Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar yazdılarınızı okuyamadım çünkü çok halsizim...
sadece durum raporu vermek istiyorum,
bu sabah saat 5 sularında regl oldum :KK43:(
karnım belim heryerim ağrıyor üstüne üstük dün kas gevşetici iğne yaptırmış olduğum için normalden sanki daha yoğun :KK43:(
heryerim şişti, eller ayaklar ne oluyo anlamadım.
sabah hergün olduğu gibi tartıya çktım wc sonrası ve ne göreyim 400 gram almışım :KK43:(
oysa dün akşam hiçbirşey yemiştim :))

sanırım regliden, bugün benden bu kadar, hiç halim yoookk :KK43:(
şimdi yumurta ve ıspnak haşlıyorum :)
ama diyete devam...

sizleri çook seviyorum :)))

ayy cnm benim kıyamam sana :teselli:
adet olmandan dolayı kilonda fazla gelir ,elin ayağında tutmaz ..
1-2 gün sonra toparlanırsın inş.
ben adet olmanın tek yönünü seviyorum bittikten sonrasındaki hafifliği hihoyyyt
bak gör bitince sende hem tartıda hem aynada nasıl hafifliceksin yerimseniben
geçmişolsun bizde seni seviyoruz :asigim:

karnım belim heryerim ağrıyor üstüne üstük dün kas gevşetici iğne yaptırmış olduğum için normalden sanki daha yoğun :KK43:(
sabah hergün olduğu gibi tartıya çktım wc sonrası ve ne göreyim 400 gram almışım :KK43:(

ama diyete devam...

Merhaba geçmiş olsun zenim

Bugün dinlen biraz daha kuvvetli yiyebilirsin merak etme regliden kilo almış gözükebilirsin. Dikkat et kendine. :nazar:

ama diyete devam...

ahh canikom sana ne oldu böle inan çok üzüldüm duruma keşke elimizden bişe gelse ...:çok üzgünüm: vucut pis kan atacağı zamanlar el ayak falan şişiyor karın memişlerimiz bence ondandır canım bu şişkinlik birde regli dönemlerinde vucut suyu depoluyormuş duyduğuma göre ödem şeklinde bence o 400 gram ondanda olabilir canım ama akşama kadar az da olsa düzelmessen bir acile yada yakındaki bir sağlık ocağına gidiver lütfen annenle birlikte umarım habersiz bırakmazsın canım bizleri bu arada eğer çok kötü olursan canım diyeti bozmalısın bence sağlığından önemli değil sonuçta canın bişey yemek istediği için değil sağlık açısından biraz atıştırma yapabilirsin bence çünkü anlattığına baklırsa baya halsiz düşmüşsün...
bizde seni çok seviyoruz canım çabucak kendine gelir ve aramıza dönersin umarım hemencecik kocaman öpüyorum bitanem seni çok çokk geçmiş olsun opuyorumnanaktana.s.

tunaydın diyetdaşlarım a.s.
bugün gerçekten güzel bir gün hihoyyyt
bu güzellik tabiki sabah saatlerinde tartıya çıkmamızla başlıyor kaydirigubbakcemile3
şu aralar bizi en mutlu eden saniyeler değilmi :sm_cool:
benden 500 gr daha gitti kaldı 3 günüm bu 3 güne inat ettim 1 kiloyu daha defetmeye odakladım kendimi :eek:lmaz: belkide daha fazla :jeyyar:
şu havuç günlerini çok seviyorum ben yaa :teytey:
bana göre zor olan günleri atlattım bu 3 günün mönüsünü seviyorum çünki yerimseniben
hadi bakalım güzel bir günde güzel saatler hepimize opuyorumnanaktan

kumdenizi canım gerçekten çok iyi gitmiş kilolar demekkki sen haraket edip azda spor yapınca daha çabuk vereceksin kiloları bana öyle geldi kaç zamandır sabitlemitin kiloyu ama bak dün denizde iki haraket etin bugün 500 gr sonuç aldın bravo canım :lepi:alkisalkisalkis

dediğin gibi zor günleri atalattın darısı bizim başımıza olsun canım :Saruboceq:

ayy cnm benim kıyamam sana :teselli:
adet olmandan dolayı kilonda fazla gelir ,elin ayağında tutmaz ..
1-2 gün sonra toparlanırsın inş.
ben adet olmanın tek yönünü seviyorum bittikten sonrasındaki hafifliği hihoyyyt
bak gör bitince sende hem tartıda hem aynada nasıl hafifliceksin yerimseniben
geçmişolsun bizde seni seviyoruz :asigim:

Merhaba geçmiş olsun zenim

Bugün dinlen biraz daha kuvvetli yiyebilirsin merak etme regliden kilo almış gözükebilirsin. Dikkat et kendine. :nazar:

ahh canikom sana ne oldu böle inan çok üzüldüm duruma keşke elimizden bişe gelse ...:çok üzgünüm: vucut pis kan atacağı zamanlar el ayak falan şişiyor karın memişlerimiz bence ondandır canım bu şişkinlik birde regli dönemlerinde vucut suyu depoluyormuş duyduğuma göre ödem şeklinde bence o 400 gram ondanda olabilir canım ama akşama kadar az da olsa düzelmessen bir acile yada yakındaki bir sağlık ocağına gidiver lütfen annenle birlikte umarım habersiz bırakmazsın canım bizleri bu arada eğer çok kötü olursan canım diyeti bozmalısın bence sağlığından önemli değil sonuçta canın bişey yemek istediği için değil sağlık açısından biraz atıştırma yapabilirsin bence çünkü anlattığına baklırsa baya halsiz düşmüşsün...
bizde seni çok seviyoruz canım çabucak kendine gelir ve aramıza dönersin umarım hemencecik kocaman öpüyorum bitanem seni çok çokk geçmiş olsun opuyorumnanaktana.s.

pipiriklim canım benim ben zaten sağlık ocağı gibi biryerde çalışıyorum :)) etraf doktor dolu ama bi işe yaramıyolar, arkadaşlar bırak diyeti tatlı ye dedi ama dedim yok yemem :))
çok teşekkür ederim kızlar, yedim iğneleri geldim biraz kendime ama felaket tellalı gibiyim ama bende nalet olsaı o migren mevcut ve regl olunca hortluyor bir o eksikti o da geldi..

ben de kendime şu şarkıyı söylüyorum;
hadi gelin üstüme korkmuyorum!!!

isveç diyetinden sonra nasıl kilo alınmadığını çözdüm bugün, çünkü birçok şeyden nefret ediyorsun mesela ben yumurtayı bikaç ay yemem galiba, yeşil salata uzuuun bir süre soframda olmayacak :) biftekten sıkılacağım aklıma gelmezdi ama benim gibi etçil bir insan akşama et var diye üzülüyor :) ne hallere geldim ya...

kumdenizi canım gerçekten çok iyi gitmiş kilolar demekkki sen haraket edip azda spor yapınca daha çabuk vereceksin kiloları bana öyle geldi kaç zamandır sabitlemitin kiloyu ama bak dün denizde iki haraket etin bugün 500 gr sonuç aldın bravo canım :lepi:alkisalkisalkis

dediğin gibi zor günleri atalattın darısı bizim başımıza olsun canım :Saruboceq:

Teşekkürler canım ben diyettende az yemeğe başladım sanki akşam yürüyüş yapıp gelince geç oluyor geç yemek istemiyorum meyve yiyorum göya ama meyve yerkende uyuyuveriyorum ancak yarım elma kadar yiyebiliyorum. Spor yapınca daha güzel sağlıklı kilo veriyoruz. Hep birlikte vericeğiz kilolarımızı merak etmeyin :eek:

Zenim kendini iyi hissetmiyorsan diyeti bırakmalısın. Daha sonra yine fazla kilolarından kurtulursun, önce sağlık a.s

kızlar nerdesiniz msj yazıp kaçmayın ayol :gitme:
ben şimdi marketten geldim son 3 günlük mönü listemi aldım
vee sonunda kayısılı bitki çayınıda buldum aldım şu an içiyorum :kahve: gerçi bağırsaklarım artık inatlaşmayı bırakmıştı ama kaydirigubbakcemile3 olsun ben yinede içim hergün 1 fincan

pipiriklim canım benim ben zaten sağlık ocağı gibi biryerde çalışıyorum :)) etraf doktor dolu ama bi işe yaramıyolar, arkadaşlar bırak diyeti tatlı ye dedi ama dedim yok yemem :))
çok teşekkür ederim kızlar, yedim iğneleri geldim biraz kendime ama felaket tellalı gibiyim ama bende nalet olsaı o migren mevcut ve regl olunca hortluyor bir o eksikti o da geldi..

ben de kendime şu şarkıyı söylüyorum;
hadi gelin üstüme korkmuyorum!!!

isveç diyetinden sonra nasıl kilo alınmadığını çözdüm bugün, çünkü birçok şeyden nefret ediyorsun mesela ben yumurtayı bikaç ay yemem galiba, yeşil salata uzuuun bir süre soframda olmayacak :) biftekten sıkılacağım aklıma gelmezdi ama benim gibi etçil bir insan akşama et var diye üzülüyor :) ne hallere geldim ya...

sana katılıyorum ama yediğimiz biftek ve yumurta kas kaybını önlemek için birebir yasakkelime
kızlar şaka maka ama gerçekten aslında bu diyet sağlıksız gibi görünüyor herkese ama asla değil az önce gazetede proteinler,karbonhidratlar,lifli gıdalarla ilgili bir yaz okudum bizim diyetimizde hepsinden mevcut :lepi: azar azar olmasıda normal değilmi yerimseniben

sana katılıyorum ama yediğimiz biftek ve yumurta kas kaybını önlemek için birebir yasakkelime
kızlar şaka maka ama gerçekten aslında bu diyet sağlıksız gibi görünüyor herkese ama asla değil az önce gazetede proteinler,karbonhidratlar,lifli gıdalarla ilgili bir yaz okudum bizim diyetimizde hepsinden mevcut :lepi: azar azar olmasıda normal değilmi yerimseniben

Evde ıspanak yok ıspanak alıcağım yürüyüş dönüşü. Dün yumurta aldım. Karnımda açıktı hemen spora gitsem iyi olucak aslında 18.30 a kadar çıkarım herhalde bir türlü sabah çıkamıyorum erken uyumam lazım.
İsveç diyetini eskiden de uygulamıştım sonrasında kendime dikkat etseydim kilo almazdım.Aslıda hangi diyet olursa olsn önemli olan insanın kendine dikkat etmesi. Kilomuzu korumak alsak bile en fazla beş kilo almak bizim elimizde. Ispanak kemiklerimiz için, temel reis ıspanak yiyip kuvetlenip kaslanıyordu aklıma o geldi fisfisfis
Şimdiye kadar herşey iyi gidiyor veriyoruz kiloları.yazın daha çok su kaybettiğimizden bol bol su içelim su kaybı yaşamayalım.
weight watchers diyetinin türkçe olarak puan listesini nereden bulabiliriz?

8. Gün güzel geçiyor. Sizin diyet nasıl geçiyor? alkisalkisalkis:nazar:

slm kızlar iyigeceler demek için uğradım .. :gitme:
hayırdır bu gece sessiz kalmışsınız CADIARZU
umarım herkes iyidir opuyorumnanaktan
bende çok iyiyim kayısılı bitki çayı bana çok iyigeldi :kedi:
sabah çok daha hafif uyanıcağımı hissediyorum hihoyyyt
hepinizi öptm.. a.s.

kızlar misafir bastırdı ve daha yeni gittiler yorgunluktan ölüyorum biraz kalabalıktı bu gece gelen grubumuz ama misafir başımızın üstünde yeri var tabiki yalnız diyette olunca hiç halim dermanım kalmadı bu arada 2 gündür sporaada gidemiyorum bu durum biraz canımı sıktı birde sabah görüşürüz şuan inanın çok yorgunum hepinizi kocaman öptüm canlarım

günaydın kızlar hepinizi kocaman öpüyorum şuan kilo çizelgesi ayarlamaya çalışıyorum tabii becerebilirsem bakalım sonradan döneceğim gene sizlere

gunaydin gunaaaaaayyydddiiiinnn
nasilsiniz bugun? ben iyiyim.
kilolar nasillar? benimki ayni gibi sanki dijital tartida bakacagim.
kilo cizelgesini bende anlayamadim o yuzden yapmadim zaten ben size yaziyorum.
misafirler gelince yoruluyoruz genelde yine de birlikte zaman gecirmek guzel oluyor

tunaydınlar arkadaşlarım a.s.
nasılsınız pimpiriklim maşallah misafir eksik olmuyor .
iyi hoş ama dedğin gibi diyetteyken hele bizimki gibi ağır bi diyette daha zor..
vallahi benim ne dışarı çıkasım nede eve kabul edesim gelmiyor..
kızlar dünde yazdığım gibi kayısılı biki çayı beni baya hafifletmiş :dance:
bugün itibariyle 4 kilomu vucudumdan kovmuş bulunmaktayım son 2 günüm 1 kilocuk daha gitsin bari nolurr :Saruboceq:

size yukarda verdğim linkte ayrıntılı yazıyor çizelgeyle ilgili herşey eminim yapabilirsiniz ..yapıştırırken özellikle sadece işaretli yeri kopyalayın kaydirigubbakcemile5

canlarım tünaydın :)

benim kilo hala sabit, bakalım regl sonrasında ne olacak :))
pimpiriklim misafir ağarlamak cidden zor oluyor ama ne yaparsın çok sevdikleri için bizdeler işte :)) bendekiler yatılı bide :)))
bu arada dün akşam küçük bi kaçamak yapmak zorunda kaldım :KK43:( ama tansiyonum çok düşmüştü annem yiyeceksin dedi tamam dedim oturdum onlarla sofraya ancak ben normalde 13-15 parça yediğim bi kayseri yemeğinden 2 tane yedim ve doydum yani imkansız bir lokma daha alamadım... ama tasiyonumu yükseltmeye yetti :)) annem devam et diyoo ama uymadım ona, sbah bana sucuklu yumurta yapmış kahvaltıda masa hazırdı tamam dedim, gittim kahvemi içtim :) ben işe gidiyorum sana iyi günler dedim... allahtan misafirlerimiz uyuyor diye çok bağıramadı :)))

canlarım tünaydın :)

benim kilo hala sabit, bakalım regl sonrasında ne olacak :))
pimpiriklim misafir ağarlamak cidden zor oluyor ama ne yaparsın çok sevdikleri için bizdeler işte :)) bendekiler yatılı bide :)))
bu arada dün akşam küçük bi kaçamak yapmak zorunda kaldım :KK43:( ama tansiyonum çok düşmüştü annem yiyeceksin dedi tamam dedim oturdum onlarla sofraya ancak ben normalde 13-15 parça yediğim bi kayseri yemeğinden 2 tane yedim ve doydum yani imkansız bir lokma daha alamadım... ama tasiyonumu yükseltmeye yetti :)) annem devam et diyoo ama uymadım ona, sbah bana sucuklu yumurta yapmış kahvaltıda masa hazırdı tamam dedim, gittim kahvemi içtim :) ben işe gidiyorum sana iyi günler dedim... allahtan misafirlerimiz uyuyor diye çok bağıramadı :)))

slm cnm sağlığının iyi olmasına sevindim Şeniz
ne diyorduk önce sağlık :eek:lmaz:
annecğinede hak veriyorum kıyamıyor tabi ama iyi etmiş ..
bu arada 13-15 parça yenen kayseri yemeğini çıkaramadım ben kaydirigubbakcemile3 merakta ettim yane mantı desem mantı dildir heralde 2 tan e yenen :uhm:
ama sabah iyiki kaçmışsın sucuklu yumurta asla olmazz :sinifsinif:

X