• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

bugun dıyete basladım tam olarakta uydum sporumuda yaptım ama regl oldum.. ben dıyetı bırakmak ıstemıyorum cunku bırakırsam devam edemem bır daha .. regl dönemı devam ederken yapsam olurmu yoksa kılo veremem mı bosuna kendıme ıskencemı yapmıs olurum lutfen akıl verın napıyım =( 5 kılo vermem lazım

bugun dıyete basladım tam olarakta uydum sporumuda yaptım ama regl oldum.. ben dıyetı bırakmak ıstemıyorum cunku bırakırsam devam edemem bır daha .. regl dönemı devam ederken yapsam olurmu yoksa kılo veremem mı bosuna kendıme ıskencemı yapmıs olurum lutfen akıl verın napıyım =( 5 kılo vermem lazım

devamet tatlım bende oyle yaptım soorun olmadı

bugun dıyete basladım tam olarakta uydum sporumuda yaptım ama regl oldum.. Ben dıyetı bırakmak ıstemıyorum cunku bırakırsam devam edemem bır daha .. Regl dönemı devam ederken yapsam olurmu yoksa kılo veremem mı bosuna kendıme ıskencemı yapmıs olurum lutfen akıl verın napıyım =( 5 kılo vermem lazım

bence devam et ne kadar veremesende en azından almayacaksın öyle düşün şimdi sen regl dönemindeyim diye diyet yapmazsın ve kilo alırsın. Benim hep öle olurr çünkü en iyisi devam et yada az yemeye calış acayip ödem tutar vücut regliyken...

selam arkadaşlar. Bugün bir tv programında konuşulurken rastladım isveç diyetine.bayağı bi okudum forumları bu diyeti yapıp iyi kilo verenler var.bende 62 kiloyum en ez 54 olmam lazım. Bende başlayacağım bu diyete inşallah :d :d :d

yer var mı aranızda bana da :) :) yalnız ben bugün kahvaltıyı her zamanki gibi yaptım şimdi öğleden itibaren bşlasam olur mu bu diyete :) :)

ayyy canım valla ender saraç öle dediyse bende pazartesi tekrar baslayacagım. Korkuyordum saglıksız diye. Bence sen yarın basla gerçi biraz geç kaldım cvp vermek için ama neyseeee

teşekkürler canım.

Kızlar bu diyeti 1 ay yapsam daha fazla kilo verdirir mi?

canım bi başka kuralda 13 gün yapılmalı sadece.. Ve bi bayan yorum yapmış bi sitede 1 ay boyunca devam etmiş suan durduk yerde bayılıyormuş ve eli ayağı devamlı titriyormuş. Saglıgın daha önemli bence 1 ay falan hollywood yap sonra gene isveç yaparsın ben 1 ay önce yapmıştım şimdi gene baslıcam saglığınızdan olmayın

Günaydın kızlar.. 2 gündür araştırıorum zararı varmıdır die ama ne okuduysam vazgeçiremedi "13 günde en az 5 en fazla 20" görüntüsü gözümün önünnde..hamilelikten kalan kiloları vermek istiorum 7 ayda baya gitti kendilğinden 60la baslayıp 80le bitirmiştim su an 63.2kıloym boyum 165 baharlık ciciler almak lazım ama yakıştıramıyorum kendime belim kalınlaştı iice:2: ölçmeye korkuyorum..55i görmek istiyorum hayırlısıyla..bismillahirrahmanirrahim diyiiip başlıorum her günü paylaşıcm(bayılmam inş bebişim var).hep destek tam destek olalım bırbırımıze

sen kac kilon var fasladan benim tam 25 kilo ama benim gobegim cok var 99 kiloyum boyum 172 pek peli olmuyo kilo oldum gobeyim cok buyuk bu gobek gidecek

evet gidecek hiç düşünme..ben 7 8 kılo vermek istiorum 63.5 fılanım simdi boyum 165.beyimiz iyisin gerek yok dio da yoook:20: artık sıkıntı verıo evde hareketsiz kalıorum bebek olunca pek bişey yapılmıo malum :31:ağırlaştım

ayyy canım valla ender saraç öle dediyse bende pazartesi tekrar baslayacagım. Korkuyordum saglıksız diye. Bence sen yarın basla gerçi biraz geç kaldım cvp vermek için ama neyseeee

Canım zaten sürekli yapılabilecek bişey değil sadece 13 gün acil durum için.Bende bugün başladım,sabah kahvemi içtim şuan biraz başım ağrıyo inşallah devam edebilrim 13 günü bitirebilirim.Sen kaçıncı gündesin???

Back
X