Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Kizlar 6 gun gecsin oyle tartilayim dedim ama kilo verdigimi hissedince tartilmadan edemedim, 73,5 tum simdi 72 yim :) 3. Gunun sabahi tartildm guzel acta kalmiyorsun umarim saglik icin bir durum soz konusu degildir,

arkadaslar ispanagi nasil pisiriyorsunuz bana bilgi verirseniz sevinirim simdiden tsk ederim bugun basladim insalah su kilolari veririz de 25 kilo faslalim var simdilik 10 kilo versem yeter li olcak

arkadaslar ispanagi nasil pisiriyorsunuz bana bilgi verirseniz sevinirim simdiden tsk ederim bugun basladim insalah su kilolari veririz de 25 kilo faslalim var simdilik 10 kilo versem yeter li olcak

Valla ben bir tatlı kaşığı tereyağda 1 domatesi kavurdum. Sonrada 1 kg ayıklanmış ıspanağa eşdeğer yarım kg ıspanağı ekledim. Onu da kavurdum öyle yedim.

Günaydın kızlar ben bu diyeti ilk yapışımda yarım bırakmıştım bu sefer daha düzgün yapıcam inşallah gerçekten midenin küçülmesinden çok işe yarıyor o yuzden 6 gun yapıp sağlıklı bi diyete geçmek en iyisi böylece ona uymak kolaylaşıcak sabah kahvemi içtim öğlen yumurta ile kereviz yicem ıspanak yok maalesef ki yabancı sitelerden araştırınca olabilir sanırım boyle ufak değişiklikler akşam da et ve salata :)

Bende 6 gün mü 13 gün mü yapsam diye düşünüyordum. Şimdilik bir zorluk çekmedim ama ben gebelik düşünüyorum. 13 gün yaparsam diyetimin bittiği gün gebeliğimi öğreneceğim gün olacak. ve ancak istediğim kiloya ulaşabilicem. Ama bir yandan da sağlık açısından sıkıntı olur mu diye korkuyorum.

gunaydın kızlar bugun 10. gunum dun tartıldım 4 kılo vermisim bu da guzel dedım zaten ben beklemydum oyle 7 8 kılo vermyi soon 3 gun kalldı durmak yok yola devam en azından bu dıyetle az yemege ve spora alıstım her gun yuruyuse cıkıyorum 1.5 saat kdadr yuruyup gelıyrm en az 1 ay kadar daha normal dıyete devam tabıı isvec bttktn sonra

Ay ben spor yapmaya korkuyorum şekerim iyice düşer diye.

Selam arkadaşlar. bugün bir tv programında konuşulurken rastladım isveç diyetine.Bayağı bi okudum forumları bu diyeti yapıp iyi kilo verenler var.Bende 62 kiloyum en ez 54 olmam lazım. Bende başlayacağım bu diyete inşallah

Yer var mı aranızda bana da :) :) Yalnız ben bugün kahvaltıyı her zamanki gibi yaptım şimdi öğleden itibaren bşlasam olur mu bu diyete :) :)

Ne yedin kahvaltı da canımcım?

Bide TV' de ne dediler? Çok merak ettim. Diyeti yapıyorum ama içime de hiç sinmiyor. Neredeyse 500 kalorinin altında bitiriyoruz günü.

Ne yedin kahvaltı da canımcım?

Bide TV' de ne dediler? Çok merak ettim. Diyeti yapıyorum ama içime de hiç sinmiyor. Neredeyse 500 kalorinin altında bitiriyoruz günü.

Valla canımm normal güzelce bi kahvaltı yaptım bi güzel yedim anlayacağın :)

Dün ender saraç bahsetmiş canım özetini izledim orda gördüm bugün.Yani kısa sürede kilo vermek isteyenler yapabilir dedi özet olduğu için o kadarını izleyebildim canımm .Bende yapıp yapmamak konusunda çok tereddüt ettim ama galiba yapacam çünkü güzel sonuç alan arkadaşalr varmış.

BEnce yarın başla. Daha kolay adapte olursun. Bugğnde bi güzel ye:)

Bugün 3. günüm 2 kg verdim. Ama benim kilom biraz fazla maalesef.

Olsun canım benim irade ve azim olunca verilmeyecek kilo yok bence. Ben 67 civarındayken 62 kiloya düştüm iki ay önce sonra bıraktım. Devam etseydim şimdiye çoktan ideal kilodaydım. İrade ve azim çok önemli. Sıkma canını verirsin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…