- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 40
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
slm cnm a.s.
işin aslını istersen diyette hergün tartılmaya şiddetle karşı çıkıyor uzmanlar .. haftada bir tavsiye edilen.. amma velakin biz gibi sabırsızlar her sabah aynı yerde aynı kıyafetle (iççamaşırı en uygunu ) ve sabah idrarından sonraki kilomuz en doğru olanıdır gerisini boşver fazlada abartma tartıyı gün boyu kendinden uzak tutlmaz:
sağlıklı zayıflamalar yerimseniben
haklisin ya ve bende hergün pazartesiye kadar tartilma yok tartilma yok diyorum ama iste kafam azicik bozuk bu kilorla alirken iyidi ama simdi hemen gidecek saniyorum..ama kücük hedefler koydum ilk basta 80 den 65 düsmek sonrada 55 1.65 boyum ..simdi 71.500 6 temmuzda basladim ramazandada devam edersem en azindan ilk hedefime ulasacam ama bu sabirsizlik insani öldürüyor...böyle birden kilomu falan filan yazdim ama ne bilim sistim sanirim kusura bakmayin topiginizi isgal ediyorum..
herkes insallah tig gibi olur birgün
selamlar ben isvec diyeti yapmiyorum ama sormak istedigim birsey var eger cevaplarsaniz cok sevinirim:))
en saglikli tartilma ne zamandir yani soru cok salakca oldu ama mesela ben sabahlari kalktigimda tartiliyorum kahvaltidan sonrada aynisi cikiyor fakat ögleden sonra ve aksam tartilinca nerdeyse 2 kiloya gelen fazlalik cikiyor ve ben anlayamiyorum ben kilo vermiyor muyum neden hep ayni cikmiyor 2 lt den fazla su iciyorm ondandr filan diyorum ama yinede tam bilmiyorum canim skiliyor bu ise(((
birde yesil cay sallama olanlari olabilir ?
cevaplarsaniz cok sevinecem kimse yok sorabilecegim..
Yengecburcu hepimiz değişelim kilolarımızdan kurtulalım inşallah.
seertmece düşünclerin için uyarıların için teşekkürler ama herkesin bünyesi aynı değil siz kendinizi çok zorlamışsınız tamam ilk günler insan zorluk yaşayabilir vucud kendini yeniliyor. Ben bu diyeti çok evvelde zorlanmadan yaptım sonrasında bir sıkıntı çekmedim. Biz okumuş çalışan insanlarız. Bize uyanı biliriz.
Zenim nasıl rahat edeceksen öyle devam edebilirsin arkadaşını kırmayıp yemen onu ne kadar sevdiğini önemsediğini gösteriyor iyi yapmışsın canım zaten diyetin bitmesine az kalmıştı. Miden terbiyesini almış azıcık yemişsin birşey olmaz.
Reyyan_06 tartılmak için bencede en uygun zaman sabah uyanınca tuveletini yaptıktan sonradır.
Evet sallama yeşil çay olur
Ne işgali topiğimiz meraklı sorulara ve yeni diyette başlıyacaklara açık. Zamanla kilolarını verirsin.Ama ben tığ gibi olmak istemiyorum biraz etli olayım. İnşallah sağlıkla istediğin kilona ulaşmanı diliyorum
kızlar ben de isveç diyetinin sağlıksız oldugunu düşünmüyorum..sadece uyması çok zor..ondan da tepki alıyor bence bazı kişilerden..herkes yapamıyor yaneee:teytey:
aslinda bu diyet bende vardi ama hic yapmadim topikte bakarken gördüm belkide kisa zamanda cok kilo verildigi icin böyle söyleniyor..mesela elma diyeti var oda cok kilo verdiriyor ama onu gercekten sagliksiz buluyorum..aslinda biseyi yok bunun zaten ayni sekil yiyorum ama ben degistirmek istemiyorum aslnda ramazana kadar yapsam iyi olur fakat sadece 13.gün yapilacak sanirim ramazana az var yaptigim olur mu bilmem ama aralarda mesela 6 ögün yapiyorum ben meyve yiyorum elma filan yasak degildir degil mi?
birde haslanmis yumurta ben rafadan severim fark etmez sanirsam yarindan baslarsam 5 gün var..iyce bakayim yapabilirsem bide cay ve kahve icmem onu nasi yaparim bilmiyorum
iyce okuyayim bakayim :)
yarin basliyorum zaten bende anca böyle yiyorum et varmis zaten bayilirim yumurta tok tutar iyi 6 gün yapayim insallah sonuc alirim :) bir kilo olsa dahi cok önemli benim icin simdilerde yavasladi biraz diyet degisimi iyi olur.. ay bide biftek diyor ya tavuk eti yense olmaz mi? daha hafif olur gibi neyse insallah yapayim artik sonuca görürüz
Hoşgeldin aramıza reyyan_06 a.s. Diyetinde başarılar diliyorum.
Diyette ben tavuk yiyorum ilk hafta kırmızı et yedim. İnşallah kas kaybetmemişimdir neyseki spor yapıyorum
ay kas kaybi filan denildi ben tirstim :)) pek bir bilgiye sahip degilim bu konularda hic adam akilli bir diyete baslamamistim simdiye kadar..
az önce yürüsten geldim dusa girecem önce bir yazayim dedim 7 km yürüdüm su icinde kaldim
evde walk at home yapiyordum ama biraz skildim bari yürüyeyim dedim..
birde benim tansiyon sorunum var normalde cok düsük zaten 9 a 6 dir insallah bu isvec diyeti beni rahatsiz etmez..ayran detoksu yapmistim 2 gün kendime gelmedim yürümeye halim olmuyor ilk gün denerim ona göre artik...
ya kas kaybi konusu kafama takildi peki simdi ben verdigim kilodan anlayabilir miyim kas mi kayip ettim yoksa yag mi ben biraz pimpirikli biriyim bugün yürürken bile aklimda o vardi...
neyse bakalim dusa gidiyorum...
yengecburcu dikkat et canim gerci sen onlar gibi yapmamissin ama cok saglikli gelmiyor bana orada yapan bir arkadasta rahatsizlanmis
kızlar yarın bendee başlıyorum bu diyete .desteklerinizi bekliyorum.hepimizi verelim de kurtulalım şu kilolardan ya :)