- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 37
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #5.781
Slm bayanlar.bende dogumdan sonra gobek ve mide basen kaldi.esimde cok sikayetciydi.bende sikayetciyim.hicbir giysi olmuyor.kara verdim.4 gundur normal diyetteydim.karin mide egzersizi yapiyordum ama daha cabuk vermek icin isvec diyetine karar verdim.bugun 1.gunum.midem cok hashas.ac karna kahve midemi bulandirdi.ogle olsada yumurtami yiyebilsem bulantim gecerdi.birde dedigim gibi midem cok hassas.halanmis balik yeine biftekveya tavuk yesem olurmu.hayatta yiyemem haslanmis baligi
bende bugün başladım biraz halsizlik var ama sabahtan beri hiç oturmadım cam sildim perde ütüledim
fakat bende biftek yok almakda istemiyorum 200 gr biftek yerine ne kadar ne yemeliyim ??
canım biftek ve balık yerine ben sadece 200 gr haşlama tavuk yemiştim ayrıca ıspanak yerine brokoli yemiştim. ve 10 gün yaptım 4.5 kilo verdim bi fark olmadı yani senin kararın sonuçta tavuk eti daha uygun maddi olarak bana göre.
canım tavuk ye kofte olmaz yagda kızartıcan kıyma cok yaglı kotu bı secım karlıysan dıyete tavsıye etmemKızlar ben yurtta haşlanmış biftek bulamıyorum onun yerine bir kızarmış köfte yiyorum işe yarar mı???
bende bugün başladım biraz halsizlik var ama sabahtan beri hiç oturmadım cam sildim perde ütüledim
fakat bende biftek yok almakda istemiyorum 200 gr biftek yerine ne kadar ne yemeliyim ??
ve afedersiniz günde 2 lt su içiyorum ama tuvalete zor çıkıyorum ne yapmalıyım???(
canım bı sorun olacagını zanetmıyorum ama eger oyle bır supen varsa sabah kahveden 2 saat sonra domates salatalık ve cok az peynır 1 dılım ekmekle ye gerı kalanını tam olarak uygula zaten 13 gun boyunca ac kalmıyosun yemeklerın var sabah kahvaltısını ekle ve abartma umarım basarılı olursun kolay gelsınKızlar ben bugünlerde yumurtlama dönemindeyim. Diyete yarın başlarsam 13 gün sonrası tam adet günüme denk geliyor. Sizce gebe kalırsam bi zararı olur mu?
merhaba kızlar bende yarın başlamayı düşünüyorum ama anladığım kadarıyla çay yok diyette??? niye yokki çay içip kilo veren var mı
bende basrıcam 13 gunu atlatıcaz destek olalım bır bırımızeMrb bayanlar
Daha diyet yapmadan ilk tartildigimd a 78.6 ydim
Normal diyete basladim bir haftaya yakin oldu.
Isvec diyetine baslamistim
Ilk gun pes ettim ama 77.6 idim
Tekrar bugun isvec diyetine basladim
Tartildim 76.4.
Yupppeýyyy
Galiba benzayifliyorum.
Hedeffffff. 65
Ben baaracam biliyorum
Hepiniz basaracaksiniz kizlar eminim bundan
H
Evet canim destek olalimbende basrıcam 13 gunu atlatıcaz destek olalım bır bırımıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?