- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #5.821
arkadaslar ispanagi nasil pisiriyorsunuz bana bilgi verirseniz sevinirim simdiden tsk ederim bugun basladim insalah su kilolari veririz de 25 kilo faslalim var simdilik 10 kilo versem yeter li olcak
Günaydın kızlar ben bu diyeti ilk yapışımda yarım bırakmıştım bu sefer daha düzgün yapıcam inşallah gerçekten midenin küçülmesinden çok işe yarıyor o yuzden 6 gun yapıp sağlıklı bi diyete geçmek en iyisi böylece ona uymak kolaylaşıcak sabah kahvemi içtim öğlen yumurta ile kereviz yicem ıspanak yok maalesef ki yabancı sitelerden araştırınca olabilir sanırım boyle ufak değişiklikler akşam da et ve salata :)
gunaydın kızlar bugun 10. gunum dun tartıldım 4 kılo vermisim bu da guzel dedım zaten ben beklemydum oyle 7 8 kılo vermyi soon 3 gun kalldı durmak yok yola devam en azından bu dıyetle az yemege ve spora alıstım her gun yuruyuse cıkıyorum 1.5 saat kdadr yuruyup gelıyrm en az 1 ay kadar daha normal dıyete devam tabıı isvec bttktn sonra
Selam arkadaşlar. bugün bir tv programında konuşulurken rastladım isveç diyetine.Bayağı bi okudum forumları bu diyeti yapıp iyi kilo verenler var.Bende 62 kiloyum en ez 54 olmam lazım. Bende başlayacağım bu diyete inşallah
Yer var mı aranızda bana da :) :) Yalnız ben bugün kahvaltıyı her zamanki gibi yaptım şimdi öğleden itibaren bşlasam olur mu bu diyete :) :)
Ne yedin kahvaltı da canımcım?
Bide TV' de ne dediler? Çok merak ettim. Diyeti yapıyorum ama içime de hiç sinmiyor. Neredeyse 500 kalorinin altında bitiriyoruz günü.
Valla canımm normal güzelce bi kahvaltı yaptım bi güzel yedim anlayacağın :)
Dün ender saraç bahsetmiş canım özetini izledim orda gördüm bugün.Yani kısa sürede kilo vermek isteyenler yapabilir dedi özet olduğu için o kadarını izleyebildim canımm .Bende yapıp yapmamak konusunda çok tereddüt ettim ama galiba yapacam çünkü güzel sonuç alan arkadaşalr varmış.
BEnce yarın başla. Daha kolay adapte olursun. Bugğnde bi güzel ye:)
Öyle yapayım canım artık inşallah güzel bir sonuç alırım :) :) Sen kaç gündür yapıyorsun canım ne kadar verebildin???
Bugün 3. günüm 2 kg verdim. Ama benim kilom biraz fazla maalesef.
Bugün 3. günüm 2 kg verdim. Ama benim kilom biraz fazla maalesef.
Hem bak 10 güncük bişey kalmış tatlımm az sabret :) :)
Azı gitti çoğu kaldı eheheh
:) :) gider gider canım bozmadan devam etBende yarın sabah başlıyorum inşallahh Sabah görüşmek üzere :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?