORUM KI HERKES SAGLIKLA KILO VERSIN INSALLAAAAAH

babanın iyileşmesine çok sevindim tatlım.Allah bir daha hastalık keder vermesin..kilona cok sevindim evet keşke bu şekilde vermeseydin ama olsun en azından babanda iyi şu anda çok şükür:)

babanın iyileşmesine çok sevindim tatlım.Allah bir daha hastalık keder vermesin..kilona cok sevindim evet keşke bu şekilde vermeseydin ama olsun en azından babanda iyi şu anda çok şükür:)

:)canimsin. sizin dua ettiginizi bilmek bana o kadar guc verdi ki:) dun aksam su yaga basladim.caya da basladim.cay o bildiginiz tuvalete cikaran caylar gibi degil.aksine sizi rahatsiz etmiyor yaglari icerden parcaliyor.zaten bu cayin ve yagin patenti bu abiye ait.almak isteyen olursada bildigim kadariyla kapida odeme secenegiyle gonderiyo. denemeye basladim.yag surulduktan 5-6 dk sonra tuhaf bi sekilde yakmaya basliyo surdugun yeri:) hafif karincalanma falan oluyo. zaten daha onceden bilgisini vermisti boyle boyle olacak diye. 15 gun sonra size soylerim ben etkisi nasil.zaten bi seye yaramazsa adam parasini geri odedigi gibi dukkani bile ustune yaparim diyo:)) sattigi her urunde ayni iddiada:)

Kızlar yarın başlıycam bu sefer tam gaz hiç bozmadan ne olursa olsun 13 gün yapıcam. Yalnız et olarak yağsız ton balığı yiycem bir sorun olmaz umarım.

Aynen ya bırakınca kilo almak pahasına da olsa 1 hazirana kadar tam gaz başlıyorum artık gözüm tamamiyle karardı birbirimize destek olalaım canım bırakmak asla yok :19:ufak değişiklikler olsa da yola devam edicez ben söz veriyorum :34:

Aynen ya bırakınca kilo almak pahasına da olsa 1 hazirana kadar tam gaz başlıyorum artık gözüm tamamiyle karardı birbirimize destek olalaım canım bırakmak asla yok :19:ufak değişiklikler olsa da yola devam edicez ben söz veriyorum :34:

Bırakınca yediklerine dikat edersen kilo almazsın canım. Benim düşüncem bu diyeti 13 gün hiç aksatmadan yapıp bitince de sağlıklı bir diyete geçmek. Mesela ayda 4-5 kilo verdiren diyetler sağklıdır. 2 ay yapsam yeter bana. İsveçi bu son yapışım olacak.

Son düzenleme:
:)canimsin. sizin dua ettiginizi bilmek bana o kadar guc verdi ki:) dun aksam su yaga basladim.caya da basladim.cay o bildiginiz tuvalete cikaran caylar gibi degil.aksine sizi rahatsiz etmiyor yaglari icerden parcaliyor.zaten bu cayin ve yagin patenti bu abiye ait.almak isteyen olursada bildigim kadariyla kapida odeme secenegiyle gonderiyo. denemeye basladim.yag surulduktan 5-6 dk sonra tuhaf bi sekilde yakmaya basliyo surdugun yeri:) hafif karincalanma falan oluyo. zaten daha onceden bilgisini vermisti boyle boyle olacak diye. 15 gun sonra size soylerim ben etkisi nasil.zaten bi seye yaramazsa adam parasini geri odedigi gibi dukkani bile ustune yaparim diyo:)) sattigi her urunde ayni iddiada:)

15 gün sonunda merakla bekliyorum sonuçları canım:) incelme filanda yapıyor mu acaba başlamadan önce bi ölçseydin

Çok özüır dilerim kızlar başlayamadım çükü pazar akşamı şekerim fırladı bugün ve yarın tokluk şekeri falan ölçürmem gerekti kahvaltı falan yaptım size destek olamadığım için kusura bakmayın ama güzel kilo verme hikayelerinzi bekliyorum

benim başka bi sitede bulduğum puanlar şöyle; ve tüm sayfalarını okudum o forumun genelde yapanlar çok memnun ve haftada 1 kilo vermişler :)

Bu birkac soruyu cevaplayinca, ve size uyan puanlari hesaplayinca günde ne kadar cok puan yiyebileceginizi hesaplayabilirsiniz.

1. Cinsiyet

bay 15 puan
bayan 7 puan

2. Yas

18-20 yas arasi 5 puan
21-35 yas arasi 4 puan
36-50 yas arasi 3 puan
51-65 yas arasi 2 puan
65 yas ve sonrasi 1 puan

3. Kilo

Kilonuzun onluk sayisini aliyorsunuz.
Misal:
84 kg - 8 puan
103 kg - 10 puan

4. Boy

1,60 alti 1 puan
1,60 veya üstü 2 puan

5. günlük mesguliyet

daha cok oturanlar icin 0 puan
hem ayakta olup hem oturanlar icin 2 puan
hep ayakta duranlar icin 4 puan
cok yorucu ve aktiv calisanlar icin 6 puan

Simdi size uyan bütün puanlari topluyorsunuz, ve sonunda cikan puan sizin günlük puaniniz oluyor

PUANINI BİLMEDİĞİN YİYECEKLER İÇİN PUAN HESAPLAMA
(yag x 0,11) + (kcal x 0,0165) = puan

Tüm yiyeceklerin puan listesi
1.Ekme cesitleri:
ekmek, 1 dilim 2 puan
baget ekmek, 1 dilim 4 puan
kruvasan, 1 tane 8,5 puan
siyah ekmek, 1 dilim 1,5 puan
gevrek isvec ekmegi, 1 tane 0,5 puan
tost ekmegi, 1 tane 1 puan

2. Ekmege sürülenler:
fistik ezmesi, 1 cay kasigi 1 puan
recel, 2 cay kasigi 0,5 puan
bal, 2 cay kasigi 0,5 puan
krem peynir, 30% yagli 1 yemek kasigi 0,5 puan
kaymak, 2 yemek kasigi 2,5 puan
Tamam zaytin sürülmüyorda kahvaltıda yenir diye buraya yazdım : )
1 tane siyah zeytin 0,5 puan
5 tane yesil zeytin 1 puan

3. Tatlilar:
krep, 1 tane 4 puan
vanilya soslu hamur tatlisi, 1 tane kücük 3,5 puan
irmik tatlisi, 150g 4 puan
sütlac, 125g 2 puan
cikolata sosu, 1 yemek kasigi 0,5 puan
tiramisu, 150g 8 puan
cikolatali puding, 125g 3 puan
vanilyali puding, 125g 3 puan
vanilya sosu, 1 yemek kasigi 0,5 puan
baklava, 1 tane 7 puan

4. Dondurma cesitleri:
kaymakli dondurma, 1 porsiyon 8,5 puan
dondurma, 1 porsiyon 2,5
küllahli dondurma, 1 porsiyon 3 puan

5. Yaglar:
tereyag, 1 cay kasigi 1 puan
light tereyag, 1 cay kasigi 0,5 puan
mayonez, 20% yag, 2 cay kasigi 0,5 puan
mayonez, 50% yag, 1 cay kasigi 0,5 puan
mayonez, 80% yag, 1 cay kasigi 1 puan
bitkisel tereyag light, 2 cay kasigi 1,5 puan
bitkisel tereyag orta yagli, 1 cay kasigi 0,5 puan
bitkisel siviyag, 1 cay kasigi 1 puan

6. Balik cesileti:
yilan baligi, porsiyon 7,5 puan
istiridye, 3 tane 0,5 puan
balik kroket, 1 tane 1 puan
alabalik, 300 gr 6 puan
karides kabuksuz, 5 tane ortaboy 0,5 puan
midye, 1 tane 5 puan
ton baligi, 1 tane kücük file 5,5 puan
ton baligi konserve, 1 yemek kasigi 1 puan
mürekkep baligi, 1 porsiyon 0,5 puan

7. Et cesitleri:

köfte, 1 tane kücük 100 g 6 puan
kiyma, 1 yemek kasigi 2 puan
sucuk, 1 dilim 1,5 puan
hindi eti, 1 tane 120 g 2 puan --- veya doyana kadar 3 puan
tavuk kanadi derili, 1 tane 120 g 4 puan
tavuk kanadi derisiz, 1 tane 120 g 2 puan --- veya doyana kadar 3 puan

8. Sebze cesitleri:

patlican, 0 puan
karnibahar, o puan
salatalik, 0 puan
lahana, 0 puan
bezelye, 1 avuc dolusu 0,5 puan
siyah zeytin, 1 tane 0,5 puan
yesil zeytin, 5 tane 1 puan
marul, 0 puan
domates, 0 puan
brokoli, 0 puan
mantar, 0 puan
sarimsak, 0 puan
misir konserve, 2 kasik 0,5 puan
misir, 1 tane 1 puan
havuc, 0 puan
ispanak, 0 puan
sogan, 0 puan
patates, 1 porsiyon 2 puan ---- veya doyana kadar 4 puan

9. Icecekler:

sütlü cappuccino, 1 bardak 1 puan
cola, 200 ml 2 puan
cola light, 0 puan
diyet meyve suyu, 200 ml 0,5 puan
buzlu cay (ice tea), 200 ml 1 puan
energy drink, 200 ml 1,5 puan
aromali cay, 0 puan
kahve, sütsüz 0 puan
cikolatali icecek, 1 bardak 5 puan

10. Tahil ürünler:

cornflakes, 1 bardak 1 puan
misir patlama, 40 g 2 puan
yulaf ezmesi, 1 yemek kasigi 0,5 puan
un, 1 cay kasigi 0,5 puan
pirinc, 1 yemek kasigi 1 puan
cikolatali müsli, 1 yemek kasigi 1 puan

11. Peynir:
1 dilim light beyaz peynir (%25 yag orani) 1 puan
1 dilim beyaz peynir (%45 yag orani) 2 puan
normal kasar peynir:
20- 25% yag oranli - 1 dilim 1 puan
30% yag oranli - 1 dilim 1,5 puan
45% yag oranli - 1 dilim 2 puan
50% yag oranli - 1 dilim 2,5 puan
camembert, 45% yagli 30 g 1,5 puan
camembert, 60% yagli 30 g 3 puan
krem peynir, 30% yagli 1 yemek kasigi 0,5 puan
mozzarella, yarim 50 g 3 puan

12. Abur cubur:

yer fistigi, 1 cay kasigi 5g 1 puan
badem, kücük porsiyon 50 g 6,5 puan
misir patlama tatli, 1 avuc kadar 5g 0,5 puan
cubuk kraker, 10 tane 0,5 puan
cips, 5 tane 1 puan

13. Pasta cesitleri:
1 tane kücük börek 6 puan

Mesela 1 tiramisu 8 puan
mülför hamuru bi yaprak.....5 puan
yufka 1 tane.......2 puan
simit 4 puan

elmali pasta, 1 tane 7 puan
peynirli pasta, 1 tane 5,5 puan
kedi dili, 3 tane 1 puan
cevizli pasta, 1 tane 5,5 puan
findikli pasta, 1 tane 5,5 puan
meyveli pasta, 1 tane 4 puan

14. Süt ve yogurt

meyveli yogurt, 0,4% yagli 1 kutu 150 g 1,5 puan
meyveli yogurt, 3,5% yagli 1 kutu 150 g 3 puan
yogurt, 0,5% yagli 150 g 1 puan
yogurt, 1,8% yagli 150 g 1,5 puan
yogurt, 3,5% yagli 150 g 2,5 puan
kahve sütü, 3 cay kasigi 0,5 puan
süt, 0,3% yagli 250 ml 1,5 puan
süt, 1,5% yagli 250 ml 2 puan
süt, 3,5% yagli 250 ml 3,5 puan
kaymak, 2 yemek kasigi 2,5 puan

15. Makarna ve pizza

makarna, 1 porsiyon 2 puan ----- veya doyana kadar 4 puan
pizza magherita, yarim pizza 7 puan
salamli pizza, yarim pizza 10 puan

16. Meyve

YAZMAYAN MEYVELER 0 PUAN ARKADAŞLAR

kuru kayisi 6 tane.... 1.5 puan
konseve kayisi 2 tum... 0.5 puan

ananas konsevesi tazesi hepsi icinde 2 dilim 0.5 puan

1 kucuk muz ( 75 gr )..... 1 puan
1 buyuk muz (140 gr)...... 2 puan
kurutulmuz muz chipsleri 10 tane ... 1 puan

kurutulmus erik 3 tane 3 puan
hurma taze 3 tane.... 0.5 puan
hurma kuru 3 tane .... 1 puan
konseve seftali 1 tane..... 1 puan
incir taze 2 tane..... 1puan
kurutulmus incir 2 tane... 2 puan
nar bi tane ...... 1.5 puan
kusburnu 1 porsion 100 gr.... 1.5 puan
kiraz 15 tane ..... 1 puan
hindistancevizi 1 parca 50 gr ... 5,5 puan
konseve mandalin 1 dl.( 1 cay bardagi) 70 gr ... 1 puan
papaya 1 tane..... 2 puan
konseve armut 2 yarim.... 1 puan
yas uzum 10 tane........ 1 puan
kuru uzum 1 dl. ( 1 caybardagi) ... 3 puan
1 yemek k. ....... 0.5 puan
sharon, cennet hurmasi, ask meyvesi olarakta biliniyor1 tane....... 1 puan

17. Seker

seker her türden, 1 tane 0,5 puan
sekersiz seker :), 3 tane 0,5 puan
sekersiz sakiz, 0 puan
sekerli sakiz, 3 tane 0,5 puan
cikolata her türden, 1 tane 7g 1 puan

18. Yumurta

yumurta, 1 tane 2 puan

19. Fast Food tarzi

lahmacun, 1 tane 7 puan
Big Mac, 1 tane 11,5 puan
milkshake, kücük 300 ml 7,5 puan
cheeseburger, 1 tane 6,5 puan
döner, 1 tane 14 puan
hamburger, 1 tane 5 puan
kizartilmis patates, orta boy porsiyon 9,5 puan

20 Alkol:
normal bira..... bi sise 330 ml. 2.5 p
hafif bira....... 1.5 p
kirmizi sarap .....bi kadeh 150 ml. 2 p
beyaz sarap..............................2.5 p
snap, whiskey,vodka, cognac,rom, gin....... bi kadeh 30 ml.....1 puan
maderia....... 60 ml... 1.5 p
gulsarabi.......150 ml.......2 p

kızlar hesapladım bnm 27 puan çıktıı.. sonra kendime bir yemek listesi yapayım dedim ama işin ilginç tarafı ben zaten günlük hayatta bundan dha az yiyorumm 1 gr. bile veremiyorum.. :)

Selamlar bende aranıza yeni katıldım yaklaşık 3 aydır diyetteyim 102 kilodan 88 kiloya karatay diyetiyle düştüm bu süre zarfında ama bir süre kilo vermem durduğu için arada isveç yapmaya karar verdim bugün 3. günümdeyim sade Türk kahvesi dışında bir kaçamak yapmadım birde ekmek ve şekeri hayatımdan çıkarttığım için ekmek ve şekeri tüketmiyorum 13 gün sonunda tekrar karataya dönmeyi n düşünüyorum isveç yapan varmı buralarda bakalımm ıspanak beni bitirdi ama ya :'(

Kızlar önemli bir soru;

isveçi daha önce defalarca yaptım çok güzel sonuçlar verdi 4 gün önce tekrar başladım. Tartıda sonuç iyi 3 günde 2 kg. Ama görünüş olarak bir incelme yok gibi oysa çok fazla spor yapıyorum niye böyle oldu ki moralim çok bozuldu :(

bende ya pazar günü yada pazartesi baslayacagim, fakat benim yapacagim diyet thonon diyeti, ayni buna benziyor menüler ayni, ama bazi seyler sinirsiz yenecek ve haftada bir gün bir ögün istedigini yiyebiliyorsun, geçen sene denedim 4 günde iki kilo verdim ama hemen diyeti birakir birakmaz ertesi gün geri geldi,

sudan vermemekk için diyete baslamadan ödem atacagim bitkilerle falan, eger sözümde kalirsam yazarim

kolay gelsinn

Önceki sayfalarda bir arkadaş yağdan mı kaybetti sudan mı görmek için diyetisyene gideceğini yazmış. Günlerce 2 gün sonra gidiyorum, yarın gidiyorum falan demiş, tam gideceği gün kesmiş mesaj yazmayı.

Keşke biri bunu yapsa da diyet zararlı mı değil mi bi görsek.

Bugün ilk günümdü.. Öğlene doğru uyandığım için kalktığımda tek şekerli türk kahvemi içtim.

3'e 5 kala falan da bir avuç haşlanmış ıspanak, 2 yumurta ve 1 domates yedim. Buna ek olarak 2 kaşık yoğurt yedim sadece. Bir de yumurtaya biraz kekik ve kırmızı biber , ıspanağa da limon ekledim. Başka türlü yiyemezdim. :)

Akşama(2-3 saat sonra) da sadece salata yemeyi düşünüyorum. Dün yemekte tavuk yemiştim, bugün et yiyebileceğimi sanmıyorum.

Sonrasında da bitki çayları ve suyla yoluma devam ederim..

Yine tutamadım kendimi.. :( Bir kase antep fıstığı yedim neredeyse.. Bir de gazlı içecek tükettim. Salata da yapmadım sadece rendelenmiş havuç yedim.. 1 bardak yeşil çay içtim. Şu saatten sonra yasak koyuyorum kendime, bir şey yemek yok. Sadece su. :41:

Yine hüsran oldu diyetim.. Yapmayı düşünen varsa beraber başlayalım, sabahtan beri şizofren gibi tek başıma yazıyorum burda. :D üstüne abim eve pizzayla geldiği için diyeti de bozdum. :17:

kızlar aklıma çok takıldı lütfen yardım edin;
bugün 5. günümdü ve ben öğlen bozdum. Yarın 5. günden hiç bozmama şartıyla devam etsem yine eskisi gibi kilo verir miyim? Yoksa en baştan mı başlamalıyım?

cnm kaldıgın yerden devam et. Baştan başlama. Ben de daha önce yaptıgımda bozdugumda kaldıgım yerden devam etmiştim ve vermeye devam etmiştim. Umarım biran önce atarsın kilolarını ;)

Yine hüsran oldu diyetim.. Yapmayı düşünen varsa beraber başlayalım, sabahtan beri şizofren gibi tek başıma yazıyorum burda. :D üstüne abim eve pizzayla geldiği için diyeti de bozdum. :17:

Dizz, ben varım. Haydı yarın başlayalım ve birbirimizi sıkı bir şekilde takip edelim ne dersin? Bozmak yok, motive etmek var, ok? cevabını bekliyorum cnm.:56:

Back
X