E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi scarlettsebnem
ama neden kimse yok mafoldumben
zenim bugün hiç gelmemişmi ne CADIARZU
zenim bugün hiç gelmemişmi ne CADIARZU
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm üzüldüm bebeğini kaybetmene :1no2:Merhaba arkadaşlar
Pimpirikli ohh negüzel bakım ve keyif günü bugün demek. Benim bakımım en az iki saat sürüyor. Bir gün ancak yeter. Ahh eşlerimizde biraz kendilerine baksa...
Yengeçburcu 29 yaşımdayım 6 yıllık evliyim. Malesef 4 ay evvel bebeğimi karnımda kaybettim. Teşekkür ederim inşallah yeniden çocuğum olur doktorum bir sorun olmadığını yeniden hamile olabileceğimi söylemişti.
Evet elma diyetinde evde otur bir güzel keyfine bak dinlen
Bence arasıra birgün yeme günü olsun
18.00 gibi yürüyüşe gittim 19.15 gibi geldim.
Diyetin 11. günüde geçti.
Ben geldim bu kez siz yoksunuz.
İyi akşamlar kızlarhihoyyyt
Maşallah maşallah ne güzel şeyler okudum girer girmez,
Ben giremedim birkaç gündür,girmeyi denedim ama evde bağlantı olmayınca zor oldu, kardeşimi askere uğurladık,1 günlüğüne diye gittik ama ailenin yanına gidince o kesin 2-3 gün oluyoryerimseniben
Anneme rağmen diyetimi bozmadım, ben de nazar boncuğu hakettim değil mi
Bugün 6.günümdü,yarın sabah tartılacağım, dün yani 5.gün tartıldığımda 2,8 kg vermiştim toplamda ama listedekilerden farklı yada fazla bişey yiyemedim de yemediklerim oldu,öğün saatlerinde ya yoldaydık ya olmadık bir yerde,onları da yiyebilseydim daha çok kaybederdim sanıyorum.
İlk 2 gün müthiş başağrım olmuştu,şimdi alıştım,hiç zorlanmıyorum,evde ve işte daha düzenli olur şimdi 2.hafta.
Diyeti bıraksam da sayfayı bırakmam demedi demeyinkaydirigubbakcemile5
pimpirikli canım süpersin...insanın kendine değer vermesi kadar güzel bir şey yok değil mikaydirigubbakcemile5
İyi akşamlar kızlarhihoyyyt
Maşallah maşallah ne güzel şeyler okudum girer girmez,
Ben giremedim birkaç gündür,girmeyi denedim ama evde bağlantı olmayınca zor oldu, kardeşimi askere uğurladık,1 günlüğüne diye gittik ama ailenin yanına gidince o kesin 2-3 gün oluyoryerimseniben
Anneme rağmen diyetimi bozmadım, ben de nazar boncuğu hakettim değil mi
Bugün 6.günümdü,yarın sabah tartılacağım, dün yani 5.gün tartıldığımda 2,8 kg vermiştim toplamda ama listedekilerden farklı yada fazla bişey yiyemedim de yemediklerim oldu,öğün saatlerinde ya yoldaydık ya olmadık bir yerde,onları da yiyebilseydim daha çok kaybederdim sanıyorum.
İlk 2 gün müthiş başağrım olmuştu,şimdi alıştım,hiç zorlanmıyorum,evde ve işte daha düzenli olur şimdi 2.hafta.
Diyeti bıraksam da sayfayı bırakmam demedi demeyinkaydirigubbakcemile5
Günaydııınnnlllllaaaarrr kııızzzlllaarrr
Bakıyorum yine süpersiniz..
Yengecburcu resimlerindeki gibi hep gül gülen gözlerin hiç ağlamasın. :1rolleyes:
Benimde kilom yerinde duruyor. Pimpirikli demek duraklama dönemindeyiz.Bugün diyette 12. gün. Kararlı inatçı olarak devam ediyorum.
Pimpirikli boyun kaç canım?
kızlar bu diyeti yaparken spor yapıyor muydunuz? bir yerde spor yapılmadığını okumuştum da o da çok sağlıksız olmaz mı yani sadece kas kaybı olur..
kızlar bu diyeti yaparken spor yapıyor muydunuz? bir yerde spor yapılmadığını okumuştum da o da çok sağlıksız olmaz mı yani sadece kas kaybı olur..
yengeçburcum canım fotolara bakınca ben de söyliycektim dün sana ..sen eşinin yanında çok çıtırsın.ve genç gözüküyorsun..ama ben kilo alınca şu anda yaşlı gözüküyorum offf.(
yengeçcim canım sen şu anda kaç kilosun?bide boyun kaç tatlım?
gunaydın arkadaşlar a.s.
erkenden kalktım kahvaltımı yaptım çünki 1. kural buydu diyette isveçte pek uyamamıştım ama şu 2 gün öyle yapıcam :sinifsinif:
dünki yediklerimden sonra bugün 1kilo fazla bile çıktım tartıda
ay ne biçim bir bünye yaa hemen yararmı insana yedikleri mafoldumben neyse bugün yemiceğim için yarın normale dönceğimi biliyorum bakalım nolcak durumlar ..
pimpiriklim cnm çok teşekkür ederim güzel yorumların için Şeniz
ne de olsa hemşeriyiz ya ondan sana sıcak gelmişimdir kaydirigubbakcemile5
ama eşim konusunda yazdığına bi anda yerimden zıpladımm delikafadulden vallhimi gençmi gösteriyorumm :sm_cool:
allahım zayıfladığımdan daha bile güzel bir cümle bu hihoyyyt
yıllarca bunun acısını çok yaşıyan biri olarak (hatta bi seferinde yıllar önce mağazada eşim kıyafet alırken o kabinde giyinirken tezgahtar kız ablasımısınız demişti nerdeyse ilk cinayetmi işlicektim :mymeka: )
ee tabe yıllar eşime daha acımasız davrandı ben bakımlarımı hiç ihmal etmem ee genetik olarak rahmetli annemde cildi vucudu diri bir insandı inş. ona çekmişimdir :Saruboceq:
kumdenizim sanada teşekkürler cnm amin bir tanem :Saruboceq:
allah hepimizin gönlüne güzellikler ,bedenine sağlıklar versin a.s.
Yengecburcu bünye az yemeğe alıştı ondan olabilir farklı yiyecekler yiyince onları lazım olursa diye depoladı.
En ağır yiyecekleri öğlene kadar yemeliyiz akşamları 19.00 a kadar yeme işini bitirmeliyiz. Gündüz kilo kaybı daha rahat oluyor.
Cildin güzel yengecburcu inşallah genç ve güzel görünürsün herzaman.
Pimpirikli boylarımız aynı gibi benim 1.70. Aslında bence kilon çok değil en fazla 5-6 kilo daha verebilirsin.
Bugünü de sağlıklı mutlu huzurlu geçiririz inşallah.