Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

dedğin gibi tedbiri elden bırakmıcaz gülüm onlara pirim vermemek adına kaydirigubbakcemile5
evlenince ilk zamanlar tabi biraz alınıyor hele işin içine hemen çocuk filan girince oluyor ama önemli olan sonrasında önüne geçebilmen lmaz:
ben kaçıyorum.. iyi geceler herkese..zemuszemus

iyigeceler cnm :gitme: Şeniz

eve yeni geldim :)
3 küçük su
2 yeşil çay içtim barda :))

sizlere gelipte ben bozdum demek zoruma gidecekti, çünkü biliyorum içmeye başlayınca devamı gelecekti. bütün gün yarı aç yarı tok gez o kadar spor yap, araştır sor soruştur sonra git iç hayır dedim kendime yapmayacaksın....

ama kızlar ben toplamda nerdeyse 10 kiloya yakın verdim ama sanki daha çok vermişim gibi zayıf duruyordum ee tabi giydikleriminde etkisi var :)
siyah giymiştim saçlarım biliyorsunuz kırmızı :)) kendimi öyle mutlu hissettim ki...
daha da zayıflamak istediğimi fark ettim bi gaz geldi ki sormayın yani...

Son düzenleme:
evet sıze katılıyorum ben kışın yapmştım bu dıyetı.10 gunde falan 6 kilo verdim.sporsuzda verilebiliyor ama daha sıkı vücut için spor da yapınca harıka oluyor.gorundugu kadar zor degıl zaten yenılen yemekler saglıklı ve tok tutuyor.bır de uyku duzenı cok onemlı.erken yatıp erken kalkınmalı.cunku gece uyanık kaldıkca bırseyler yemek ıstıyor ınsan.şahsen benım aldıgım butun kilo gece yedıklerım yuzundendı herhangi bi saglık sorunumda olmamıştı bu dıyetı yaptıktan sonra

tbrk ediyorum cnm seni alkisalkisalkis
bara gidipte yeşil çay içen ilk insan olarak benm tarihime geçtin kaydirigubbakcemile3
190 yanlış yazdın sanırım :uhm: 1.900 gr mı o :uhm:

dedğin gibi az gibi görünsede baya bi sıkılaştı vucutlarımız :lepi:
demek saçların kırmızı bilmiyoruz cnm resminide görmedik :jeyyar:

bizlere moral verdin berfin sağolasın :)))

şu an durumun nasıl arkadaşım :uhm:
gece uykusu konusunda kendimi bir düzeltebilsem zate ne iyi olucak CADIARZU

yengeçburcu canım, sen ikinci haftaya başladın değil mi :)
son günlerde olduğunu bilmek nasıl anlatsana biraz ben resmen şafak sayıyorum da :))

yengeçburcu canım, sen ikinci haftaya başladın değil mi :)
son günlerde olduğunu bilmek nasıl anlatsana biraz ben resmen şafak sayıyorum da :))

evt cnm hatta bitmek üzere :1no2:
yarın 10. günüm..
aslında biraz üzgünüm yani hayallerim şöyle 7-8 kiloydu ama olmadı olmıcak gibi
yani öyle aman bitsin bir an önce gbi bir düşüncem yok şu an için ..
ama şu yediklerimdende gına gelmedi değil yani Çok üzgünüm çoook
şu puan diyetine başlıcağımız içinde ayrı bir heycanlyım delikafadulden
ben şöyle yapim diyorum şimdi benmki bittğinde sizlerin 3-4 günü kalmış olucak sanırım..diyorumki 2 gün elma diyeti yapim sonra hep beraber puan diyeti yapalım yerimseniben

bence güzel fikir beklersin böylece bizimde isveçi bitirmemizi :))
saçları boyadğım gün yazmıştım sanki ama belkim başka konuya yazdım ben burası diye hatırlıyorum :)
barda bangır bangır müziğin içinde yeşil çay içtim :))
orası gündüzleri pub cafe tarzı oluyor dedim kesin vardır ama ben yanıma poşet çay almıştım zaten ama gerek kalmadı :)) garson şaşırdı nasıl yani dedi, yeşil çay içmek istiyorum dedim, bu saatte veremiyoruz dedi. patron geldi sonra abi ben yeşil çay içicem dedim ve tamam dedi daimi müşteri olduğumu kendisi bilir :) hoş bi fincan çaya 10 lira verdik ama olsun :))

10 yazacaktım canım ama 190 mı ne yazmışım :)

canlarım bendeniz yatar, yarın işe gideceğim diye ilk kez bu kadar seviniyorum, evde diyet yapmak ne zormuş yaaa :)))

tanıdık yer olmasa seni zopayla kovucaklardı desene çay içiyosun diye :roflol:
gerçi iyiki tandık 10 lira almışlar :1shok:
aman sizde evde toplanıp sıra gecesi yapın cnm yazık paranıza kaydirigubbakcemile3
ay bende herşeye karışıyorum :kedi:

çok pis kazıklandık ama neyapalım, evde yapacağız ama annem daha beter sgara yasağı uyguluyor :))

ben sizlere hayranım yani evde diyet yapanlara vallahi. kesinlikle benden çok daha güçlüsünüz:)) tüm alkışlar sizlere... heleki çocuklarınız var sanırım birde onlara yemek yap falan, maşallah yani... ben yemek olan yere girmiyorum resmen :)
ay annemi gidip öpesim geldi benim yüzümden hatun 6 gündür evde sıcak yemek yapmıyo ve ben yokken yiyor yemeğini ama benimle benim diyet listemi de yiyor :))

aynen öyle vallahi cnm çocuklara hergün ne yemekler yapıyorum mafoldumben napim onların yedikleriyle avunuyorum bende cokacimcoook
ya hep evdeyiz deme gel buraya seni de bara götüreyim karşılıklı yeşilçay içeriz :))

kocem barları hiç sevmez benide bırakmaz Çok üzgünüm çoook
gel biz senle burda tokuşturalım yeşil çaylarımızı :içelim:

canım benim dünyada aldığım en güzel dualardan biri ağzından bal damlıyo amin amin kızlar sizde amin deyin kaydirigubbakcemile3

zenim canım gerçekten en iyisini yapmışsın biraz tuhaf ouş ama olsun orjinal bir hatun olmuşsun :))))
bu gecede uykumu kaçırdım saat 1 e geliyor 12 de yatmam lazımdı yatamadım kızlar hep şu yemekteyiz yüzünden (( bari deyse izlediğime
bu arada yengecburcu canım sonundaki duanı görünce sorduğun soruyu yanıtlamayı unutmuşum eşim 28 yaşında ama 19 gösterenlerden :))))) alıştım gerçi şimdi yüzünde kırışıklık görsem pimpirikleniyorum :))) ama zayıf olması ayrı bir dert inşaallah kilo alacak az önce hiç üşenmedim pizza yaptım ona hahahahah :))))))))) tam yatarken seninde dediğin gibi yatarken yediriyorum

ben yattım kızlar hepinizi öptüm en güazel geceler ballarım kaymaklarım pizzalarım :))))

Merhaba arkadaşlar :1hug:

Evde yoktum yorumlarınızı okudum ama pek yazamadım.
Kendimizi uzun zaman aç bırakmıyalım
çünkü dün ve bu sabah kalbim küt küt çarptı. Güçsüz kalıyoruz Allah korusun hepimizi. :Saruboceq:

Bugün dışarıda gezdim ama diyet devam etti. Diyet menülerinden
daha az yediğimi düşünüyorum artık. İrademe hükmediyorum ve biraz daha
kilo verdim 900 gr daha verdim. dışarıda yediğim sadece 4 tane hıyar salatalık.
Sabah 1 yumurta 1 dilim çavdar ekmeği öğlen haşlanmış tavuk göğüs eti azıcık
havuç akşam ise salatalık ve bir şeftali. Akşam biraz gecikmişsem yada dışarıdaysam mümkün
olduğunca hafif yiyorum.

"Yengecburcu" "Zenim" teşekkür ederim. Evet daha çok vermemiz gereken kilolar var.
Arada içimiz kazındığında kendimizi kötü hiseetiğimiizde meyve yiyebiliriz. Yemezsek
daha kötü olabiliriz.

"Pimpirikli" sağol güzel sözlerin için. İsveç diyetinden sonra Puan diyetini yapabilriz.
Her iki diyetide araştıracağım diyet gibi değil beslenme programı gibi. Hem Sağlıklı Teşekkür ederim "Zenim"

"Yengecburcu" azıcık dondurmadan birşey olmaz rahat ol diyete devam edebilirsin. Azar vududumuzu alıştıralım yiyeceklere

"Asuuum" hayırlısı olsun diyeti bırakmışsın. Fazla kilolarını verirsin inşallah.

"Pimpirikli" eşini o kadar çok şişmanlatma sağlığı bozulmasın geç saatlerde yedirme.

"Yengecburcu" bu diyet gibi değil elma diyeti dayanabilecekmisin? Herşeyi yiyip zayıflarsın bence puan diyetine başla.
Vucudumuzu bu kadar sıkmayalım.

"Zenim" yaşilçaya 10 lira çok vermişsin ama iyi yapmışsın alkollü içecekten iyidir.Bu rejim bitsin şarap içicem ramazandan önceee

4.günden itibaren diyete alıştım. Hep yapasım geliyor gözümünden önünden de güzel yiyecekler geçiyor onları yemiyorum

6. Günüm başarılı geçti.

geç oldu yine siz uyuyorsunuz ben yazıyorum.

Rahat güzel uykular İyi geceler Arkadaşlar

a.s.

günaydın kızlar hepinize çok güzel günler diliyorum
kumdenizi canım diyetini bozmadan devam ettirmene çok sevindim 900 gram vermişsin bir kilo sayılır bir alkışı hakkettin gerçekten alkisalkisalkis
bu arada aslında söylediğinde haklısın gece gece yedirmek kilo alsın diye sağlığını bozabilir ... şöyleki eşimin babası da bu şekilde geceleri yer ve şuan çok hasta sırf bu yemek yeme alışkanlığı yüzünden o nedenle daha dikkatli olayım 7-8 gibi yeemek yedirmeyim ona ben en geç 7-8 gibi yedieyim ve oturduğu yerden kıpratmayim en iyisi kaydirigubbakcemile3 teşekkürler canım aklıma bunu getirdiğin için

bugün diyetimin 7. günü sabah birbardak çay var ben yeşil çay işiyorum hem kaç gündür içemiyordum hemde çayın yerine iyi gidiceğini düşünüyorum hadi bakalım hayırlısı kızlar...

eşimle köye çıkacağız bugün gene ordaki bayanlar bir dolu şey getirecek yani bugün ufak ir irade savaşı daha atlatacağım ama şimdiden olacakları bildiğim için kararlıyım yemeyeceğim zaten internete oturup kalkmamayı düşünüyorum ...

sonra görüşürüz canlarım öptüm sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…