Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

olur tabi ben hiç balık ve biftek yemedim sadee haslanmış tavuk yemiştim aynı sey sonucta

bende bugün başladım biraz halsizlik var ama sabahtan beri hiç oturmadım cam sildim perde ütüledim
fakat bende biftek yok almakda istemiyorum 200 gr biftek yerine ne kadar ne yemeliyim ??

bende bugün başladım biraz halsizlik var ama sabahtan beri hiç oturmadım cam sildim perde ütüledim
fakat bende biftek yok almakda istemiyorum 200 gr biftek yerine ne kadar ne yemeliyim ??

canım biftek ve balık yerine ben sadece 200 gr haşlama tavuk yemiştim ayrıca ıspanak yerine brokoli yemiştim. ve 10 gün yaptım 4.5 kilo verdim bi fark olmadı yani senin kararın sonuçta tavuk eti daha uygun maddi olarak bana göre.

Kızlar ben bugünlerde yumurtlama dönemindeyim. Diyete yarın başlarsam 13 gün sonrası tam adet günüme denk geliyor. Sizce gebe kalırsam bi zararı olur mu?

sağol canım yorumun için bende zaten tavuk göğsü aldım baharatlayıp yiyeceğim bugün 2. günüm inşaallah irademi korurum...

ve afedersiniz günde 2 lt su içiyorum ama tuvalete zor çıkıyorum ne yapmalıyım??? (

banım bısey yapamazsın onun ıcın 2-3 gunde bır cıkılıyo bu dıyette bu dıyetı yaparken aksamları yuruyus falan gec gelıyordum 7:30 8 gıbı
ozaman neslenın varyya tahılı gevregı onu yedımı ertesı gun sabaha cok rahat cıkıyordum

Kızlar ben bugünlerde yumurtlama dönemindeyim. Diyete yarın başlarsam 13 gün sonrası tam adet günüme denk geliyor. Sizce gebe kalırsam bi zararı olur mu?
canım bı sorun olacagını zanetmıyorum ama eger oyle bır supen varsa sabah kahveden 2 saat sonra domates salatalık ve cok az peynır 1 dılım ekmekle ye gerı kalanını tam olarak uygula zaten 13 gun boyunca ac kalmıyosun yemeklerın var sabah kahvaltısını ekle ve abartma umarım basarılı olursun kolay gelsın
:)

merhaba kızlar bende yarın başlamayı düşünüyorum ama anladığım kadarıyla çay yok diyette??? niye yokki çay içip kilo veren var mı

merhaba cnm ben bu dıyetı yaptım arda kacamaklarım olmasına ramen 4 bardak cay ıctım ama zaten aramıyosun cayı sartlama kendını ıce bılırsın 13 gunde 4,5 verdım bugun yenıden basladım basarılar

Mrb bayanlar

Daha diyet yapmadan ilk tartildigimd a 78.6 ydim
Normal diyete basladim bir haftaya yakin oldu.
Isvec diyetine baslamistim
Ilk gun pes ettim ama 77.6 idim
Tekrar bugun isvec diyetine basladim
Tartildim 76.4.
Yupppeýyyy
Galiba benzayifliyorum.
Hedeffffff. 65
Ben baaracam biliyorum
Hepiniz basaracaksiniz kizlar eminim bundan
H

bende basrıcam 13 gunu atlatıcaz destek olalım bır bırımıze

bende basrıcam 13 gunu atlatıcaz destek olalım bır bırımıze
Evet canim destek olalim
Sen kacinci gundesin.
Kac kilosun
Hedef kac
Oglen yumurtami bi guzel yedim
Domateste bitti yedim
Simdi ispanaklarim ocakta haslaniyor
Onuda biguzel yicem
Darisi size
Saatte bir tartiyom kendimi
Zayifladigimi gormek beni mutlu ediyor

BEnimde bugün ilk günüm. Kahvemi içtim. Birazdan öğle yemeğimi yiyicem. Ben hamilelik planlıyorum o yüzden 13 günde ne verirsem kar. Çnkü ben 90 kiloyum spoara başladım. Kalori sayımı yaparak yedim ama bir aydır 86-87 den 90 a çıktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…