Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

canım bugun 1 gunumdeyım kg 63 hedef 58 ıns bakalım ben bu dıyetı yatım 1 ay once 4,5 kılo verdım kacamaklarım cok oldu bu sefer kacamaksız 5 kg versem kı kacamaklı olduysa kacamaksız neden olmasın :)

bidiqperge
zayıflıcam dıyosun kacamak nedır dıye soruyosun :) unut yok kacamak falan 13 gunde hedef 10 kılo versın ama hıc kacamaksız emın ol :)

Ahahah onun için sormadım. ne kadar kilo vermiş ve kaçamağının boyutunu ölçmek istedim. hani onları da yapmasa kaç kg verirdi diye

Kizlar nasil gidiyor
Karnim zil caliyor aksam yemegimi yememe ragmen.
Uyumak istiyorum
Ac tavuk uyurmu
Aklimda pastalar borekler....
Allahim sabir sabir

Bende bugun basladim, sabah kahve oglen 2 yumurta ispanak domates aksamda izgara bitfek salata superr aclik maclik yok tartiya 6.gun cikicam haber veririm

Kızlar ben bu diyeti 1 ay önce falan 4 gün yaptım 4 kilo verdim 3 gün önce tekrar başladım aşırı halsiz düşüyorum, başım çok dönüyo ayrıca sadece 1,5 kilo verdim... yarın 5. günüm sizce bu akşam bozsam 5. günden devam etsem işe yarar mı?

Bende 2gun once ole oldum senin gibi.
Sagligim daha onemli ddim
Ve bozdum...
Oyle ipin ucu kacipta yakalanamayacak Bibirr. Diyet degil
Ya boz yada halizligini giderecek biseyler ic.
Bende hemen uyumak acligimi unutmak istiyorum.

İlk günümü sadece akşam iki ısırık elma ile tamamladım. Mide ağrım oldu ondan iki ısırık elma yedim. Artık bişi olmaz heralde o kadardan. Bugüne allah Kerim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…