- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #5.861
bıde kızlar spor yapıyorum hergun 1 saat ama sarkma flan olmaz dımı göbekte.. bırden verınce balon mısalı sönmesın =)
selam canım bugun benım11. gunum bende yanında spor yapıyrm daha ıyı mekık cekıyorum gobegım gttı baya bence spor yapman daa ıyı olur hc brakma dıyet bttkten sonrada devam et bence ben 3 gun once tartılmstım 4 kılo vermstm ve etrafımdakı ınsanlar farkettı zayıfladıgımı
Kızlar diyeti 4 gün yaptım 2 gün ara verdim yarın 5. günden devam mı edeyim yoksa baştan mı başlayım????? lütfen yardımcı olun(
dün bende cok su içtim vucut ıstıo kı ıcıoruz zararı olmaz sanmıyorum.az önce tartıldım duramadım dun sabahtan bu sabaha 1 kg eksık gosterdı 3 defa tartıldım yerını degıstırdım yıne aynı sonuc mumkun mu acaba boyle bsy
canım zaten sürekli yapılabilecek bişey değil sadece 13 gün acil durum için.bende bugün başladım,sabah kahvemi içtim şuan biraz başım ağrıyo inşallah devam edebilrim 13 günü bitirebilirim.sen kaçıncı gündesin???
mrb kizlar benim bugun 3 gunum diyete ama ben cok su iciyorum 3.hatta 4 litre zariri olurmu acil cvp kizlar
kacamak yapmam cnm daha en az 7 kılo var verılecek.yapsam yapsam ya elma yerım ya da yumurta beyazı yerım bebısımın yumurtasından artan o da
mrb kizlar benim bugun 3 gunum diyete ama ben cok su iciyorum 3.hatta 4 litre zariri olurmu acil cvp kizlar
evet canım kacamaksz daha cok verırsn insh benım toplamda 12 kılo fazlalıgım vardı 5 verdım 7 kaldı daha devam edecegım ama baska dıyete gececegm bu btınce sporada devam edyrum gunluk 1.5 saat yuruyus inslh verırm son 1 gun kaldııııı...........
waoow super vermişsin bittikten sonra asırı yemezsen rahat verırsın vucut vermeye alıştı ya gıder kalanlarda.
inslh canım ama daha vermem lazım 72.900 ile basladım su an 68 ım aranzda hc 5 gunde 5 kılo dıyetı yapan oldu mu isvecten sonra ona baslayayyı m mı bılen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?