Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Pimpirikli bende hastalığı biraz araştırdım özel mesaj olarak sana bilgileri yolladım. Belki çoktan aynı yerleri okumuşsundur ama bilgi bilgidir inşallah faydası olur.

yengeçburcu canım hoşgeldin, ya ben haftasonuna kadar belki haftasonu bile bu yoğunlukta olacağım gibi duruyor. ama haftaya rahatım arkadaşlar:)
benim canım hiçbirşey istemiyor diyet listesini bile yerken çok zorlanıyorum...
gitmiyor boğazımdan daha görünce fena oluyorum.
sizlerde de varmı?

öyle şu olsada yeseydim falan da demiyorum, canım magnum bile çekmiyor ilginç

zenim canım durum bende de aynı canım hiç birşey çekmiyor inanın zorla yiyorum listedekileri ben özellikle ıspanağı ve bifteği görünce içim kalkıyor inanki zorla yiyorum resmen hatta biftekten iki üç alıp bırakıyorum çünküü betim benzim atıyor resmen ... umarım diyetten sonrda canım birşey istemez ve böyle gider istese bile tuttacağım kendimi ve çok az yiyeceğim bundan sonra bunca acıdan sonra birdaha bu dyeti yapmak istemiyorum inan

şu an son yumurta ve havucumu yiyorum -tatlicadiarzu-
bende zorla yiyorum ama iştahımın az olduğundan değil bu yiyeceklerden sıkıldığımdan :sinifsinif:
açıkçası sulu yemek yemeyi özledim kepekte olsa suyuna ekmek bandurmayı cokacimcoook
dondurma ise benm vazgeçlimezimdir hayatımda :lepi: kışın bile çok yerim ..
ama yıllar öncesinden beri gelen alışklanlığım diyette bile olsam algidanın sade dondurmalarından her akşam 100 gr kadar yemek ..tatlı ihtiyacımı onunla gideriyordum ve yine devam edicem buna ..şu aralar 3 yıl öncesini yaşıyor gibiyim herşey isveçle başlamış ve mutlu sona ermişti inş. yine öyle olucak :Saruboceq:

Pimpirikli bende hastalığı biraz araştırdım özel mesaj olarak sana bilgileri yolladım. Belki çoktan aynı yerleri okumuşsundur ama bilgi bilgidir inşallah faydası olur.

kumdenizi canım msjı aldım umarım işe yarar baktığım bir site bile olsa beki atlaığım biryerler vardır çok saol canım a.s.

bu çoookkkkkkk güzel bir haber işte canım :lepi::teytey::sm_cool:
bende hergün eski kıyafetlerimi deniyorum ama henüz olmuyorlar olmaları için en az 60 kilo olmam lazım
elbise üstüne olunca yüzündeki mutluluk ve zafer tebessümünü tahmin edebiliyorum darısı bizim başımıza olsun canım
tebrik edeim seni umarım yakında o giydiğin elbisenin yanlarından aldırmak zorunda kalırsın bol gelir hepsi

ağzından bal damlıyor bacımmm Şeniz
inş. :Saruboceq:

Hoşgeldin Yengecburcu

İyi olduğuna sevindim. Eşine söyle seni bizden ayırmasın lütfen

Tebrik ediyorum kilolar gidiyor.

Ne kadar az yersen sonraki yemekte daha az yeniyor hemen değil bu ama zamanla alışıyor mide. Guruldamıyor bile. Sonradan kiloları geri alacağımızı düşünmüyorum.
Midelerimiz artık saygılı terbiyeli oldular.

Düğün var güzel geçecektir.İstediğin giysiyi giyebileceksin. Sevindim. Benimde giysilerim artık bol gelmeye başladı yanlardan dikicem.

Tabi ki fark var artık fazlalıklar yok Hepimizde

Zenim evet benimde canım birşey istemiyor ıspanağım yok bugün onun yerine 2 köfte ve salatalık yiyeceğim olanla yetineceğim.

Pimpirikli inşallah bilgilerin faydası olur

Akşama kadar tasarımlarımı yapacağım sonra yazarım.

Hepimize güzel günler diliyorum

iş yerimde birçok arkadaş izinde çalışmak sorun değilde ben wc de iken bağırıyorlar hep, bu gidişle adımı değiştireceğim:)
su içtiğimde artık içme diyorlar:)
şuana kadar 3 lt su içtim :))

iyiakşamlar kızlar ..
kuaförden yeni geldim üzerimi giyinmeden sizlere slm verim dedim..
son günümde böyle geldi geçti daha akşam yemeğimi yiyemedim tavuk pişiyor ..
gece uğrarım burda olursanız ..
opuyorumnanaktan

İyi akşamlar kızzlarr

Zenim o kadar çok su içme suyun fazlasıda zararlı. lmaz:

Yengecburcu düğün nasıl geçiyor yada geçti?
Diyeti bitirdin değilmi? Toplam kaç kilo verdin boyun kilo neydi ne oldu?
Elma diyeti pek iyi bir diyet değil bence en fazla 2 gün yapılabilir.Dikkat et sağlığına.

YengecBurcu çocukların vardı sanırım kaç tane kaç yaşındalar?

Diyetin 10. günüde başarılı geçti. Ispanak alabildim akşam haşladım yanında yoğurtla yedim.

günaydın canlarım... dün spora çıktım sonunda ve şuan tartı 67 gösteriyor :lepi:
anladımki sporada çıkınca düzenli vermeye devam edebiliyorum . aama bi kaç gün çıkmayıp dün çıkınca resmen baygın balık gibiydim kaydirigubbakcemile3
en son saate baktım22:30 du ve ben sızmışım sonra ... ve daha yeni uyandım kaç saattir uyuyorum belkide düzenli vermenin düzenli bir uykuylada çok ilgisi var şimdi anneme daha çok inanmaya başladım...

dün selülit maskem için malzemelerimi aldım bugün uygulamayı düşünüyorum bakalım ...
ramazan ayı biraz kafamı kurcalıyor nası diyet yapacaz ne yapacaz düşünüyorum sürekli sigarada yok .. sigarayı bırakmayı düşünüyorum ramazanda... bırakmak istemiyorum bir zararı yok şimdi ama ilerde olacağını biliyorum o nedenle bırakmaya çalışacağım ramazanda bilmiyorum ne olacak.. cildime çok büyük zararı var şuan tek hissettiğim zararı bu ve bu bile beni rahatsız ediyor...

bu arada hasta olan arkadaşa uyguladığım yöntem azda olsa işe yaradı süprizzzzz hepinize çok teşekkür ediyorum kızlar dualarınızı esirgemeyin bu arada... tam bir geçme olmadı tabiki ama iki kolu arasında gözle görülen bir fark yarattım :lepi: bugün onunla alışverişe çıkacağım vazelin kabak lif nişan kıyafeti bakacağız onla hayırlısı bakalım...

sizleri seviyorum....görüşürü z gene

Günaydın kıızzllaaar zemuszemus

Nasılsınız bugün ? Ben iyiyim. Diyetin 11. günündeyim. Diyet göz açıp kapatıncaya kadar geçiyor değilmi? :sm_cool:
Ramazanda puan diyetini yapabiliriz böylece hem formumuzu hem sağlığımızı koruruz belki birazda kilo veririz. Oruç tutuğunuz zaman iftarda sahurda yememezlik yapmayın zayıflıycam diye sonra sağlığınız bozulmasın.a.s
Pimpirikli tabi düzenli hayat olunca herşey düzenli oluyor erkenden uyuyup erken uyanmak spor yapmak stresden uzak durmak mutlu olmak herşeyi düzene sokuyor.Şimdi olmasa bile ileride sigaranın zararlarını göreceksin.

SİGARA İÇMEYİN ÇOK ZARARLI LÜTFEN SİGARA ÖLDÜRÜYOR lmaz:lmaz:
nasılsa öleceğim diye düşünmeyin sigara bütün organlarınızı bozuyor hasta olarak kırışık yüzle öksürerek sesi kısık kalp ciğer beyin hastalıklarıyla mı yaşamak istiyorsunuz Hem sadece size değil çocuklarınıza sevdiklerinize çevrenize de dokunuyor çocuklarınızda sizinle birlikte o dumanı çekiyor onları da hasta edeceksiniz.Canlılar dışında ev eşyalarınıda bozuyor duvarlar perdeler ve içtiğiniz zaman oluşan o pis kokusu elbiselerinize çantanıza siniyor çevrenin sizden iğrenmesine sebep oluyor daha bir çok zararı var belki bu konuda çok yazdım ama çok tepkiliyim çünkü çevremi geleceğimi ve sizi korumak istiyorum. Daha sonra bulabilirsem sigarayla ilgili bir video var onu size özelden yollarım. :mymeka:

Pimpirik lim ne kadar iyi kalpsiniz. inşallah iyileşir o kız. Sadece neler yapılabileceğini bulmaya çalıştım. Bende sana teşekkür ederim bu konuyu bizimle paylaştığın için ve O kıza destek olduğun için. Allah seni güldürsün daima.
Arkadaşlar hepiniz iyi insanlarsınız bunu hissediyorum Diyetdaşlarım benim :1hug: Birbirimize destek olduk isveç diyetimizde hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Diyet konularında olmasa bile başka konularda yine buluşacağız. Diyeti bitiren arkadaşlar kendinizden habersiz bırakmayın. vereliniortak

Çok yazdım içimden geleni döktürdüm

Ama başardık :hooray:a.s.

slm kızlar a.s.
kumdenizi cnm düğün güzl geçti :sm_cool:
evt benm diyetim sona erdi ve 4.5 kilo verebildim ilk başlarda yaşadığım kabızlık problemi daha fazla vermeme engel oldu idye düşünüyorum ama vucudum fazlasıyla sıkılaştı daha fazla vermiş gibi duruyorum ..elma diyetini bende 2 günden fazla düşünmüyorum cnm zaten..inş. o ve sonraki diyetlerimdede 5 kilo daha verirsem bana yeter :Saruboceq:
2 kızım var cnm benim biri 13 diğeri 9 yaşındalar elinizden öperler yerimseniben
hadi bakalım sizlerinde son 3 gününüz kolay gelsin Şeniz

tunaydın cnmm Şeniz
67 olmuşsun süpersin alkisalkisalkis
sigarayı bırakmanda allah tiksinti versin cnm inş. başarırsın :Saruboceq:
ben başaramıyorum :1no2:
kız arkadaşın içinde çok sevindim inş. tamamen şifasını bulur :teselli:
kolay gelsin bugün için opuyorumnanaktan

bende öğleden sonra KK dan bir arkadaşla buluşucam
malum bugün birde izin günüm ya azcık kaçamak yapıcam
bu arada sabah kahvaltısı için günlerdir hayal ettiğim gevrek (simit) aldım herzaman 2 taneyle ancak doyardım inanın 1 taneyi bile bitiremedim mideme aferin kabul etmedi alkisalkisalkis
şimdilk bir isteğim daha var 1 dilim yaş pasta :kedi:
böyle anlatıyorum canınız çekcek özür dilerim ama yaptıklarımı anlatmayı kendime borç bildiğim için paylaşıyorum kaydirigubbakcemile5
şimdilk benden bu kadar a.s.

Merhaba Yengecburcu 4,5 kilo iyi vermişsin bende fazla vermiş gibiyim herşey belimden düşüyor. artık verme yeter bu kadar diyenler var daha başlarındayım inceliyorum. Boyum olduğundan pek belli olmuyor sanki. ınşallah istediğin kiloya inersin.
Allah bağışlasın evet profilinde çocuklarının resimlerini gördüm, sağolsunlar bende onları çok öpüyorum. Erken evlenmişsin. Benim henüz yok. ınşallah benimde çocuklarım olur.

Anlat anlat başka neler yiyeceksin bakalım klava: Şaka şaka biz artık irademizi tutabiliyoruz şekerim. Yediklerini yazabilirsin bence sorun yok. Diyet bitince de zayıflayana kadar yok bana pastalar kekler :1no2: Sanki halen isveç diyetini yapıyormuşum gibi dikkat edeceğim yediklerime.
Afiyet olsun simit birşey yapmaz tok tutar.ızinli günleirni istediğin gibi geçir keyfine bak YengeçBurcu
Evet bugünden sonra 2 gün daha var diyetimizde teşekkür ederim. Sanada kolay gelsin.
Seni kutluyorum diyeti sağsalim hertürlü güçlüğüne rağmen bitirdiğiğin ve kendine dikkat ettiğin için .:hooray::1hug:a.s.

slm kızlar ...
bugün topuklarımı hallettim iyice poza taşıyla ovaladım ve nemlendirici sürdüm akşam yatarkende vazelin sürüp yatacağım ..
tırnaklarımı manikür pedikür yaptım ...
şimdi dışarı çıkıp alışveriş yapacağım saç boyası (koyu kızıl) , kabak lfiim eskimişti bir kabak lif ve selülit kremim için malzemelerimi alacağım ....sonra eve gelip onları bırakacağım ve spora çıkacağım ve dışardan bir film kiralayacağım ... ardından eve gelip küveti dolduracağım içine güzel esanslar katacağım ve çamaşır sepetinin üstünede küçük televizyonumu getirip vcd diyide yanına koyup küvetin içinde filmi izleyeceğim .... bir yandanda kese yapıp tüm ölü derilerden kurtulacağım... tabikiyanıma suyumu almayı ihmal etmeyeceğim...

bugünü kendime ayırdım anasını satayım rahatlayıp güzelleşmeye yarında selülit maskemi ve yüz maskelerimi yapıp düyetin son günüde saçlarımı boyayacağım... ve en son ağdamı yapıp tekrar güzel bir banyo yapacağım...

işte böle canlarım şimdi çıkayımben aktarlar kapanmadan yetişeyim spordan gelince gene yazacağım size.... öpüyorum sizleri canlarım

slm arkadaşlar ben geldimmm
2 gündür sokaktayım yoruldum vallahi ay ben bukadar dışarı çıkmayı sevmem hafta sonu evdeyim zemuszemus
zaten elma diyeti yapıcağım için çıkmassam benm için hayırlı olur kaydirigubbakcemile3
kumdenizi cnm allah sanada hayırlı evlatlar versin yaşını bilmiyorum ama artık anne olmayı düşün sende bence genç anne olmak her yönden daha avantajlı yerimseniben
vallahi kızlar yedikelrimi saymayım şimci beni sopayla kovalarsınız :kedi:
ama bugünlüktü bu artık diyete son hız devam lmaz:
maşallah bacıma ne de güzel zevk sahip kaydirigubbakcemile5
en iyisini yapıyorsun cnm valla ohh değmesinler keyfine zemuszemus
yakışır hemşerime :lepi:
pimpirikli canım süpersin...insanın kendine değer vermesi kadar güzel bir şey yok değil mikaydirigubbakcemile5

kızlar dün için foto koyucam demiştim görmek isteyenler için profilimde albüme beklerim kaydirigubbakcemile
arkadaş listeme özel ayarladım yerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:
canım fotolarına 3 tur döndüm döndüm baktım valla...nazar boncukları gönderiyorum sana..senin fotolarına bakınca süsleneseim bakım yapasım geldi benim de:sm_cool:

canım fotolarına 3 tur döndüm döndüm baktım valla...nazar boncukları gönderiyorum sana..senin fotolarına bakınca süsleneseim bakım yapasım geldi benim de:sm_cool:

çok sağol cnm yaa :kedi:
yap vallahi bacım bak pimpirikliye maşallah tepeden tırnağa bakıma girdi kaydirigubbakcemile3
senin diyet nasıl gidiyor yarın bende sizdenim kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…