- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #5.841
bugun dıyete basladım tam olarakta uydum sporumuda yaptım ama regl oldum.. ben dıyetı bırakmak ıstemıyorum cunku bırakırsam devam edemem bır daha .. regl dönemı devam ederken yapsam olurmu yoksa kılo veremem mı bosuna kendıme ıskencemı yapmıs olurum lutfen akıl verın napıyım =( 5 kılo vermem lazım
bugun dıyete basladım tam olarakta uydum sporumuda yaptım ama regl oldum.. Ben dıyetı bırakmak ıstemıyorum cunku bırakırsam devam edemem bır daha .. Regl dönemı devam ederken yapsam olurmu yoksa kılo veremem mı bosuna kendıme ıskencemı yapmıs olurum lutfen akıl verın napıyım =( 5 kılo vermem lazım
kızlar sizce ara verip devam edeyim mi işe yarar mı?
selam arkadaşlar. Bugün bir tv programında konuşulurken rastladım isveç diyetine.bayağı bi okudum forumları bu diyeti yapıp iyi kilo verenler var.bende 62 kiloyum en ez 54 olmam lazım. Bende başlayacağım bu diyete inşallah :d :d :d
yer var mı aranızda bana da :) :) yalnız ben bugün kahvaltıyı her zamanki gibi yaptım şimdi öğleden itibaren bşlasam olur mu bu diyete :) :)
canım bu diyeti 6. Günden çnce kesmemelisin öyle bi kural koymuşlar vardır bi bildikleri bence 6. Gün bırak sonra 7. Günden devam et derim ben
teşekkürler canım.
Kızlar bu diyeti 1 ay yapsam daha fazla kilo verdirir mi?
içenler olmuş ters etkisi olacağını sanmam hem yağ yakıcı hem ödem attırıcı özelliği var sonuçta.ilk gün nasıl geçti?heyecen yaptım ben yeni başladım ya sonuç almak istiyorum bu sefermrb arkadaslar benimde bugun 2 gunum yalniz gunde 1.2 fincan yesil cay icsem olurmu
1 gun biraz bas arisi oldu baska simdilik bi yan ettki yapmadi canim simdilik te iyim
sevindim canm sorunsuz bitirelim inş.
biter biter irademize hakkim olursak olacak bu is zayiflardan neyimiz eksin tam tersi faslalimiz var
eveet belimi geri istiorum ..bacaklarım incelsin istiorum..yanaklarım gitsin istiorum..yeteer
sen kac kilon var fasladan benim tam 25 kilo ama benim gobegim cok var 99 kiloyum boyum 172 pek peli olmuyo kilo oldum gobeyim cok buyuk bu gobek gidecek
ayyy canım valla ender saraç öle dediyse bende pazartesi tekrar baslayacagım. Korkuyordum saglıksız diye. Bence sen yarın basla gerçi biraz geç kaldım cvp vermek için ama neyseeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?