-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
yengeçburcu canım hoşgeldin, ya ben haftasonuna kadar belki haftasonu bile bu yoğunlukta olacağım gibi duruyor. ama haftaya rahatım arkadaşlar:)
benim canım hiçbirşey istemiyor diyet listesini bile yerken çok zorlanıyorum...
gitmiyor boğazımdan daha görünce fena oluyorum.
sizlerde de varmı?
öyle şu olsada yeseydim falan da demiyorum, canım magnum bile çekmiyor ilginç
yengeçburcu canım hoşgeldin, ya ben haftasonuna kadar belki haftasonu bile bu yoğunlukta olacağım gibi duruyor. ama haftaya rahatım arkadaşlar:)
benim canım hiçbirşey istemiyor diyet listesini bile yerken çok zorlanıyorum...
gitmiyor boğazımdan daha görünce fena oluyorum.
sizlerde de varmı?
öyle şu olsada yeseydim falan da demiyorum, canım magnum bile çekmiyor ilginç
Pimpirikli bende hastalığı biraz araştırdım özel mesaj olarak sana bilgileri yolladım. Belki çoktan aynı yerleri okumuşsundur ama bilgi bilgidir inşallah faydası olur.
çok sağol cnmm öpüyorum seni Şeniz
hiç biryere gitmiyorum bacım sizi bırakamam siz benim ilk zorlu adımımdaki kader diyetdaşlarımsınız kaydirigubbakcemile3
sizin 4 gününüz geçene kadar elma diyeti yaparım sonra beraber karar veririz ne yapıcağmıza kaydirigubbakcemile5
gerçi 2 günden fazla düşünmüyorum elma diyetini çok sağlıklı bulmuyorum buda bir gerçeklmaz:
tartı sizle inatlaştığında sakın motivenizi bozmayın emin olun ardındaki günler hızlanıyor zemuszemus
düğün için bir kıyafetim vardı uzun zamandır giyemedğim (etler fışkırdığı için)
sabah onu denedim herşey yerli yernde durdu çok sevindim çookk :teytey:
bu çoookkkkkkk güzel bir haber işte canım :lepi::teytey::sm_cool:
bende hergün eski kıyafetlerimi deniyorum ama henüz olmuyorlar olmaları için en az 60 kilo olmam lazım
elbise üstüne olunca yüzündeki mutluluk ve zafer tebessümünü tahmin edebiliyorum darısı bizim başımıza olsun canım
tebrik edeim seni umarım yakında o giydiğin elbisenin yanlarından aldırmak zorunda kalırsın bol gelir hepsi
slm kızlar a.s.İyi akşamlar kızzlarr
Zenim o kadar çok su içme suyun fazlasıda zararlı.lmaz:
Yengecburcu düğün nasıl geçiyor yada geçti?
Diyeti bitirdin değilmi? Toplam kaç kilo verdin boyun kilo neydi ne oldu?
Elma diyeti pek iyi bir diyet değil bence en fazla 2 gün yapılabilir.Dikkat et sağlığına.
YengecBurcu çocukların vardı sanırım kaç tane kaç yaşındalar?
Diyetin 10. günüde başarılı geçti. Ispanak alabildim akşam haşladım yanında yoğurtla yedim.
günaydın canlarım... dün spora çıktım sonunda ve şuan tartı 67 gösteriyor :lepi:
anladımki sporada çıkınca düzenli vermeye devam edebiliyorum . aama bi kaç gün çıkmayıp dün çıkınca resmen baygın balık gibiydim kaydirigubbakcemile3
en son saate baktım22:30 du ve ben sızmışım sonra ... ve daha yeni uyandım kaç saattir uyuyorum belkide düzenli vermenin düzenli bir uykuylada çok ilgisi var şimdi anneme daha çok inanmaya başladım...
dün selülit maskem için malzemelerimi aldım bugün uygulamayı düşünüyorum bakalım ...
ramazan ayı biraz kafamı kurcalıyor nası diyet yapacaz ne yapacaz düşünüyorum sürekli sigarada yok .. sigarayı bırakmayı düşünüyorum ramazanda... bırakmak istemiyorum bir zararı yok şimdi ama ilerde olacağını biliyorum o nedenle bırakmaya çalışacağım ramazanda bilmiyorum ne olacak.. cildime çok büyük zararı var şuan tek hissettiğim zararı bu ve bu bile beni rahatsız ediyor...
bu arada hasta olan arkadaşa uyguladığım yöntem azda olsa işe yaradı süprizzzzz hepinize çok teşekkür ediyorum kızlar dualarınızı esirgemeyin bu arada... tam bir geçme olmadı tabiki ama iki kolu arasında gözle görülen bir fark yarattım :lepi: bugün onunla alışverişe çıkacağım vazelin kabak lif nişan kıyafeti bakacağız onla hayırlısı bakalım...
sizleri seviyorum....görüşürü z gene
slm arkadaşlar ben geldimmmMerhaba Yengecburcu 4,5 kilo iyi vermişsin bende fazla vermiş gibiyim herşey belimden düşüyor. artık verme yeter bu kadar diyenler var daha başlarındayım inceliyorum. Boyum olduğundan pek belli olmuyor sanki. ınşallah istediğin kiloya inersin.
Allah bağışlasın evet profilinde çocuklarının resimlerini gördüm, sağolsunlar bende onları çok öpüyorum. Erken evlenmişsin. Benim henüz yok. ınşallah benimde çocuklarım olur.
Anlat anlat başka neler yiyeceksin bakalımklava: Şaka şaka biz artık irademizi tutabiliyoruz şekerim. Yediklerini yazabilirsin bence sorun yok. Diyet bitince de zayıflayana kadar yok bana pastalar kekler :1no2: Sanki halen isveç diyetini yapıyormuşum gibi dikkat edeceğim yediklerime.
Afiyet olsun simit birşey yapmaz tok tutar.ızinli günleirni istediğin gibi geçir keyfine bak YengeçBurcu
Evet bugünden sonra 2 gün daha var diyetimizde teşekkür ederim. Sanada kolay gelsin.
Seni kutluyorum diyeti sağsalim hertürlü güçlüğüne rağmen bitirdiğiğin ve kendine dikkat ettiğin için .:hooray::1hug:a.s.
maşallah bacıma ne de güzel zevk sahip kaydirigubbakcemile5slm kızlar ...
bugün topuklarımı hallettim iyice poza taşıyla ovaladım ve nemlendirici sürdüm akşam yatarkende vazelin sürüp yatacağım ..
tırnaklarımı manikür pedikür yaptım ...
şimdi dışarı çıkıp alışveriş yapacağım saç boyası (koyu kızıl) , kabak lfiim eskimişti bir kabak lif ve selülit kremim için malzemelerimi alacağım ....sonra eve gelip onları bırakacağım ve spora çıkacağım ve dışardan bir film kiralayacağım ... ardından eve gelip küveti dolduracağım içine güzel esanslar katacağım ve çamaşır sepetinin üstünede küçük televizyonumu getirip vcd diyide yanına koyup küvetin içinde filmi izleyeceğim .... bir yandanda kese yapıp tüm ölü derilerden kurtulacağım... tabikiyanıma suyumu almayı ihmal etmeyeceğim...
bugünü kendime ayırdım anasını satayım rahatlayıp güzelleşmeye yarında selülit maskemi ve yüz maskelerimi yapıp düyetin son günüde saçlarımı boyayacağım... ve en son ağdamı yapıp tekrar güzel bir banyo yapacağım...
işte böle canlarım şimdi çıkayımben aktarlar kapanmadan yetişeyim spordan gelince gene yazacağım size.... öpüyorum sizleri canlarım
pimpirikli canım süpersin...insanın kendine değer vermesi kadar güzel bir şey yok değil mikaydirigubbakcemile5
canım fotolarına 3 tur döndüm döndüm baktım valla...nazar boncukları gönderiyorum sana..senin fotolarına bakınca süsleneseim bakım yapasım geldi benim de:sm_cool: