Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın canlarım :))
sabahları uyanmayı sevmeyen bana bişey oldu :))
uyanayım ve hemen tartının başına koşayım istiyorum tabii wc sonrası, gram gram gidiyor ama oldukça istikrarlı :))

dün tuğba özay cd si ile spor yapmıştım herşey yolunda idi ama şuan her kasım ağrıyor hemde öyle böyle değil :KK43:(
burdan çıkarılacak dersler:
1- evde kas gevşetici hap bitmiş hemen alınacak.
2- ben yürüdüğümü spordan sayıyordum, o halde neden bu kadar kaslarım ağrıyor demekki yürürken bi bacaklar işliyormuş :KK43:(
3- bu cd ye devam etmeli en az 4 gün ki hamlığı atayım.
4- allahtan sağlıkçıyım işe gider gitmez iğne yaptıracağım, adım attığımda bile canım yanıyor :) ama bu beni mutlu ediyo demekki kaslar epey güzel çalışmış. tabiki çalışacak nasıl da terlemiştim :))

bugün isveç diyetimin 7. günü ilk 6 günü atlattık işte bugün akşamı da atlatırsam kolay olacak ama akşama misafirlerim var hemde çok uzaktan şimdi ben hiçbirşeyi afiyetle yerken bakalım onlar ne yiyecek ve ben buna nasıl dayanacağım :))

kızlar bugün işyerinde yoğun bir gün olacak nete giremeyebilirim...

Gunaydinlar
Bugun 7. gun halen yasiyorum :))
Sizler nasilsiniz?
Kocalariniza oyle cok yedirmeyin Saglik sorunlari cikar kalp hastasi olurlar Allah korusun o sekil dua etmeyin onlari sizin esleriniz mutlu olun sukredin lutfen saglik önemli.

günaydın canlarım :))
sabahları uyanmayı sevmeyen bana bişey oldu :))
uyanayım ve hemen tartının başına koşayım istiyorum tabii wc sonrası, gram gram gidiyor ama oldukça istikrarlı :))

dün tuğba özay cd si ile spor yapmıştım herşey yolunda idi ama şuan her kasım ağrıyor hemde öyle böyle değil :KK43:(
burdan çıkarılacak dersler:
1- evde kas gevşetici hap bitmiş hemen alınacak.
2- ben yürüdüğümü spordan sayıyordum, o halde neden bu kadar kaslarım ağrıyor demekki yürürken bi bacaklar işliyormuş :KK43:(
3- bu cd ye devam etmeli en az 4 gün ki hamlığı atayım.
4- allahtan sağlıkçıyım işe gider gitmez iğne yaptıracağım, adım attığımda bile canım yanıyor :) ama bu beni mutlu ediyo demekki kaslar epey güzel çalışmış. tabiki çalışacak nasıl da terlemiştim :))

bugün isveç diyetimin 7. günü ilk 6 günü atlattık işte bugün akşamı da atlatırsam kolay olacak ama akşama misafirlerim var hemde çok uzaktan şimdi ben hiçbirşeyi afiyetle yerken bakalım onlar ne yiyecek ve ben buna nasıl dayanacağım :))

kızlar bugün işyerinde yoğun bir gün olacak nete giremeyebilirim...

günaydın canım ... kaslarının ağrıdığına üzüldüm sanırsam ters bir harakette yapmış olabilirsin yda ısınmadan da yapılmış olabilir cd...
tuğba özayın cd si bende de vardı ama kaybettim ve şuan bulamyıyorum ne yazıkki... dım dımmm uuuu aaaaa kaydirigubbakcemile3 müziği hala kulağımda ama dediğin gibi fena değil işe yarıyor ...
akşa misafirlerin varmış annen şidi ister istemez döktürecektir bişeler aman deyim canım dikkat et insanın nevri dönüyor bir anda yemekleri görünce...

dediğin gibi bugün 7. gündeyiz tartı beni 69 gösteriyor 6 günde 6 kilo verdim gibi oldu resmen bir altı kilo daha versem 63 olurum en azından bir kaç kıyafetim üstüme olur diye düşünüyorum kaydirigubbakcemile3 ama ondan sonrada durmak yok 55 kilo hedefim 60 dan sonra çok zor veriyorum baya bir zaman istiyor ama başaracağım bende senin doğum gününü hedef aldım zenimcim o güne kadar 55 olacağım

Gunaydinlar
Bugun 7. gun halen yasiyorum :))
Sizler nasilsiniz?
Kocalariniza oyle cok yedirmeyin Saglik sorunlari cikar kalp hastasi olurlar Allah korusun o sekil dua etmeyin onlari sizin esleriniz mutlu olun sukredin lutfen saglik önemli.

slm kumdenizi ben kendi adıma iyiyim çok teşekkür ederim umarım seninde keyfin yerindedir... bu arada uyarın için 50. sayfada sana teşekkür etmiştim okumadın sanırım ama gene teşekkür edeyim evet haklısın sağlık açısından zararlı olabilir bu arada bizim dualarımız sadece kilo almaları için çünkü bu gerçekten çok kötü bir durum yaşamayan anlamaz sağlıkları gitnmeden sıhatli bir şekilde umarım kilo alır eşim çünkü kemikleri sayulıyor kaydirigubbakcemile3 bundan sonra saat sekize kadar yedirmeye çalışacağım ve proteyin ağırlıklı besliyorum zaten sonradan kıpırdatmadan oturtacağım onu zaten sporunu falan yapıyor otursun madem evdeykende kaydirigubbakcemile3

eşin kaç yaşında cnm :uhm:
benmki 30 yaşına kadar aldığını veriyordu artık veremiyor :lepi:
yaşasın kötülük :roflol: ay ne fena kadınlarız :jeyyar:
bol bol yemek ve tatlı yedir cnm ona özellikle geç saatlerde ağzını boş bırakma delikafadulden
allah kiloları senden alsın kocana versin :Saruboceq:
naniknaniknaniknaniknaniknanikkızlarr ayy çok hoşuma gittisırnaşık şeysırnaşık şey
aynı bend e siz gibiyim..evlendiğimde 50 kiloydum ve boyumda minyom ..eşimse çok uzun ve fit...benimde evlendiğimizden beri amacım onu şişmanlatmak..ancak 12 kilo aldırabildim henüz..hedefim 10 kilo dahakaydirigubbakcemile2
bu halimle ondan yaşlı gözüküyorum çok üzülüyorummmafoldumbenmafoldumben

der dimimafoldumbenmafoldumbenmafoldumben.. benimki kesin der hemde.. :gitme:.. nese ona bunu dedirttirmemem lazım.. ben kilomu vereyim direk koruma yoları arıcam.. ama evlenince genelde kilo alnıyor galiba.. benim dayımın kızı 45 kiloydu bikaç ayda 65 oldu yaa:bbo:.. bide hamilelik çocuk mocuk.. dabi erkekler rahat.. yazık ya bize.. hayat boyu kilomuzlamı uğraşıcaz:sinifsinif:

canım evlenince çok kilo alınıyor sen ben gibi yapma sakın..düğünümde 50 kilo olan ben abartmıyorum balayından dönerken 55 kiloydum..varmı böle bişiy yaaa:lepi::lepi:

kızlar sayfaları baya bi doldurmuşsunuz:emir_bebek:okurken adaptasyon motivasyon enerji doluyorum kaydirigubbakcemile2
zenim tebrikler canım..barda yeşil çay da içtin ya.kesin bitti bu işalkisalkisalkis
nevincim ve yengeçburcum ben de kokoşumdur biraz ama kilo alınca biraz pasaklı oldum..önceden fönsüz ojesiz dolaşmazdım ama kilo alınca küstüm herşeye..bana da el atın fıstıklar:1hug:

slm kumdenizi ben kendi adıma iyiyim çok teşekkür ederim umarım seninde keyfin yerindedir... bu arada uyarın için 50. sayfada sana teşekkür etmiştim okumadın sanırım ama gene teşekkür edeyim evet haklısın sağlık açısından zararlı olabilir bu arada bizim dualarımız sadece kilo almaları için çünkü bu gerçekten çok kötü bir durum yaşamayan anlamaz sağlıkları gitnmeden sıhatli bir şekilde umarım kilo alır eşim çünkü kemikleri sayulıyor kaydirigubbakcemile3 bundan sonra saat sekize kadar yedirmeye çalışacağım ve proteyin ağırlıklı besliyorum zaten sonradan kıpırdatmadan oturtacağım onu zaten sporunu falan yapıyor otursun madem evdeykende kaydirigubbakcemile3

merhaba iyiyim sağol dün dolaştım gezdim istanbulumu :) iki lokma şeyle gezince günde bir kilo veriliyor herhalde.
Teşekkürünü okudum tüm yazılanları okuyorum. Ben yinede yazmak istedim evet haklısın çok şişmanlık gibi çok zayıflıkta göze batıyor zayıflıkta iyi değil. Az biraz kilo iyidir. kilo aldıracak gıdalaır öğlen yedir akşam daha hafif sebze meyve et gibi yesin böylece sindirimi kolay olur bence.

kızlar sayfaları baya bi doldurmuşsunuz:emir_bebek:okurken adaptasyon motivasyon enerji doluyorum kaydirigubbakcemile2
zenim tebrikler canım..barda yeşil çay da içtin ya.kesin bitti bu işalkisalkisalkis
nevincim ve yengeçburcum ben de kokoşumdur biraz ama kilo alınca biraz pasaklı oldum..önceden fönsüz ojesiz dolaşmazdım ama kilo alınca küstüm herşeye..bana da el atın fıstıklar:1hug:

Şişmanda olsa bizler güzelliz. Hayatın insana ne zaman ne getireceği ne zaman neyle karşılaşacağımız belli değil hayat küçük yada büyük güzellikler sürprizlerle dolu. Yine kendine bakım yap, süslen püslen eşin ve herkes şaşırsın. Kendimize bakım yapınca saç modelimizi bile değiştirince özgüvenimiz artarak mutlu oluyoruz.

Son düzenleme:
TV da Ebru Şallının pilatesi de çok yararlı kas çalıştırıyor. Herkese tavsiye ediyorum.
Bitki çaylarını günde üç bardaktan fazla içmeyin.
"Pimpirikli" ben dün tatlıları yemişleri yemedim. Sende dikkat et ! bugün diyetteki zor gün.hiçbirşey olmayan menülerde meyve yiyin meyvede sınır yookkk cokacimcoook
Vucudumuz alıştı bir 20 gün daha yapabilim. :teytey: Ama diğer diyetleri araçtıracağım ona göre başka diyete geçmek istiyorum.

Weight Watchers diyeti kalori hesabına göremi yoksa proteine göremi puan verilerek oluşturulmuş ??

TV da Ebru Şallının pilatesi de çok yararlı kas çalıştırıyor. Herkese tavsiye ediyorum.
Bitki çaylarını günde üç bardaktan fazla içmeyin.
"Pimpirikli" ben dün tatlıları yemişleri yemedim. Sende dikkat et ! bugün diyetteki zor gün.hiçbirşey olmayan menülerde meyve yiyin meyvede sınır yookkk cokacimcoook
Vucudumuz alıştı bir 20 gün daha yapabilim. :teytey: Ama diğer diyetleri araçtıracağım ona göre başka diyete geçmek istiyorum.

Weight Watchers diyeti kalori hesabına göremi yoksa proteine göremi puan verilerek oluşturulmuş ??

kalori değerlerine göre oluşturulmuşa benziyor :) çünkü puan formülünde kalori var.

pimpirikli canım alışkın değilim spor yapmaya hep ondan, sabah iğne oldum kendime geldim. nefes alırken bile kaslarım ağrıyordu. doktorcum iki günde bir aynı derecede yap sporu bişeyin kaymayacak dedi sevindim :)

shopaholic; senin gibi güzel ve kilo vermeye azmetmiş bir bayana fönsüz ojesiz gezmek hiç yakışıyormu söyle bakayım, valla ben anlamama arkadaş hemen ojeni sürüyorsun, saçlarını sen bilirsin ama ojesiz olmaz :))

zenim tamam tatlım ojesiz gezmicem sözŞenizbu arada ben de senin doğum gününü kıstas alıyorum..ben de o zamana hedeflediğim kiloya ulaşıcam :eek:

kızlar doğum günüme hepiniz davetlisiniz şimdiden :))
5 ekimde dal gibi olacağız ona göre :))
veee spor yaptığımız için sarkmada olmayacak, valla hava soğuk olsada dekolte giyeceğim :))

kalori değerlerine göre oluşturulmuşa benziyor :) çünkü puan formülünde kalori var.

pimpirikli canım alışkın değilim spor yapmaya hep ondan, sabah iğne oldum kendime geldim. nefes alırken bile kaslarım ağrıyordu. doktorcum iki günde bir aynı derecede yap sporu bişeyin kaymayacak dedi sevindim :)

shopaholic; senin gibi güzel ve kilo vermeye azmetmiş bir bayana fönsüz ojesiz gezmek hiç yakışıyormu söyle bakayım, valla ben anlamama arkadaş hemen ojeni sürüyorsun, saçlarını sen bilirsin ama ojesiz olmaz :))

Geçmiş olsun zenim cim. Dikkatli ol doktorun dediklerine uy güçsüz kalma.

Bencede o diyet kaloriye göre oluşturulmuş.

Tabi tatlım doğum gününde istediğini giy doya doya eğlen :)

Öğlen dünden kalan haşlanmış tavuk, havuç yedim.Akşam meyve yiyeceğim.

Son düzenleme:
kızlar bugün misafir geliyor son dakika haberi hemde yemekli son anda çıktı ama mutsuzmuyum hayır değilim markete gittim ve ben bu akşam rejimde olmasaydım ne yerdim diye sordum kendime ona göre bir menü hazırladım tüm yiyemediklerimi onlara hazırlayacağım :jeyyar:kocama yaptığım gibi o yerken ben yemiş gibi oluyorum misafirlere öle yapacam ...

zenim sizede misafir geliyordu canım umarım hoş bir gün geçireceğiz hadi bakalım hihoyyyt

Geçmiş olsun zenim cim. Dikkatli ol doktorun dediklerine uy güçsüz kalma.

Bencede o diyet kaloriye göre oluşturulmuş.

Tabi tatlım doğum gününde istediğini giy doya doya eğlen :)

Öğlen dünden kalan haşlanmış tavuk, havuç yedim.Akşam meyve yiyeceğim.

ya bu meyveyi nekdar yemeyi planlıyorsun? bende meyve kısmını akşama bıraktım da:)

zenim enerjin süper canım..mümkünse benden uzaklaşma da zayıflat beni deŞeniz

burda birlikteyiz, takımdada birlikteyiz zaten :) canımcım şimdi de bana sen asıl haftasonu o pizzalar falan yenmiş ee bugün başladınmı elmaları yemeye nasıl gidiyor :))

kızlar bugün misafir geliyor son dakika haberi hemde yemekli son anda çıktı ama mutsuzmuyum hayır değilim markete gittim ve ben bu akşam rejimde olmasaydım ne yerdim diye sordum kendime ona göre bir menü hazırladım tüm yiyemediklerimi onlara hazırlayacağım :jeyyar:kocama yaptığım gibi o yerken ben yemiş gibi oluyorum misafirlere öle yapacam ...

zenim sizede misafir geliyordu canım umarım hoş bir gün geçireceğiz hadi bakalım hihoyyyt

oyy guzum benim misafir ağırlayacaksın, bak yemek yap servis falan derken yorulacaksın, aman dikkat et kendine :)) eğer kendini kötü hissedersen ki sanmıyorum sen güçlüsündür bu akşamıda kazasız belasız halledersin :)) ama lütfen bişeyler ye kalorisi az olan mesela karpuz gibi falan...

öncelik sağlığımız arkadaşlar opuyorumnanaktan

benmi fark etmedim yengeçburcu yokmu buralarda?

buarada doğumgünüm için planımı anlatayım :)

ben 60 kilo olacağım diye başlamıştım yola ama şimdi inat ediyorum ki 57 olacak :)
5 ekimde istanbulda ortaköyden tekneye bineceğiz akşam, sadece arkadaşlarım olacak ( heyy sizlerde benim arkadaşımsınız ona göre yanii gelseniz ay ayy ay ne mutlu olurum :) )sonra balıklar ızgarada pişerken içmek isteyenler için alkol içmeyenlerede meşrubat falan olacak.
boğazda güneşin batışını izleyeceğiz bu arada manzara eşsiz istanbul boğazı :)) tekne hareket halinde tabii, modayı görmeden olurmu yada sarayburnunu yada ne bileyim işte yalılar falan... hava kararınca pasta gelecek ve şampanya patlatacğım 28 yaşında ve hala bekar olmam şerefine :))) ama en büyük ödül sağlıklı ve zayıf olmama, ilk yudumu giden 30 kilo için içeceğim :)) bana veremezsin edemezsin diyenlere inat :)
pastadan koca bir dilim yemeyide düşünmüyorum buarada, diyet eziyetine bir daha kalkışmaya iç niyetim yok! ( tabii bi bebek için almışsam o zaman ayrı ama yedim diye kilo almayacağım )

yaklaşık 4 saat teknede olacağız... sonra bi yerde ineriz artık...hımm müziği sordunuz değil mi, ben türkü dinlemeyi çok seviyorum kesin zeynebim türküsü çalacak birkere :)
müzik öğretmeni olan çok yakın arkadaşıma söyleteceğim türksanat müziği o manzaraya süper gider ee şebnem ferahtan sil baştanı da söyletiriz :))
varsa şarkı isteğiniz şimdiden söyleyin, şimdi o akşam istersiniz bilmiyorum falan der üzülürüm valla ben şimdiden öğretirim ona :)

valla bana katılmak isteye olurmu bilmiyorum ama yanımda bulunan battaniye ile ortaköyde caminn yanında oturmak, üşüdüğümde ona sarılmak ve susmak istiyorum... kendimi seviyorum şuanda da ama kendime verdiğim sözü tutmanın mutluluğu ile içimden dualar ederek susacağım...
dua kısmı bitince yüksek ihtimal sıcak şarap içeceğim :))

ya beni alkolik sanacaksınız ama vallahi değilim sadece arada bi iki kadeh haftada bir kez çoğu zama ayda bir kez içerim zaten:)

Zenim yürüyüşe çıkmadan biraz şeftali yiyeceğim geldiğimdede az miktarda başka meyvelerden yiyebilirim. cokacimcoook

ınşallah doğum günün tam istediğin gibi geçer yeni yaşın mutluluklarla gelsin. Hergün başka bir gün hergün yeni bir başlangıçtır. Doğum günü şimdiden kutluyorum. a.s.

Birazdan yürüyüşe çıkacağım hadii spora hihoyyyt

iyiakşamlar arkadaşlar a.s.
sizleri çok özledim ben yaaa opuyorumnanaktan
şükürler olsun bugünüde kazasız belasız (0 kaçaksız kaydirigubbakcemile3 ) atlattım
yemin ediyorum eşim ve çocuklar yanımda köfteler ,simitler, en sevdiğim bisküvileri yediler ben yüzümü çevirdim (daha doğrusu kitabıma kafamı gömdüm kaydirigubbakcemile3 )
ama değerdi herşeye nedenmi :uhm:
çünnki eşim beni mayoyla görünce aaa burcu sen baya farketmişsin dedi delikafadulden allah ım ben bu gazla nolurum biliyomusunuz tutmayın beni :sm_cool:
gün boyu yediklerim sabah kahvem ve ekmeğimi yiyip çıkmıştım zaten ..
öğlen 2 elma yedim ..
1 saat kadar sonra 1 dilim karpuz yedim ..
ve kalan sürede 2 türk kahvesi 2 lt su içtim :nazar:
eve biraz geç geldik 8 e çeyrek kalada yemeğimi yiyebildim bugünlük geç oldu ama olur o kadar yerimseniben

sizleride okudum pimpiriğim cnm demek 6 güne 6 kilo oldu :1shok:
maşallahh cnm sana ya :nazar: süpersin alkisalkisalkis misafirn varmış kolaygelsin Şeniz

zenim cnmsın yaa ne güzel bir doğum günü planı böyle a.s.
allah tüm dileklerin kabul etsin cnm :Saruboceq:
davetin içinde çok teşekkürler keşke mümkün olsa :asigim:

kumdenizi cnm maşallah sende sporda sınır tanımıyosun alkisalkisalkis
ben bugünki sporumu denizde pimpiriğmin verdiği heraketlerle yaptım hihoyyyt
kendimi çok zinde hissediyorum :nazar:

şimdi yıkanıcak çamaşırlar azcıkta uzanim gece damlarım görüşürz öptm a.s.

X