Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

spor her durumda ,her diyette şart cnm :eek:lmaz:
isteyen ağır yapar ,isteyen hafif yerimseniben
ayrıca bu diyette kas kaybı asla olmaz mönüyü incelersen anlarsın ..
sevgiler a.s.

Tabi spor yapıyoruz. Sporsuz olmaz. Yanlış okumuşsun yada diyetleri karıştırmışsın elma diyetinde bir ay spor yapılmamasını yazıyor. İsveç diyetinde spor yapılması gerekiyor.

sağolun kızlar karıştırmış olmalıyım sanırım.. sporsuz olmaz bence de. teşekkürler tekrar :)

Yengecburcu bünye az yemeğe alıştı ondan olabilir farklı yiyecekler yiyince onları lazım olursa diye depoladı.
En ağır yiyecekleri öğlene kadar yemeliyiz akşamları 19.00 a kadar yeme işini bitirmeliyiz. Gündüz kilo kaybı daha rahat oluyor.
Cildin güzel yengecburcu inşallah genç ve güzel görünürsün herzaman.
Pimpirikli boylarımız aynı gibi benim 1.70. Aslında bence kilon çok değil en fazla 5-6 kilo daha verebilirsin.
Bugünü de sağlıklı mutlu huzurlu geçiririz inşallah.

canım benim sölediklerin moral oldu gerçekten ama ben balık etliyim ve zayıf göründüğüm kilo ancak 57 de oluyor mesela şuna kadar 8 kilo verdim ama görenler sadece yüzün süzülmüş gibi diyorkaydirigubbakcemile3
aaa canan zayıflamışsın diyen çıkmadı henüz anlayacağın o nedenle 55 kilo hedef koydum kendime bakalım ne olacak... isveçle 10 kiloyu hedeflemiştim ve diyetin btmesine 2 gün kaldı 10 kilo içinde benim 2 kilo vermem lazım.. umarım veririz canım benim ve gider şu kilolar

yengeçcim aynı boydayız.. ama senle aynı boyda olduguma çok sevindim:lepi:..hatta elbise ne yakışmış ben de az daha uzun olsaydım da giyseydim demiştim ..çünkü acayip yakışmış canım elbiseler...bi zayıflıyım senin mor ve siyah elbisenden alcamzemuszemus
bu arada foto koymayı ögreniyim ben de foto eklicem zayıf ve şu anki şişkoo hallerimi..ağlayasınız gelir fotoları görünce:gitme:

yengeçcim aynı boydayız.. ama senle aynı boyda olduguma çok sevindim:lepi:..hatta elbise ne yakışmış ben de az daha uzun olsaydım da giyseydim demiştim ..çünkü acayip yakışmış canım elbiseler...bi zayıflıyım senin mor ve siyah elbisenden alcamzemuszemus
bu arada foto koymayı ögreniyim ben de foto eklicem zayıf ve şu anki şişkoo hallerimi..ağlayasınız gelir fotoları görünce:gitme:

canım benim neden ağlayalım hepimizde durum aynı.. kilo kilo kilo beni görenler hamilemisin kaç aylık diyordu ... fotoğraflarına ve aynaya bakınca bence başarıyorum demelisin ve bizde bakıp bizde böyle olabiliriz demeliyiz.... umutsuz ve mutsuz olma canım başaracağız Allahında izniyle hepbirlikte :lepi:

kilo verince boyunda uzun görünür tatlım merak etme kaydirigubbakcemile5
al valla cnm yakışır sanada bizde senin fotolara bakarız artık yerimseniben
sen karar ver ben sana öğretirim foto koymayı :1hug:

fıstıklar ben stepper almak istiyorum..var mı kullan aranızda?almışken kullanışlı bir şey olsun diyorum varmı yardımcı olabilicek?

ben de yaptımn 5 kilo civarı vermiştim... ama bidha yapmam.. çünkü çok zararlı bu diyetler.. metabolızmayı yavaşlatıyor.. kasları eritiyor.. ve vucut bıngıldar.... çok çok zararlı.. sakın sakın..

Yengeçburcu fotoğrafların çok hoş beğendim. Daha da güzelleşmişsin
teşekkür ederim cnm ..inş. 1 aya kalmaz dahada değişcem kaydirigubbakcemile5
fıstıklar ben stepper almak istiyorum..var mı kullan aranızda?almışken kullanışlı bir şey olsun diyorum varmı yardımcı olabilicek?

bende dunlopun var cnm uygulaması çok rahat ve eğlenceli yerimseniben bacaklar için çok faydalı ama yaparken kollarıda hareket ettirmek bel ve karın bölgesi için gerekli hihoyyyt
bende birde twister var oda çok hoş fiatıda çok uygun netten 9 liraya almıştım kaydirigubbakcemile5

kardeşimle beraber yapmıştık..ilkj günler başımız döndü.. yatarak geçirmiştik.. halsizlik... akıllı adam işi diil bu işler.. cehaletten oluyo.. etmeyin yapmayın... vücudu yıprandırıp yaşlandırıyor kilo alıp vermek.. helede böle ağır şok diyetler .... maazallah motoru yakarsınız...kendinmize merhamet edelim artık ya.. her duyduunuzu uygulamayalım bedenimize.. yazık günah..

ben de yaptımn 5 kilo civarı vermiştim... ama bidha yapmam.. çünkü çok zararlı bu diyetler.. metabolızmayı yavaşlatıyor.. kasları eritiyor.. ve vucut bıngıldar.... çok çok zararlı.. sakın sakın..

cnm bence sakın sakın demeden önce tüm sayfaları yeniden oku biz yaparken birbirmize faydalı bilgilerde bulunduk ..
dediklerinin hiç birine katılmıyorum :eek:lmaz:

kardeşimle beraber yapmıştık..ilkj günler başımız döndü.. yatarak geçirmiştik.. halsizlik... akıllı adam işi diil bu işler.. cehaletten oluyo.. etmeyin yapmayın... vücudu yıprandırıp yaşlandırıyor kilo alıp vermek.. helede böle ağır şok diyetler .... maazallah motoru yakarsınız...kendinmize merhamet edelim artık ya.. her duyduunuzu uygulamayalım bedenimize.. yazık günah..

bak cnm yanlış üstüne yanlış yorum yapıyorsun burası bu diyeti paylaşanların yeri eleştirenlerin değil :umursamaz:
fikirlerini kendine saklarsan sevinirim :mymeka: nede olsa burası akıllı olmayanların paylaşım alanı sana göre değil :1closedeyes:

canlarım benim çok özledim sizleri...
geldim geldim ama birkaç gün yine ortalarda olamayacağım...
dün akşam itibariyle isveç diyetiyle yollarımız ayrıldı :KK43:(
aslında diyeti yapmanın zorluğundan değildi bu sadece evdeki misafir değişti ve benim arkadaşım geldi, annem resmen döktürdü... arkadaşım yeterince kilo vermişsin koruma yapman yapman şart sen yemeden benim boğazımdan geçmiyo vs vs vs dedi ve benim aklımı çeldi :KK43:(

sanmayın ki çok yedim, yiyemiyorum zaten dün yemeklerden sadece birer kaşık yedim ve doydum dikkatinizi çekerim tabak değil kaşıkla yedim :))
bu sabah bir dilim börek yedim sadece... yeşil çaya devam.. bol bol su içiyorum...
sizler isveç diyetini bitirene dek ki iki gününüz kaldı ben böyle devam ederim.
sonrasında sizlerleyim yine :))

buarada yengeçburcu bayıldım resimlerine :)) süpersin yaa...

bu arada isveç diyeti yaparak bu sürede toplam 6 kilo kadar verdim :)) sağlığımda bir bozulma falan da olmadı, ki biliyorsunuz arada alkol falanda aldım ufak kaçamaklarım oldu...

canlarım benim çok özledim sizleri...
geldim geldim ama birkaç gün yine ortalarda olamayacağım...
dün akşam itibariyle isveç diyetiyle yollarımız ayrıldı :KK43:(
aslında diyeti yapmanın zorluğundan değildi bu sadece evdeki misafir değişti ve benim arkadaşım geldi, annem resmen döktürdü... arkadaşım yeterince kilo vermişsin koruma yapman yapman şart sen yemeden benim boğazımdan geçmiyo vs vs vs dedi ve benim aklımı çeldi :KK43:(

sanmayın ki çok yedim, yiyemiyorum zaten dün yemeklerden sadece birer kaşık yedim ve doydum dikkatinizi çekerim tabak değil kaşıkla yedim :))
bu sabah bir dilim börek yedim sadece... yeşil çaya devam.. bol bol su içiyorum...
sizler isveç diyetini bitirene dek ki iki gününüz kaldı ben böyle devam ederim.
sonrasında sizlerleyim yine :))

buarada yengeçburcu bayıldım resimlerine :)) süpersin yaa...

demek son 2 günü bitiremedin cnm ..
ahh bu arkadaşlar ama neyse sağlık olsun ..
kaç günlük sonucun ne oldu bildirirmisin rica etsem CADIARZU
puan diyetinde bizimlemisin yani o diyetle bilgiis olan sen varsın o yüzden olursan sevinirim opuyorumnanaktan
ayrıca teşekkür ederim a.s.

bu arada isveç diyeti yaparak bu sürede toplam 6 kilo kadar verdim :)) sağlığımda bir bozulma falan da olmadı, ki biliyorsunuz arada alkol falanda aldım ufak kaçamaklarım oldu...

ben sorarken sen yazmışsın cnm kaydirigubbakcemile5
6 kilo çok iyi bir rakam tbrkler alkisalkisalkis

selamlar ben isvec diyeti yapmiyorum ama sormak istedigim birsey var eger cevaplarsaniz cok sevinirim:))
en saglikli tartilma ne zamandir yani soru cok salakca oldu ama mesela ben sabahlari kalktigimda tartiliyorum kahvaltidan sonrada aynisi cikiyor fakat ögleden sonra ve aksam tartilinca nerdeyse 2 kiloya gelen fazlalik cikiyor ve ben anlayamiyorum ben kilo vermiyor muyum neden hep ayni cikmiyor 2 lt den fazla su iciyorm ondandr filan diyorum ama yinede tam bilmiyorum canim skiliyor bu ise:KK43:(((
birde yesil cay sallama olanlari olabilir ?
cevaplarsaniz cok sevinecem kimse yok sorabilecegim..

selamlar ben isvec diyeti yapmiyorum ama sormak istedigim birsey var eger cevaplarsaniz cok sevinirim:))
en saglikli tartilma ne zamandir yani soru cok salakca oldu ama mesela ben sabahlari kalktigimda tartiliyorum kahvaltidan sonrada aynisi cikiyor fakat ögleden sonra ve aksam tartilinca nerdeyse 2 kiloya gelen fazlalik cikiyor ve ben anlayamiyorum ben kilo vermiyor muyum neden hep ayni cikmiyor 2 lt den fazla su iciyorm ondandr filan diyorum ama yinede tam bilmiyorum canim skiliyor bu ise:KK43:(((
birde yesil cay sallama olanlari olabilir ?
cevaplarsaniz cok sevinecem kimse yok sorabilecegim..

slm cnm a.s.
işin aslını istersen diyette hergün tartılmaya şiddetle karşı çıkıyor uzmanlar .. haftada bir tavsiye edilen.. amma velakin biz gibi sabırsızlar her sabah aynı yerde aynı kıyafetle (iççamaşırı en uygunu ) ve sabah idrarından sonraki kilomuz en doğru olanıdır gerisini boşver fazlada abartma tartıyı gün boyu kendinden uzak tut :eek:lmaz:
sağlıklı zayıflamalar yerimseniben

X