Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

benim başka bi sitede bulduğum puanlar şöyle; ve tüm sayfalarını okudum o forumun genelde yapanlar çok memnun ve haftada 1 kilo vermişler :)

Bu birkac soruyu cevaplayinca, ve size uyan puanlari hesaplayinca günde ne kadar cok puan yiyebileceginizi hesaplayabilirsiniz.

1. Cinsiyet

bay 15 puan
bayan 7 puan

2. Yas

18-20 yas arasi 5 puan
21-35 yas arasi 4 puan
36-50 yas arasi 3 puan
51-65 yas arasi 2 puan
65 yas ve sonrasi 1 puan

3. Kilo

Kilonuzun onluk sayisini aliyorsunuz.
Misal:
84 kg - 8 puan
103 kg - 10 puan

4. Boy

1,60 alti 1 puan
1,60 veya üstü 2 puan

5. günlük mesguliyet

daha cok oturanlar icin 0 puan
hem ayakta olup hem oturanlar icin 2 puan
hep ayakta duranlar icin 4 puan
cok yorucu ve aktiv calisanlar icin 6 puan

Simdi size uyan bütün puanlari topluyorsunuz, ve sonunda cikan puan sizin günlük puaniniz oluyor

PUANINI BİLMEDİĞİN YİYECEKLER İÇİN PUAN HESAPLAMA
(yag x 0,11) + (kcal x 0,0165) = puan

Tüm yiyeceklerin puan listesi
1.Ekme cesitleri:
ekmek, 1 dilim 2 puan
baget ekmek, 1 dilim 4 puan
kruvasan, 1 tane 8,5 puan
siyah ekmek, 1 dilim 1,5 puan
gevrek isvec ekmegi, 1 tane 0,5 puan
tost ekmegi, 1 tane 1 puan

2. Ekmege sürülenler:
fistik ezmesi, 1 cay kasigi 1 puan
recel, 2 cay kasigi 0,5 puan
bal, 2 cay kasigi 0,5 puan
krem peynir, 30% yagli 1 yemek kasigi 0,5 puan
kaymak, 2 yemek kasigi 2,5 puan
Tamam zaytin sürülmüyorda kahvaltıda yenir diye buraya yazdım : )
1 tane siyah zeytin 0,5 puan
5 tane yesil zeytin 1 puan

3. Tatlilar:
krep, 1 tane 4 puan
vanilya soslu hamur tatlisi, 1 tane kücük 3,5 puan
irmik tatlisi, 150g 4 puan
sütlac, 125g 2 puan
cikolata sosu, 1 yemek kasigi 0,5 puan
tiramisu, 150g 8 puan
cikolatali puding, 125g 3 puan
vanilyali puding, 125g 3 puan
vanilya sosu, 1 yemek kasigi 0,5 puan
baklava, 1 tane 7 puan

4. Dondurma cesitleri:
kaymakli dondurma, 1 porsiyon 8,5 puan
dondurma, 1 porsiyon 2,5
küllahli dondurma, 1 porsiyon 3 puan

5. Yaglar:
tereyag, 1 cay kasigi 1 puan
light tereyag, 1 cay kasigi 0,5 puan
mayonez, 20% yag, 2 cay kasigi 0,5 puan
mayonez, 50% yag, 1 cay kasigi 0,5 puan
mayonez, 80% yag, 1 cay kasigi 1 puan
bitkisel tereyag light, 2 cay kasigi 1,5 puan
bitkisel tereyag orta yagli, 1 cay kasigi 0,5 puan
bitkisel siviyag, 1 cay kasigi 1 puan

6. Balik cesileti:
yilan baligi, porsiyon 7,5 puan
istiridye, 3 tane 0,5 puan
balik kroket, 1 tane 1 puan
alabalik, 300 gr 6 puan
karides kabuksuz, 5 tane ortaboy 0,5 puan
midye, 1 tane 5 puan
ton baligi, 1 tane kücük file 5,5 puan
ton baligi konserve, 1 yemek kasigi 1 puan
mürekkep baligi, 1 porsiyon 0,5 puan

7. Et cesitleri:

köfte, 1 tane kücük 100 g 6 puan
kiyma, 1 yemek kasigi 2 puan
sucuk, 1 dilim 1,5 puan
hindi eti, 1 tane 120 g 2 puan --- veya doyana kadar 3 puan
tavuk kanadi derili, 1 tane 120 g 4 puan
tavuk kanadi derisiz, 1 tane 120 g 2 puan --- veya doyana kadar 3 puan

8. Sebze cesitleri:

patlican, 0 puan
karnibahar, o puan
salatalik, 0 puan
lahana, 0 puan
bezelye, 1 avuc dolusu 0,5 puan
siyah zeytin, 1 tane 0,5 puan
yesil zeytin, 5 tane 1 puan
marul, 0 puan
domates, 0 puan
brokoli, 0 puan
mantar, 0 puan
sarimsak, 0 puan
misir konserve, 2 kasik 0,5 puan
misir, 1 tane 1 puan
havuc, 0 puan
ispanak, 0 puan
sogan, 0 puan
patates, 1 porsiyon 2 puan ---- veya doyana kadar 4 puan

9. Icecekler:

sütlü cappuccino, 1 bardak 1 puan
cola, 200 ml 2 puan
cola light, 0 puan
diyet meyve suyu, 200 ml 0,5 puan
buzlu cay (ice tea), 200 ml 1 puan
energy drink, 200 ml 1,5 puan
aromali cay, 0 puan
kahve, sütsüz 0 puan
cikolatali icecek, 1 bardak 5 puan

10. Tahil ürünler:

cornflakes, 1 bardak 1 puan
misir patlama, 40 g 2 puan
yulaf ezmesi, 1 yemek kasigi 0,5 puan
un, 1 cay kasigi 0,5 puan
pirinc, 1 yemek kasigi 1 puan
cikolatali müsli, 1 yemek kasigi 1 puan

11. Peynir:
1 dilim light beyaz peynir (%25 yag orani) 1 puan
1 dilim beyaz peynir (%45 yag orani) 2 puan
normal kasar peynir:
20- 25% yag oranli - 1 dilim 1 puan
30% yag oranli - 1 dilim 1,5 puan
45% yag oranli - 1 dilim 2 puan
50% yag oranli - 1 dilim 2,5 puan
camembert, 45% yagli 30 g 1,5 puan
camembert, 60% yagli 30 g 3 puan
krem peynir, 30% yagli 1 yemek kasigi 0,5 puan
mozzarella, yarim 50 g 3 puan

12. Abur cubur:

yer fistigi, 1 cay kasigi 5g 1 puan
badem, kücük porsiyon 50 g 6,5 puan
misir patlama tatli, 1 avuc kadar 5g 0,5 puan
cubuk kraker, 10 tane 0,5 puan
cips, 5 tane 1 puan

13. Pasta cesitleri:
1 tane kücük börek 6 puan

Mesela 1 tiramisu 8 puan
mülför hamuru bi yaprak.....5 puan
yufka 1 tane.......2 puan
simit 4 puan

elmali pasta, 1 tane 7 puan
peynirli pasta, 1 tane 5,5 puan
kedi dili, 3 tane 1 puan
cevizli pasta, 1 tane 5,5 puan
findikli pasta, 1 tane 5,5 puan
meyveli pasta, 1 tane 4 puan

14. Süt ve yogurt

meyveli yogurt, 0,4% yagli 1 kutu 150 g 1,5 puan
meyveli yogurt, 3,5% yagli 1 kutu 150 g 3 puan
yogurt, 0,5% yagli 150 g 1 puan
yogurt, 1,8% yagli 150 g 1,5 puan
yogurt, 3,5% yagli 150 g 2,5 puan
kahve sütü, 3 cay kasigi 0,5 puan
süt, 0,3% yagli 250 ml 1,5 puan
süt, 1,5% yagli 250 ml 2 puan
süt, 3,5% yagli 250 ml 3,5 puan
kaymak, 2 yemek kasigi 2,5 puan

15. Makarna ve pizza

makarna, 1 porsiyon 2 puan ----- veya doyana kadar 4 puan
pizza magherita, yarim pizza 7 puan
salamli pizza, yarim pizza 10 puan

16. Meyve

YAZMAYAN MEYVELER 0 PUAN ARKADAŞLAR

kuru kayisi 6 tane.... 1.5 puan
konseve kayisi 2 tum... 0.5 puan

ananas konsevesi tazesi hepsi icinde 2 dilim 0.5 puan

1 kucuk muz ( 75 gr )..... 1 puan
1 buyuk muz (140 gr)...... 2 puan
kurutulmuz muz chipsleri 10 tane ... 1 puan

kurutulmus erik 3 tane 3 puan
hurma taze 3 tane.... 0.5 puan
hurma kuru 3 tane .... 1 puan
konseve seftali 1 tane..... 1 puan
incir taze 2 tane..... 1puan
kurutulmus incir 2 tane... 2 puan
nar bi tane ...... 1.5 puan
kusburnu 1 porsion 100 gr.... 1.5 puan
kiraz 15 tane ..... 1 puan
hindistancevizi 1 parca 50 gr ... 5,5 puan
konseve mandalin 1 dl.( 1 cay bardagi) 70 gr ... 1 puan
papaya 1 tane..... 2 puan
konseve armut 2 yarim.... 1 puan
yas uzum 10 tane........ 1 puan
kuru uzum 1 dl. ( 1 caybardagi) ... 3 puan
1 yemek k. ....... 0.5 puan
sharon, cennet hurmasi, ask meyvesi olarakta biliniyor1 tane....... 1 puan

17. Seker

seker her türden, 1 tane 0,5 puan
sekersiz seker :), 3 tane 0,5 puan
sekersiz sakiz, 0 puan
sekerli sakiz, 3 tane 0,5 puan
cikolata her türden, 1 tane 7g 1 puan

18. Yumurta

yumurta, 1 tane 2 puan

19. Fast Food tarzi

lahmacun, 1 tane 7 puan
Big Mac, 1 tane 11,5 puan
milkshake, kücük 300 ml 7,5 puan
cheeseburger, 1 tane 6,5 puan
döner, 1 tane 14 puan
hamburger, 1 tane 5 puan
kizartilmis patates, orta boy porsiyon 9,5 puan

20 Alkol:
normal bira..... bi sise 330 ml. 2.5 p
hafif bira....... 1.5 p
kirmizi sarap .....bi kadeh 150 ml. 2 p
beyaz sarap..............................2.5 p
snap, whiskey,vodka, cognac,rom, gin....... bi kadeh 30 ml.....1 puan
maderia....... 60 ml... 1.5 p
gulsarabi.......150 ml.......2 p

Tünaydınn Arkadaşlar

ıyi olmanıza sevindim.

Beşi bir yerde çayın üç bitkisi kalmadığı için dün form çay içtim. Bana da iyi geldi.

Bugün 9. gün sabah salatalık yedim. Biraz sonra biftek tavuğumu yapacağım yanında domates ve havuçla yiyeceğim. Akşam meyveli yoğurt yerim.

Tartıldım 4 kilo vermişim. Harika !

Yengecburcu kilo çizelgesi için teşekkürler uygun zamanda yapabilirm. Daha evvel yaptım ama istediğim gibi olmaDI.

Zenim regliden sonra kiilon daha iyi belli olur. Azıcık yemekten birşey olmaz, asıl yemeseydin kötü olabilirdin iyiki yemişsin. ınşalllah misafirli günlerin rahat geçer çok yorulmazsın.Yemeğin adı nedir?

Zenim Diyet bilgileri için teşekkür ederim.

rica edrim cnm a.s.
demek seninde 4 kilo gitti hihoyyyt
ha gayret bize kaydirigubbakcemile5

Evet gayret bize şekerim kaydirigubbakcemile5 bunlardan 10-15 daha var yolumda ama bu iradeyle onları da vereceğim ınşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız ve sonrasında formumuzu koruyalım. hihoyyyt Bu diyeti 2 hafta daha yapsam olmazmı

Son düzenleme:

canımcım öncelikle bu diyeti 13 günden fazla yapmak sakıncalı belki birkaç ay sonra yaparsın :))
yemeğin adı yağlama idi. evde yapılmış bir tür lahmacun gibi ama yoğurtla yeniliyor :)

Zenim lahmucunu severim ama yağlamayı bilmiyorum herhalde oda güzeldir ellerine sağlık işlerin çoktu o gün, iyiki şimdi iyisin.
Evet biliyorum malesef diyetimiz 13 gün ama elma diyetinden ve bazı diyetlerden çok çok sağlıklı. Az ve öz yeniyor. Tam alışmışken diyeti bırakmak olmaz ammmaaa :))

Sıkıldınızmı nerelerdesiniz arkadaşlar daha az yazar oldunuz iyimisiniz? Diyet nasıl gidiyor? neler yapıyorsunuz?

slm kızlar bugünde misafir vardı ama ben çağırdım bu defa... gelen arkadaşımın 20 yaşında bir kız arkadaşı var ve iktiyoz hastası derisi balık derisi gibi kızın ve herkes kıza cinsel yaşamın olmaz ve benzeri şeyler söylüyor kapaklı bir kız... ve çok üzülüyor üzüldükçe hastalığı ilerliyormuş.. cildinde nem ve yağdan eser yoktu dünden beri onu düşünüyordum ve aklıma vazelin ve bir kaç krem geldi onları denettim kendine ve vucudunu görünce içim cız etti tekrardan doğuştan gelen bir ahatsızlık ve kız ne yapacağını şaşırmış durumda... zenim canım senin çevrende doktorlar çok bir sorsan o doktora gitmiş ama pek sonuç alamamış...

diyetim iyi gidiyor kızlar açlık nedir unuttum canım nedense hiç birşey yemek istemiyor bugün bifteğimi yiyemedim akşam midemi çok kötü bulandırdı elma ve salata yedim sadece tartıda iki gündür azalma yok 68-69 arası gidip geliyorum yarın ola hayrola diyorum ...

kızlar bugün allaha daha çok şükrettim o kızı görünce şişkoyuz biz tamam ama o zayıf olmasına raağmen nelele uğraşıyor... ben bişe yemeyip diyet yaptığım için bana dediki cana abla keşke bende sen gibi olsamda 100 kilo olsam dedi içim mafoldu öyle deyince birçok kötü durum saydım kendine bununda kolay olmadığını bu hastalığının geçeceğini ve daha birdolu şey söylemeye çalıştım... elim kolum bağlı kalmak çıldırttı beni düşünüyorum diyorum ki kendime benimde çocuğum bu şekilde olabilirdi ve inanın içim ezildi dualarınıza bu tip hastalarada yer verin kızlar ...

sizinde başınızı şişirdim ama paylaşmak dertleşmek istedim...
hepinizi çok özledim iki gündür pek giremeyince uzak kaldık birbirimizden kopmaamaya özen gösterelim birdaha zor buluruz bu takımı gibime geliyor ...

yarın görüşürüz
hepinizi kocaman öpüyorum
Rabbimiz hepimize sağlıklı sıhatli bir ömür versin çocuklarımıza sevdiklerimize ve cümle müzlüman kullarına tüm insanlara
iyi geceler canlarım

Gunaydin arkadaslar
pimpirikli haklisin hersey için sukretmeli hastalar için Dua etmeliyiz.bende cok uzuluyorum biz iyiyiz biraz kilomuz var o kadar Allah o kiza Tüm hastalara ihtiyaci olanlara yardim etsin
o kadar cok yardima ihtiyaci olan varki sadece dua edebiliyorum insallah iyilesir inancini kaybetmesin baska doktorlarada gitsin

Bugun diyetteki 10. gun mutluyum midem alisti terbiyeli oldu iyiyim
Sizler ?

evde misafir nete girmekte zorlanıyorum ama aklım hep burda kızlar ne yaptı aceba diyorum. regl benim canımı sıktı, kilomda istediğim oynamaları göremiyorum diye.
ama bittiğinde süper olacak :))

canım arkadaşın için çok üzüldüm, bugünki araştırma konum bu hemen sorar sorurşturur sana dönerim.
sende de bende misafirler var bu ara görüşemiyoruz...

diyetin 10. gününde mutluyuz, açlık yok artık alıştım ama tek sıkıntım eskisi gibi su da içemiyorum midem minicik kalmış :))

günaydın canlarım umarım bugün hepiniz çok iyisinizdir...
ben diyetin 10. günündeyim ve kumdenizi gibi sanki artık bir işkenbem değilde midem varkaydirigubbakcemile3

eskisi gibi kilo kaybım olmuyor 68-69 arası gidip geliyorum sürekli sanırsam bunda 3 gündür spor yapmamaın da payı büyük... bugün inşaallah spora tekrar çıkacağım misafir falan yok...diyet bitene kadar 65 olsam diyorum en azından çok sevineceğim...

kumdenizi zenim canım dualarınız için çok teşekkür ederim Allah sizden razı olsun ...
zenim araştırmacı gazeteci dostum bu işi halledeceğinden ve uğraşacağından eminim zaten umarım bir faydamız dokunur kızcağıza eylülde nişanı var ve ingilizce öğretmenliğini kazandı aynı zamanda biraz aceleci bir karar ama diyecek birşeyde bulamadım kendisine üstü kapalı fikirlerimi söyleyebildim alınmaaması için ... umarım nişanına kadar birazda olsa düzelme sağlayabiliriz ...
dün onun kollarından birini sıcak suda beklettim ve kabak lifle iyice derisini temizlemeye çalıştım önce yapamayacağımdan korktum çünkü görüntü gerçekten çok kötüydü am başardım yapmalısın canan dedim kendi kendime sonra vazelin sürdüm bolca ve streç folyoyla sardım ... bu aklıma hani topuğumuz sertleşir çalar ve bunu yapıp yatarız ordan aklıma geldi bugün arayıp sonucu soracağım kendisine umarım azda olsa işe yarar kızlar...

sizi seviyorum şimdi eşimin okulunda köydeyiz diyete devam hepinizi öptüm buralardayız görüşürüz...

bu arada yengecburcu canım sen nerelerdesin göremiyorum seni :çok üzgünüm:

Tünaydınlar kııızzllarr diyetdaş arkadaşlarım

Pimpirikli benimde canım yemek istemiyor diyet çok güzel gidiyor hep beraber diyetteyiz programımı yapsak acaba

Zenim su içmen gerekiyor her öğünden yarım saat önce yarım saat sonra su içsen bile bu iyi gelecektir. Reglin geçtiğinde sıkıntın azalıcaktır. Rezene çayı regli sıkıntılarını azaltıyormuş sanırım.ama gaz yapabilir.

İnşallah Kızın durumu düzelir pimpirikli yaptığın uygulama iyi gelir belki ama yinede bilen birine sormak lazım bilmeden yanlış birşey yapmamak lazım.

Tartı bazen aynı gösteriyor ama birdenveremeyiz ki dört günde bir kilo gidiyor sanırım. Spor yapamamanında etkisi olabiir zaten ev işleri derken yoruluyorsun

Yengecburcu nerelerdesin ? İyimisin ?

yengeçburcu canım nerelerdesin?

pimpiriklim sordum arkadaşlara ama tatmin edici yanıtlar alamadım şimdilik 112 acilde çalışanlara sorabildim, öğleden sonra uzaman bi doktora soracağım. iş yerindede çok yoğunum nette araştıramadım daha. ama kesin bir çözümü vardır ve cilt hastalıklarında tedavi kısa sürer genelde hemen sonuçlar alınır, nişana yetiştiririz umarım :))

saol bitanem benim umarım dediğin gibi olur ve nişana kadar çok iyi sonuçlar alırız... ben internetten araştırdım ve sonuç hüsran oldu tamamen geçmeyen bir hastalıkmış ve internette bazı resimler gördüm oturdum ağladım resmen ve gördüğüm resimler gözlerimin önünden gitmiyor inanki...
ama genede inancımı yitirmiyorum ölümden başka herşeyin bir çaresi olmalı ...

bu arada yengecburcu hala yok ve meraklanmaya başladım pimpirikliliğim tuttu umarım herşey yolundaır bugün geceye kadar haber çıkmazsa ben bu pimpiriklilikle siteyi ayağa kaldırırım gibime geliyor...
burcuuu nereysen çık bacım laelaelaelaelae

slm canım diyetin iyi gittiğine sevindim bende şimdi öğle yemeğimi yiyeceğim ıspanağım yok yanımda onu eve gidince yapmayı düşünüyorum..

duaların için çok saol Allah kabul eder inşallah
kızcağız birsürü şey denemiş ama sonuç alamamış bende önce korktum vazelin sürsek bişe olurmu acaba dedim ama sonradan deneyelim dedim bir cesaretle bide tamamen bitkisel bir vazelini sürdüğüm bir arkadaşım yollamıştı boşalttım vallahi kutuyu koluna ve inanırmısın aradan 2 saat geçti şöyle bir balkalım dedim ve nerdeyse deri tüm kremi emmişti yani cilt çok kuru umarım Allah yüzümüze bakar ve araştırmalar dualarla bu işi halleder ve bir genç kızın gülen gözlerle hayata bakmasını sağlarız ...
:Saruboceq:

İnşallah iyileşir nişanında da daha mutlu olur. Güzel sonuçlar olsun. Benim tanıdığım doktor yok bu konuda görmedende birşey demezler zaten. Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.

Sağol bugün 10. gün ve 10 günde 5 kilo verdim. İlk başlar zordu ama şimdi tam tersi hiç zor gelmiyor.
İki gündür ıspanak almayı unutuyorum alamadığım için geçen ıspanağıda yiyemedim. Bugün alabilirsem akşam ıspanak yiyebilirim.

tunaydın canım arkadaşlarım a.s.
sizi merak ettirdiğim için özür dilerim :kedi:
dün buralardaydım ama kimsecikler olmayınca yazmadım ..
misafirleriniz filan var diye girmediniz biliyorum ..

çok şükür iyiyim malum ev işleri filan ,akşamda eşim takılmama musade etmedi arada tutuyor adanalı damarı :mymeka:

son 3 gündür kilo verişim hızlandı hergün daha fazla gr.ların yok olduğunu görüyorum tartıda :lepi: bugün son günüm yarın sabahki sonuçla netleşkcek artık 13 günlük toplam kilo kaybım hihoyyyt

pimpiriklim arkadaşınızın kız arkadaşına çok üzüldüm dedğin gibi sağlıklı olmak dünyada en büyük zenginlik binlerce şükürler olsun allahımıza :Saruboceq:
acaba doğuştanmıymış rahatsızlığı CADIARZU
yani klasik olucak ama az su içiyor olabilrmi hani normalde cildimiz kuruduğunda filan derler ya susuz kalmışsın onun için dedim :uhm:
inş. şifasını bulur ve huzura erer :Saruboceq:

kumdenizim cnm midenin küçülmesi çok güzel aslında bu terimi uzmanlar olmadığını söylüyor ama halk dilinde bizler öyle diyoruz
aslı şu ki mideye ne verirsen onu alır az verirsen aza ,çok verirsen daha çoğuna alışır..
bu diyetin en güzel yanı midelerimiz terbiye edebilmemiz kaydirigubbakcemile5

zenim kuzum yatılı misafir seni bizden azcık ayırdı fazla takılamyosun :teselli: son 3 gününüzde inş. kilo kayıplarınızın artocağına inanıyorum sositososito

şimdi ben yarın bu diyetin başından beri planladığım izin günüm geldği için heyecanlıyım ama gelin görün kio gün gelip çatıncada bozcakmış hissiyle suçluluk duymaya başladım :kedi:
zaten sanıyorumki yiyemicem :umursamaz:
hafta sonu elma diyeti yapmaya şartladım kendimi hatta elmalarım bile hazır geçen gün denize gittiğimizde oranın köylülerinde yeşil elma almıştım çok güzel ve hormonsuz süprizzzzz bakalım neler olucak..

bugün akşam eşimin arkadaşının oğlunun sünneti var ..
öğleden sonra kuaföre gidicem boya zamanım gelip geçmişti düğün bahane oldu .. zemuszemus
şimdilk burdayım ama delikafadulden

yengecburcuuu canımmm hoşgeldin vallahi merak etmeye başlamıştık:teytey:
kilolarının hızla gitmesine çok sevindim canım umarım yarın tartıda yüzünde güller açar ...
duaların içinde çok saol dediğin gibi şükürler olsun diyo insan
arkadaşın durumu doğuştan internette bir araştır adı iktiyoz hastalığı baya bir kötü yani benimde aklıma bol su içmesi geldi dün konuşurken onuda söyledim içiyorum zaten dedi...

bakalım artık neler olacak bu arada adanalı hemşerime slm söyle (eşin) seni bizden uzak tutmasın öle merak ediyoz vallahi...

bugünde düğün varmış haraketli bir gün olacak senin için süslenecekmişsinde gene fıstık gibi olursun :jeyyar: daha zayıf ve daha güzel

elma diyetini yapmakla iyi edeceksin bizim bugünle birlikte 4 günümüz kaldı bakalım sen iyi sonuçlar lırsan belkie elma diyetine geçeriz

bu arada diyet bitince buraya girmemezlik etme canım sensiz olmaz

çok sağol cnmm öpüyorum seni Şeniz
hiç biryere gitmiyorum bacım sizi bırakamam siz benim ilk zorlu adımımdaki kader diyetdaşlarımsınız kaydirigubbakcemile3
sizin 4 gününüz geçene kadar elma diyeti yaparım sonra beraber karar veririz ne yapıcağmıza kaydirigubbakcemile5
gerçi 2 günden fazla düşünmüyorum elma diyetini çok sağlıklı bulmuyorum buda bir gerçek lmaz:
tartı sizle inatlaştığında sakın motivenizi bozmayın emin olun ardındaki günler hızlanıyor zemuszemus
düğün için bir kıyafetim vardı uzun zamandır giyemedğim (etler fışkırdığı için )
sabah onu denedim herşey yerli yernde durdu çok sevindim çookk :teytey:

yengeçburcu canım tebrikler...çok sevindim senin adına..düğünden foto isterizzzemuszemus

Şeniz
kendime diyet başarı öykülerine topik açıp resim eklerim artık :roflol:
ama cidden daha 1 ay önceki bir resmim var ona bakınca son şu buluşma fotosuyla bile baya bir fark hissediyorum kendimde zemuszemus
allah hepimizi sevindirsin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…