Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba arkadaşlar

Pimpirikli ohh negüzel bakım ve keyif günü bugün demek. Benim bakımım en az iki saat sürüyor. Bir gün ancak yeter. Ahh eşlerimizde biraz kendilerine baksa...

Yengeçburcu 29 yaşımdayım 6 yıllık evliyim. Malesef 4 ay evvel bebeğimi karnımda kaybettim. Teşekkür ederim inşallah yeniden çocuğum olur doktorum bir sorun olmadığını yeniden hamile olabileceğimi söylemişti.

Evet elma diyetinde evde otur bir güzel keyfine bak dinlen
Bence arasıra birgün yeme günü olsun

18.00 gibi yürüyüşe gittim 19.15 gibi geldim.

Diyetin 11. günüde geçti.

Ben geldim bu kez siz yoksunuz.

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlarhihoyyyt
Maşallah maşallah ne güzel şeyler okudum girer girmez,

Ben giremedim birkaç gündür,girmeyi denedim ama evde bağlantı olmayınca zor oldu, kardeşimi askere uğurladık,1 günlüğüne diye gittik ama ailenin yanına gidince o kesin 2-3 gün oluyoryerimseniben

Anneme rağmen diyetimi bozmadım, ben de nazar boncuğu hakettim değil mi

Bugün 6.günümdü,yarın sabah tartılacağım, dün yani 5.gün tartıldığımda 2,8 kg vermiştim toplamda ama listedekilerden farklı yada fazla bişey yiyemedim de yemediklerim oldu,öğün saatlerinde ya yoldaydık ya olmadık bir yerde,onları da yiyebilseydim daha çok kaybederdim sanıyorum.

İlk 2 gün müthiş başağrım olmuştu,şimdi alıştım,hiç zorlanmıyorum,evde ve işte daha düzenli olur şimdi 2.hafta.

Diyeti bıraksam da sayfayı bırakmam demedi demeyinkaydirigubbakcemile5

cnm üzüldüm bebeğini kaybetmene :1no2:
bu dünyada yicek ekmeği yokmuş demek :teselli:
birini verene allah birdaha verir inş. allah tüm isteyen kadınlara annelik duygusunu tattırsın :Saruboceq:
öpüyorum seni Şeniz

hoşgelmişsin cnm uğramayınca bende merak etmiştim kaydirigubbakcemile5
demek asker uğurladınız allah kavuştursun şimdiden hayırlı teskereler :Saruboceq:
düzenin bozulmasına rağmen kilo kaybın gayet güzel cnm tbrk ederim alkisalkisalkis
artık başka topiklerde görüşürz cnm bakalım hangi diyeti yapıcaksak yerimseniben

iyigeceler demeye uğramıştım kızlar :gitme:
yarın erken kalkmak istiyorum 9 gibi kahvaltımı etmeliyimki 2 saat aralıklarla elmalarımı yiyim cokacimcoook
ay ben her değişik diyette ayrı heyecanlar yaşıyorum kaydirigubbakcemile3
bugün elma topiğinde herkes paylaşmıştı verdikleri kiloları süper haberler vardı inş. bende 1-2 kiloda olsa veririm :Saruboceq:
hepinize allah rahatlık versin yarın görüşmek üzere a.s.

Kilolar gitsin de biz birbirimizi her yerde bulurushihoyyyt
Herkese iyi geceler.

P.S;Yengeçburcu'cum elma diyetinde de takibindeyim bilginezemuszemus

Nevin71 sağ salim gidip gelsin gözaçıp kapatana kadar günler geçsin Allah kavuştursun Kardeşini.
Kilo vermene sevindİm.diyeti bozmaman iyi olmuş, tabi ki nazar boncuğu...

Yengecburcu teşekkürler.İnşallah canım annelik çok güzel bir duygu. Azda olsa hamileliğimde tattım.Herşeyin hayırlısı.

Hepinizi çok öpüyorum opuyorumnanaktan
İyi geceler a.s.

günaydın canlarım benim ... umarım hepiniz iyisinizdir... bu arada zenim yok nerelerdesin kızzzzzzz ses ver zenimcim pimpiriklendirme beni

bugün sabah kalktım ve tartıda hala 67 kiloyum ama dün spora gidemedim kendi üşengeçliğimden değl dün nedense hep birileri aradı ve bizi arabayla şuraya bırakırmısınız dedi 3-4 tur olunca bu durum soğudum spordan ve yapamadım zaten saat 9 olmuştu... bende direk küveti doldurup filmimi izledim...

YENGECBURCU
canım az önce resimlerine baktım ve hangibirine yorum yapacağımı şaşırdım inanki 18 lik genç kız gibisin delikafadulden

yanına bir nazar boncuğu al canım benim ... bu arada eşin senden yaşlı görünüyor :jeyyar:kaydirigubbakcemile3 bence biraz daha zayıflasan seni hiç yalnız bırakmaz sokağa çıkarken kaydirigubbakcemile3 çok tatlısın dişlerin saçların gülüşün fiziğin hepsine 10 üzerinden 10 verdim :lepi: Allah daha genç görünmeyi daha sağlıklı olmayı ve eşinle çocuklarınla daima böyle mutlu huzurlu sağlık dolu günler geçirmeyi nasip etsin canım benim .....

:Saruboceq:

pimpirikli canım süpersin...insanın kendine değer vermesi kadar güzel bir şey yok değil mikaydirigubbakcemile5

haklısın canım benim arada bir insan kendine bir günü ayırmalı ve rahatlamalı en azından ben böyle düşünüyorum .... sende umarım iyisindir... ve kilolar hızla gidiyordur opuyorumnanaktan

heyttt beeee nevilcim tebrik ettim canım seni bu azimle sen bu kilolardan tez zamanda kurtulursun canım :lepi:geri gelmene sevindim ... dediğin gibi diyeti bıraksanda sayfayı bırakma canım seni aaramızda görmek güzel

Günaydııınnnlllllaaaarrr kııızzzlllaarrr

Bakıyorum yine süpersiniz..
Yengecburcu resimlerindeki gibi hep gül gülen gözlerin hiç ağlamasın. :1rolleyes:
Benimde kilom yerinde duruyor. Pimpirikli demek duraklama dönemindeyiz.Bugün diyette 12. gün. Kararlı inatçı olarak devam ediyorum.
Pimpirikli boyun kaç canım?

gunaydın arkadaşlar a.s.
erkenden kalktım kahvaltımı yaptım çünki 1. kural buydu diyette isveçte pek uyamamıştım ama şu 2 gün öyle yapıcam :sinifsinif:
dünki yediklerimden sonra bugün 1kilo fazla bile çıktım tartıda
ay ne biçim bir bünye yaa hemen yararmı insana yedikleri mafoldumben neyse bugün yemiceğim için yarın normale dönceğimi biliyorum bakalım nolcak durumlar ..
pimpiriklim cnm çok teşekkür ederim güzel yorumların için Şeniz
ne de olsa hemşeriyiz ya ondan sana sıcak gelmişimdir kaydirigubbakcemile5
ama eşim konusunda yazdığına bi anda yerimden zıpladımm delikafadulden vallhimi gençmi gösteriyorumm :sm_cool:
allahım zayıfladığımdan daha bile güzel bir cümle bu hihoyyyt
yıllarca bunun acısını çok yaşıyan biri olarak (hatta bi seferinde yıllar önce mağazada eşim kıyafet alırken o kabinde giyinirken tezgahtar kız ablasımısınız demişti nerdeyse ilk cinayetmi işlicektim :mymeka: )
ee tabe yıllar eşime daha acımasız davrandı ben bakımlarımı hiç ihmal etmem ee genetik olarak rahmetli annemde cildi vucudu diri bir insandı inş. ona çekmişimdir :Saruboceq:
kumdenizim sanada teşekkürler cnm amin bir tanem :Saruboceq:
allah hepimizin gönlüne güzellikler ,bedenine sağlıklar versin a.s.

kızlar bu diyeti yaparken spor yapıyor muydunuz? bir yerde spor yapılmadığını okumuştum da o da çok sağlıksız olmaz mı yani sadece kas kaybı olur..

slm kımdenizi .. canım boyum 168 di en son lisede ölçmüştük ve sanmıyorum dahada uzadığımı ... bende inatla devam ediyorum iki günde iki kilo hedefim 65 olacağım en azından :jeyyar:

kızlar bu diyeti yaparken spor yapıyor muydunuz? bir yerde spor yapılmadığını okumuştum da o da çok sağlıksız olmaz mı yani sadece kas kaybı olur..

spor her durumda ,her diyette şart cnm lmaz:
isteyen ağır yapar ,isteyen hafif yerimseniben
ayrıca bu diyette kas kaybı asla olmaz mönüyü incelersen anlarsın ..
sevgiler a.s.

Tabi spor yapıyoruz. Sporsuz olmaz. Yanlış okumuşsun yada diyetleri karıştırmışsın elma diyetinde bir ay spor yapılmamasını yazıyor. İsveç diyetinde spor yapılması gerekiyor.

yengeçburcum canım fotolara bakınca ben de söyliycektim dün sana ..sen eşinin yanında çok çıtırsın.ve genç gözüküyorsun..ama ben kilo alınca şu anda yaşlı gözüküyorum offf.(
yengeçcim canım sen şu anda kaç kilosun?bide boyun kaç tatlım?

ayy ayy ayy ben bugün uçarım evde akşamda eşime nispet yaparım bu gazlarla delikafadulden
kilo yaşın en büyük düşmanı cnm ama sende 7-8 kilo versen eminim çok farkedicektir :1hug:
tatlım benim boyum 1.56 kilom şuan 64.5 yerimseniben
boyum şöle 10cm daha uzun olsaydı vallahi diyetle filan uğraşmazdım :1no2: kaldırmıyor boyum fazla kiloyu lmaz:

canım ne hemşeri olduğumuzdan nede başka bir nedenden ötürü yazdıklaarım ben gördüğümü söyledi m inanki senin gülüşün bile sıcacık ... bence tam bir dişisin..
eşinin yanındada gerçekten gayet hoş bakımlı fit ve daha genç gösteriyorsun umarım bende ilerde bunu başarırım çünkü biliyosun bizdede durum aynı ...tezgahtar bayanla yaşadığın olaya benzer olayları bende yaşaadım ve gerçekten seni çok iyi anlıyorum ama bunu moral vermek için söylemedim.. resimlere objektif olarak bakmayı dene ne demek istediğimi anlayacaksın...

bu arada canım diyet ağır olduğu için sonrasındada yediklerimize çok dikkat etmemiz gerekli... birde ramazan giriyor işin içine bakalım ne olaacak..

Yengecburcu bünye az yemeğe alıştı ondan olabilir farklı yiyecekler yiyince onları lazım olursa diye depoladı.
En ağır yiyecekleri öğlene kadar yemeliyiz akşamları 19.00 a kadar yeme işini bitirmeliyiz. Gündüz kilo kaybı daha rahat oluyor.
Cildin güzel yengecburcu inşallah genç ve güzel görünürsün herzaman.
Pimpirikli boylarımız aynı gibi benim 1.70. Aslında bence kilon çok değil en fazla 5-6 kilo daha verebilirsin.
Bugünü de sağlıklı mutlu huzurlu geçiririz inşallah.

evt cnm haklısın ..
dün zaten 18. den sonra hiç bişi yemedim ..
bugünde 12.30 itibariyle elmalarımı yemeye başlıcam cokacimcoook
ayy sizin boylarınızın maşallahı var yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…