-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
İyi akşamlaarr arkadaşlarım kaydirigubbakcemile
Hoşgeldin Yengecburcu :1hug:
Diyettende az yiyoruz galiba inşallah biz sorun çıkmaz sporda çabuk yoruluyorum yorulunc ayavaşlıyorum yada oturuyorumbir yere. İçime bir sıkıntı geldi kalbim hızlı hızlı çarpmaya başladı oturdum yoruldukça yavaşladım oturdum ama yinede devam ettim. Diyetteyken sporu günde 1 saatten fazla yapmamak lazım. LÜTFEN SPORU HIZLI YAPAYIN. Kalpten gidicez sonra öbür tarafa yasakkelime
Sabah egzeriz akşam yürüyüş ve yine egzersiz yapıyorum.
Öğlen azıcık haşlanmış tavuk akşam bir elma yediklerim. Bugün yine 900 gr kadar verdim. Vucudum alıştı aklıma geliyor güzel lezzetler ama bir irade varmış ki bizde kızlar Zayıflıyoruz... Mutluyuz :dance:
Hareket ettikçe daha güzel gidiyor kilolar ama yavaş güzel nefes alarak burundan al ağızdan ver şeklinde tempolu ama normal hızda yarım saat spor yapsak yeterli.
Yengecburcu malesef yüzme bilmiyorum. Keşke üzme bilsem yüzmekte çok faydalı spor. Zinde olmana sevindim o rahatlıkla şimdi uyuyorsundur
yok gülüm ya ben ne kadar yorgun olsamda uyuyamam erken :1no2:
azcık uzandım kendime geldim..
ama cnm sen fazla yükleniyor gibi geliyorsun bana spor konusundalmaz:
madem şikayetlerin var dedğin gibi 1 saatten fazla yapma sporu ..
zaten az yiyoruz ve onuda sporla hemen kaybedersen vucut enerjisini yitirir bence CADIARZU
toplamda kaç kilo oldu tatlım verdğin kilo hesaplıyamadımda
Toplam 7 günde 3 kilo oldu. ilk günler yavaş verdim.
Evet haklısın mümkün olduğunca dikkat ediyorum Yolda su aldım 1,5 litrelik iyi oldu.Allah korusun bende sizleri bu konuda uyarmak istedim az ve vitaminsiz besleniyoruz. dikkatli olmalıyız. bu diyet kışın yapılmamalı. Teşekkürler
Başlangıç kilom 88 di şimdi 85 oldum.
Senin kaçıncı günün kaç kilo verdin kilo nedir.
vitaminsiz diye düşünme bence tatlım aslında herşey var ama az ve ayrı ayrı yiyoruzz :teselli:
bizler alışmışız herşeyi bir arada yiyip tıka basa doymaya tabi şimdi beyin ve vucud birbiryle inadlaşıyor izin verelim beynimiz kazansın :umursamaz:
demek sende 3 kilo verdin inş. 2. haftanda daha fazla verirsin arkadaşım ..
benim 10. günüm hala 3 kiloda takıldım
hep destek tam destek cnm bundan sonra ayrılmaz bir takım olcaz ta ki herkes hedefine ulaşana kadar kaydirigubbakcemile5canlarım merhaba, 7. günü kazasız belasız atlattım ancak öğlen etimi yiyemedim, eksiğim var ama fazlam yok.
misafirim geldi allahtan ben eve gelmeden mantıları yemişler :) hoş ben zaten mantı sevmem, sonra komşuma geçtim ev temizliyordu son 3 saattir onunla temizlik yaptım, terlemedim ama spor sayılır :)
malumunuz bu sabah ki kas ağrısından sonra doktorcum bi gün yap bi gün spor yapma demişti.
ben bu diyeti ilk yaptığımda çk daha fazla kilo vermiştim ama kabul etmek gerekki o zaman daha gençtim.
bugün ıspanak aldım yine,yarın silbaştan yapıyoruz...
kızlar ben sizlere çok alıştım, bu diyet sonrası yine beraberiz tamam mı?
sizlerin motive etmesi bana çok iyi geliyor :))
:roflol: :roflol: :roflol:Merhaba Kızlar,
İyi ve güzel haberlerinizi okudum,harikasınız tek tek
Benim 2.günüm bitti,cumartesi gece tartılmıştım yatmadan 78 kg gelmiştim,şimdi de uyumadan tartılayım istedim 76,2 geldim,demek ki 1,800 gitmiş,çok sevindim,hemen midesi farkediyor insanın,ye ye ne hale getirdiysek zavallıyı kendine geliyor şimdi..
Sadece baş ağrım oldu bugün,çay içmemekten sanırım,günde 10 bardak çay içen biri için oldukça güçtü ama tartıyı görünce deydiğini düşündümhihoyyyt
İrade tavan yaptı bugün de yanikaydirigubbakcemile3
Çarşamba akşamı tekrar tartılacağım,çok heyecanlıyım çok,içimden bir ses 1 kg daha kaybedeceğimi söylüyor,içimdeki ses durmadan konuştu bugün zira benim açlıktan sesim çıkmadı,eşim de bu durumdan memnun ki "farkında mısın 2 gündür sadece sorduklarıma cevap veriyorsun " dedi gülerekkötükedihüso
Hain bunlar hain :kedi:
Aaaa ben durur muyum,2 saattir o da konuşmuyor tık yok, çünkü "aşkım haftaya yeni şeyler almak lazım bana "dedim bık bık bık dedi kaldı adam, birazdan da "aşkım yeni ayakkapları da almalıyım ayaklarımda küçülüyor bak "diyeceğim kesin benim ki Allaaaahüekber:lepi:
Ay bu beni öldürecek gelmiş "biliyor musun sen böyle de çok güzelsin aşkım,diyete ne gerek diyor" Ben bi ilgileneyim şunla haberleşiriz yine hayır işin kötüsü açlıktan onu lavaş ekmek gibi görüyorum deminden beri zaten,elimde kalcak bişey değilcokacimcoook
Öpüyorum çok,sabaha görüşürüz:1hug:
buarada doğumgünüm için planımı anlatayım :)
ben 60 kilo olacağım diye başlamıştım yola ama şimdi inat ediyorum ki 57 olacak :)
5 ekimde istanbulda ortaköyden tekneye bineceğiz akşam, sadece arkadaşlarım olacak ( heyy sizlerde benim arkadaşımsınız ona göre yanii gelseniz ay ayy ay ne mutlu olurum :) )sonra balıklar ızgarada pişerken içmek isteyenler için alkol içmeyenlerede meşrubat falan olacak.
boğazda güneşin batışını izleyeceğiz bu arada manzara eşsiz istanbul boğazı :)) tekne hareket halinde tabii, modayı görmeden olurmu yada sarayburnunu yada ne bileyim işte yalılar falan... hava kararınca pasta gelecek ve şampanya patlatacğım 28 yaşında ve hala bekar olmam şerefine :))) ama en büyük ödül sağlıklı ve zayıf olmama, ilk yudumu giden 30 kilo için içeceğim :)) bana veremezsin edemezsin diyenlere inat :)
pastadan koca bir dilim yemeyide düşünmüyorum buarada, diyet eziyetine bir daha kalkışmaya iç niyetim yok! ( tabii bi bebek için almışsam o zaman ayrı ama yedim diye kilo almayacağım )
yaklaşık 4 saat teknede olacağız... sonra bi yerde ineriz artık...hımm müziği sordunuz değil mi, ben türkü dinlemeyi çok seviyorum kesin zeynebim türküsü çalacak birkere :)
müzik öğretmeni olan çok yakın arkadaşıma söyleteceğim türksanat müziği o manzaraya süper gider ee şebnem ferahtan sil baştanı da söyletiriz :))
varsa şarkı isteğiniz şimdiden söyleyin, şimdi o akşam istersiniz bilmiyorum falan der üzülürüm valla ben şimdiden öğretirim ona :)
valla bana katılmak isteye olurmu bilmiyorum ama yanımda bulunan battaniye ile ortaköyde caminn yanında oturmak, üşüdüğümde ona sarılmak ve susmak istiyorum... kendimi seviyorum şuanda da ama kendime verdiğim sözü tutmanın mutluluğu ile içimden dualar ederek susacağım...
dua kısmı bitince yüksek ihtimal sıcak şarap içeceğim :))
ya beni alkolik sanacaksınız ama vallahi değilim sadece arada bi iki kadeh haftada bir kez çoğu zama ayda bir kez içerim zaten:)
Aaaa ben durur muyum,2 saattir o da konuşmuyor tık yok, çünkü "aşkım haftaya yeni şeyler almak lazım bana "dedim bık bık bık dedi kaldı adam, birazdan da "aşkım yeni ayakkapları da almalıyım ayaklarımda küçülüyor bak "diyeceğim kesin benim ki Allaaaahüekber:lepi:
Ay bu beni öldürecek gelmiş "biliyor musun sen böyle de çok güzelsin aşkım,diyete ne gerek diyor" Ben bi ilgileneyim şunla haberleşiriz yine hayır işin kötüsü açlıktan onu lavaş ekmek gibi görüyorum deminden beri zaten,elimde kalcak bişey değilcokacimcoook
Öpüyorum çok,sabaha görüşürüz:1hug:
iyiakşamlar arkadaşlar a.s.
sizleri çok özledim ben yaaa opuyorumnanaktan
şükürler olsun bugünüde kazasız belasız (0 kaçaksız kaydirigubbakcemile3 ) atlattım
yemin ediyorum eşim ve çocuklar yanımda köfteler ,simitler, en sevdiğim bisküvileri yediler ben yüzümü çevirdim (daha doğrusu kitabıma kafamı gömdüm kaydirigubbakcemile3 )
ama değerdi herşeye nedenmi :uhm:
çünnki eşim beni mayoyla görünce aaa burcu sen baya farketmişsin dedi delikafadulden allah ım ben bu gazla nolurum biliyomusunuz tutmayın beni :sm_cool:
gün boyu yediklerim sabah kahvem ve ekmeğimi yiyip çıkmıştım zaten ..
öğlen 2 elma yedim ..
1 saat kadar sonra 1 dilim karpuz yedim ..
ve kalan sürede 2 türk kahvesi 2 lt su içtim
eve biraz geç geldik 8 e çeyrek kalada yemeğimi yiyebildim bugünlük geç oldu ama olur o kadar yerimseniben
sizleride okudum pimpiriğim cnm demek 6 güne 6 kilo oldu :1shok:
maşallahh cnm sana yasüpersin alkisalkisalkis misafirn varmış kolaygelsin Şeniz
zenim cnmsın yaa ne güzel bir doğum günü planı böyle a.s.
allah tüm dileklerin kabul etsin cnm :Saruboceq:
davetin içinde çok teşekkürler keşke mümkün olsa :asigim:
kumdenizi cnm maşallah sende sporda sınır tanımıyosun alkisalkisalkis
ben bugünki sporumu denizde pimpiriğmin verdiği heraketlerle yaptım hihoyyyt
kendimi çok zinde hissediyorum
şimdi yıkanıcak çamaşırlar azcıkta uzanim gece damlarım görüşürz öptm a.s.
iyiakşamlar arkadaşlar a.s.
sizleri çok özledim ben yaaa opuyorumnanaktan
şükürler olsun bugünüde kazasız belasız (0 kaçaksız kaydirigubbakcemile3 ) atlattım
yemin ediyorum eşim ve çocuklar yanımda köfteler ,simitler, en sevdiğim bisküvileri yediler ben yüzümü çevirdim (daha doğrusu kitabıma kafamı gömdüm kaydirigubbakcemile3 )
ama değerdi herşeye nedenmi :uhm:
çünnki eşim beni mayoyla görünce aaa burcu sen baya farketmişsin dedi delikafadulden allah ım ben bu gazla nolurum biliyomusunuz tutmayın beni :sm_cool:
gün boyu yediklerim sabah kahvem ve ekmeğimi yiyip çıkmıştım zaten ..
öğlen 2 elma yedim ..
1 saat kadar sonra 1 dilim karpuz yedim ..
ve kalan sürede 2 türk kahvesi 2 lt su içtim
eve biraz geç geldik 8 e çeyrek kalada yemeğimi yiyebildim bugünlük geç oldu ama olur o kadar yerimseniben
sizleride okudum pimpiriğim cnm demek 6 güne 6 kilo oldu :1shok:
maşallahh cnm sana yasüpersin alkisalkisalkis misafirn varmış kolaygelsin Şeniz
zenim cnmsın yaa ne güzel bir doğum günü planı böyle a.s.
allah tüm dileklerin kabul etsin cnm :Saruboceq:
davetin içinde çok teşekkürler keşke mümkün olsa :asigim:
kumdenizi cnm maşallah sende sporda sınır tanımıyosun alkisalkisalkis
ben bugünki sporumu denizde pimpiriğmin verdiği heraketlerle yaptım hihoyyyt
kendimi çok zinde hissediyorum
şimdi yıkanıcak çamaşırlar azcıkta uzanim gece damlarım görüşürz öptm a.s.