Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba ben 3 ayda 24 kilo aldım kendime güvenim sosyalhayatım hepsini kaybettim şimdi evden çıkmıyorum.
yarın bu diyete başmalayı düşünüyorum ama ıspanak yemesem olmazmı?
160 boyum 75 kiloyum bütün fazlalık kollarımda ve basenlerimde

:'(

iyi akşamlar arkadaşlar.. bu diyet bana pek yaramadı.. pes etmiyorum ama 1 hafta bırakıyorum.. size başarılar.. yarın yine yazarım.. sizi takip etcem arkadaşlar.. çünkü mutlaka yapıcam bu diyeti..

merhaba ben 3 ayda 24 kilo aldım kendime güvenim sosyalhayatım hepsini kaybettim şimdi evden çıkmıyorum.

cnm senden burda çok var doğru adrestesin kaydirigubbakcemile5
tek sorunun ıspanaksa eğer şahsen bende yemedim sevmediğimden değil bulamadığımdan yesem belki daha iyiydi çünki bağırsaklarımı daha iyi çalıştırıcağından eminim sende yersen daha iyi olur yerimseniben
benmde basenlerim var hergün 100 er kez duvara vuruyorum çok iyi geliyor bana kaydirigubbakcemile2
kolaygelsin başarılar a.s.

iyi akşamlar arkadaşlar.. bu diyet bana pek yaramadı.. pes etmiyorum ama 1 hafta bırakıyorum.. size başarılar.. yarın yine yazarım.. sizi takip etcem arkadaşlar.. çünkü mutlaka yapıcam bu diyeti..

aa cnm neden bırakıyorsun :1shok:
keşke devam edebilseydin ..
ama eminim geçerli bir sebebin vardır :teselli:
umarım birdaha yapar ve başarılı olursun a.s.
bize uğramayı unutma :gitme:

Canım,bu konularda aklına takılan herşeyi bana sor lütfen,yüz şekline göre saç kesiminden her türlü maske ve bakım önerisine kadar, ben 2 yıl uzman estetisyenlik eğitimi aldım,yıllarca da hafta içi işime gidip haftasonları bir enstitüde hem bakımlara girdim, hem kursiyerlere ders verdim,
Son 1 yıldır bebek tedavisi nedeniyle kendime pek birşey uygulamıyordum ama yeniden eskiye dönmeye başladım bugün.
Topuktan tut,saç bakımına,el bakımından cilt lekelerine kadar ve lütfen hiç çekinme,sıkılmam ben zira yıllarca anlattım yormuyor beni...

Kilo verme aşamasından sonra ben seni bi ele alıp,baştaaaaan sona evde yapılabilecek şeylerle yepyeni yapayım ne dersinzemuszemus

anommm tam aradığım adres :sm_cool:
ne denir buna nevil allah derim sil baştan yarat beni kilolarımı verince :dance:
vallahi çok sevindim duruma bu işin eğitimini almanda içimi rahatlattı
umarım bıkıp sıkılmassın canım şimdiden çok teşşekkür ederim a.s.

aa cnm neden bırakıyorsun :1shok:
keşke devam edebilseydin ..
ama eminim geçerli bir sebebin vardır :teselli:
umarım birdaha yapar ve başarılı olursun a.s.
bize uğramayı unutma :gitme:

canım aslında bugünde 1kilo verdiğime eminim am bugün sürekli midem bulandı ve en önemlisi bağırsaklarım 2gündür hiç çalışmıyor.. anlamadım nolduğunu da.. ben bu hafta elma diyeti yapayım.. ondan sonra isveçi yapıcam hattabramazanda bile yapabilirim.. bakalım elma diyetinin gidişine bağlı.. midem bu kadar kötü olmasaydı devam edecetim.. çünkü bugün inanılmaz az geliyorum sabahki kilomdan bile.. ama naparsın bizimkilerde kızdı biraz tuzu biberi oldu.. tabiki uğrarım canım.. takip etcem sizi sonra bende yapcam ya zaten.. hepinize kolay gelsin umarım incecik olursnuz.opuyorumnanaktan

banucum tam üstüne bastın ayağını kaldır burası senin adresin aramıza hoşgeldin canım a.s. seni çok iyi anlıyorum çünkü bende 2-3 ay gibi bir zaman zarfında 58-59 kilodan 75 kiloya çıkmıştım hiç bir kıyafetim olmuyor üzerime dediğin gibi kendimi eve kapatıp aynalara küstüm ama pes etmedim aynı senin bugün verdiğin karar gibi bende bu rejime başladım ve sil baştan kendimi ele almaya yenilemeye karar verdim ...

sana tavsiyem dışarı çık akşamları çık en azından ve diyet sürensince sor yap hızlı bir şekilde aldığın için kiloları büyük ihtimalle hızlı bir şekilde vereceksin aradanda uzun süre geçmediyse canım yeterki iste ve bir yerden başlayıp iradeni koru ...

hiç üzme kendini geçecek hepsi ben kendime hergün bunu söylüyorum sabır sadece sadece sabır insanoğlu istemiş aya çıkmış pehhh biz bu kilolarımı veremeyeceğiz :jeyyar::jeyyar:

tekrardan hoşgeldin canım aramıza bu arada yengecburcunun dediği gibi ıspanaksızda oluyor sen yeterki üstüne bişe yeme eksikleri tamamlarsın bi şekilde

canım aslında bugünde 1kilo verdiğime eminim am bugün sürekli midem bulandı ve en önemlisi bağırsaklarım 2gündür hiç çalışmıyor.. anlamadım nolduğunu da.. ben bu hafta elma diyeti yapayım.. ondan sonra isveçi yapıcam hattabramazanda bile yapabilirim.. bakalım elma diyetinin gidişine bağlı.. midem bu kadar kötü olmasaydı devam edecetim.. çünkü bugün inanılmaz az geliyorum sabahki kilomdan bile.. ama naparsın bizimkilerde kızdı biraz tuzu biberi oldu.. tabiki uğrarım canım.. takip etcem sizi sonra bende yapcam ya zaten.. hepinize kolay gelsin umarım incecik olursnuz.opuyorumnanaktan

peki cnm sen vucudunu en iyi tanıyansın neyi kaldırıp neyi kaldıramıcağını bilirsin :teselli:
öncelik sağlık arkadaşlar :lepi:
benim kendi oburluğum dışında ,ha bide alışagelmiş müzmin kabızlığım dışında hiç bir sorunum olmadı :nazar:

Olur mu ,sıkılır mıyım hiçzemuszemus
Bu işin en zevkli kısmı o olacak zaten.
Biraz farklı,daha sportif, daha fit bir görünüm ve teden tırnağa ışıltıkaydirigubbakcemile2
Bu yıllar için de geliştirdiğim ve evde yapılabilecek özel bakım kürleri var batıklar için biri diğeri de vücut için prüzsüzlük sağlıyan,haftada 2 saat yetiyor inanın,öyle zaman gereken şeyler değil çok fazla,
Ben kilolarım için yola çıktım,sevgili Yengeçburcu ve seninle ve diğer dostlarla,benim de böyle bir tuzum olsun bari bu kökten değişim programımızasengözlerimebaksanab

Bir yandan yazarken bir yandan da dolabımı eliyorum,giysilerimi,bu da çok keyifli geldi doğrusuyerimseniben

ayy cnm benim estafurullah ne özrü sen doğruları söyledin..
bu şekilde birbirimize daha çok destek olucaz birmizn hatasını öteki söylicekki yanlış devam etmesin yerimseniben

su içmem konusunda haklısın dışarı çıkınca evdeki kadar tüketilemiyor su ama emin ol yarın ben zaten fazla bişi yemiceğim için sürekli su içiçem doymak amaçlı kaydirigubbakcemile3
demek yüzme birincilklerin var :nazar:
cnm demek sen sporu bırakınca kilo aldın belkide ..
tavsiye ettiğin hareketleri yapıcam denizde bende çeşitli hareketler yaparım dedğin gibi dışarda yapmaktan 2 katı daha faydalı diye düşünüyorum..
çevredikilere gelince işte o çok kötü bacım yaa :1no2:
napim bende denizden çıkınca oturcam şezlonga takıcam kara gözlüklerimi kitabımdan başımı kaldırmıcam :umursamaz:

topuk çatlaklarından yeni kurtulmuş biri olarak arkadaşıma mucizemi tavsiye etmeden duramam ..
lapitak kullan cnm inanılmaz süper tedavi ediyor fiatıda çok uygun 8-10 lira cıvarında :lepi: özellikle duştan sonra vede gece yatmadan önce sür pamuk gibi ayakların olucak ..
ayıptır söylemesi ben bakım konusunda biraz bilmişimdir kaydirigubbakcemile3

maşallahhhh cnmm :nazar:

canım kırılmadığına ve beni anladığına çok sevindim inanki :sm_cool:
topuk çatlakları için dediğin kremi kullanmıştım baya bir önce ama bırakır bırakmaz daha sert bir hal aldı eskisinden bete oldum o nedenle korkuyorum tekrar başlamaya ama olmadı en son çare gene onu kullanacağım...
evet yüzüyordum bir zamanlar inceciktim ama bir bel rahatsızlığı geçirdim fıtık oldum ve bırakmak zorunda kaldım antrenmanları ve yüzme hayatım orda son bulmuş oldu tabii onun yeine kilolarım geldi hatta göğüslerim bile küçücüktü ama şimdi maşallahları var kaydirigubbakcemile3 ama sağlık olsun diyorum halledeceğim bi şekilde

yarın senin deneme günün resmen Allah sabır versin canım benim gerçekten durum çok zor tat almıyor insan bu şekilde olunca yaşadığım için biliyorum bunu ama aldırmamaya çalış dediğin gibi kitabını al is gibi uzan şöle ohh deniz havasının güneşin tadını çıkarmaya odaklan ... umarım benimki gibi kötü bir gün geçirmezsin çok eğlenir ve zevk alırsın ... kocaman öptüm canım şimdiden hayırlı yolculukalar diliyorum opuyorumnanaktan

peki cnm sen vucudunu en iyi tanıyansın neyi kaldırıp neyi kaldıramıcağını bilirsin :teselli:
öncelik sağlık arkadaşlar :lepi:
benim kendi oburluğum dışında ,ha bide alışagelmiş müzmin kabızlığım dışında hiç bir sorunum olmadı :nazar:

sağol canım ya..Şeniz.. rüyamda görüp başladım ben bu diyete.. benim rüyalarım çok çıkarda..bu diyetle zayıflayacağıma eminim aslında.. mafoldumbenama yanlış bi zaman herlde..napalım.. siz devam edin sizden iyi sonuçlar göriki motive olayım..
oburluğa dur diyelimyasakkelime.. ama kabızlığa bişey diyemicam:kedi: bide ben niye okadar düşük çıktm tartıda akşam anlamadım.. neredeyse hiç lavoboya çıkamıyorum.. yediklerim nereye gitti anlamadım:sm_confused:

Olur mu ,sıkılır mıyım hiçzemuszemus
Bu işin en zevkli kısmı o olacak zaten.
Biraz farklı,daha sportif, daha fit bir görünüm ve teden tırnağa ışıltıkaydirigubbakcemile2
Bu yıllar için de geliştirdiğim ve evde yapılabilecek özel bakım kürleri var batıklar için biri diğeri de vücut için prüzsüzlük sağlıyan,haftada 2 saat yetiyor inanın,öyle zaman gereken şeyler değil çok fazla,
Ben kilolarım için yola çıktım,sevgili Yengeçburcu ve seninle ve diğer dostlarla,benim de böyle bir tuzum olsun bari bu kökten değişim programımızasengözlerimebaksanab

Bir yandan yazarken bir yandan da dolabımı eliyorum,giysilerimi,bu da çok keyifli geldi doğrusuyerimseniben

tamam o zaman anlaştık önce kilalar sonra güzellik heheyttt bugün çok rahat uyuyacağım inanın ...teşekkürler canım
bu arada bir yandanda yeemek yapmayı öğreniyorum siteden değişik yemek tarifleri deniyorum neden diyeceksiniz eşime yapıyorum hergün bi dolu şey yengecburcu senin yöntemi deniyorum onu tombalak yapacağım haha haha :jeyyar::jeyyar: ayy kendimi erol taş gibi hissettim kaydirigubbakcemile3 ama mecburum 62 kilo koca görmekten bi tuhaf oldum 70 yapana kadar azmettim :jeyyar:

sağol canım ya..Şeniz.. rüyamda görüp başladım ben bu diyete.. benim rüyalarım çok çıkarda..bu diyetle zayıflayacağıma eminim aslında.. mafoldumbenama yanlış bi zaman herlde..napalım.. siz devam edin sizden iyi sonuçlar göriki motive olayım..
oburluğa dur diyelimyasakkelime.. ama kabızlığa bişey diyemicam:kedi: bide ben niye okadar düşük çıktm tartıda akşam anlamadım.. neredeyse hiç lavoboya çıkamıyorum.. yediklerim nereye gitti anlamadım:sm_confused:

asum diyeti bıraktığına üzüldüm canım ama hayırlısı olsun diyelim herişte var bir hayır...
kilo kaybetmenin nedenine gelince bu diyette aldığın besinler birbirini yakan besinler yanı birbirlerini götürüp vucuda direk enerji oluyorlar tabiki bu nedenle posalarıda az oluyor ve dışarı atmak için bekliyoruz sürekli ... çok fazla kaka çıkarmaya alışkın olan vucut bunca az şeyi görünce yokmuş muamelesi yapıyor ve bir birikim sonucunda atmak için harakete geçiyor...

umarım çıkarsın canım biran önce ve rahatlayıp dünya varmış dersin bol şans bu arada bizi unutma canım

tamam o zaman anlaştık önce kilalar sonra güzellik heheyttt bugün çok rahat uyuyacağım inanın ...teşekkürler canım
bu arada bir yandanda yeemek yapmayı öğreniyorum siteden değişik yemek tarifleri deniyorum neden diyeceksiniz eşime yapıyorum hergün bi dolu şey yengecburcu senin yöntemi deniyorum onu tombalak yapacağım haha haha :jeyyar::jeyyar: ayy kendimi erol taş gibi hissettim kaydirigubbakcemile3 ama mecburum 62 kilo koca görmekten bi tuhaf oldum 70 yapana kadar azmettim :jeyyar:

eşin kaç yaşında cnm :uhm:
benmki 30 yaşına kadar aldığını veriyordu artık veremiyor :lepi:
yaşasın kötülük :roflol: ay ne fena kadınlarız :jeyyar:
bol bol yemek ve tatlı yedir cnm ona özellikle geç saatlerde ağzını boş bırakma delikafadulden
allah kiloları senden alsın kocana versin :Saruboceq:

asum diyeti bıraktığına üzüldüm canım ama hayırlısı olsun diyelim herişte var bir hayır...
kilo kaybetmenin nedenine gelince bu diyette aldığın besinler birbirini yakan besinler yanı birbirlerini götürüp vucuda direk enerji oluyorlar tabiki bu nedenle posalarıda az oluyor ve dışarı atmak için bekliyoruz sürekli ... çok fazla kaka çıkarmaya alışkın olan vucut bunca az şeyi görünce yokmuş muamelesi yapıyor ve bir birikim sonucunda atmak için harakete geçiyor...

umarım çıkarsın canım biran önce ve rahatlayıp dünya varmış dersin bol şans bu arada bizi unutma canım

çok teşekkür ederim canım..:gitme:.. ayrıca valla bilgilendim bilmiyodum bu beinlerin birbirini yaktığını çk teşekkür ederim..
inş canım çok kötü bir şeymiş içmediğim şey kalmadı ama nolduysa işte:sinifsinif:.. bırakmıcam sizi başalamadan öncede bakıyordum hep.. bırakatım yine buralada olucam.. belki ben başlayıncaya kadar siz bitirisiniz diyeti.. ama sizin deneyimlerinizden yararlanıcam dahaŞeniz.. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

eşin kaç yaşında cnm :uhm:
benmki 30 yaşına kadar aldığını veriyordu artık veremiyor :lepi:
yaşasın kötülük :roflol: ay ne fena kadınlarız :jeyyar:
bol bol yemek ve tatlı yedir cnm ona özellikle geç saatlerde ağzını boş bırakma delikafadulden
allah kiloları senden alsın kocana versin :Saruboceq:

vay bea bende mi böle yapsam ama önce evlenmemiz lazım:kedi:.. gerçi bana gerek yok beyefendi sürekli yiyor ama hala benden ince:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:.. nese ben bi zayıflıcam sonra sevgilim görcek o kilo vermeye çalışır artıkzemuszemus

vay bea bende mi böle yapsam ama önce evlenmemiz lazım:kedi:.. gerçi bana gerek yok beyefendi sürekli yiyor ama hala benden ince:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:.. nese ben bi zayıflıcam sonra sevgilim görcek o kilo vermeye çalışır artıkzemuszemus

evlenince ilk yıl sen daha fazla kilo almada kaydirigubbakcemile3
erkekler çabuk yakıyor yedikelrini yaa :mymeka:
ben eşim kadar yesem yemin ederim 100 kilo olurum :nazar:

evlenince ilk yıl sen daha fazla kilo almada kaydirigubbakcemile3
erkekler çabuk yakıyor yedikelrini yaa :mymeka:
ben eşim kadar yesem yemin ederim 100 kilo olurum :nazar:

doğru canım ya benim sefgilimde gecenin bir yarısında istediği herşeyi yer ama nedense çok kilo almıyor biraz almıştı hemen verdi..:sinifsinif:.. kardeşimde öyle evde ben diyet yapıyorum o herşeyi yiyor.. benden çok zayıfladı ya anlamadım ben bu işikafamçokkarıştı
aynen bende yesem okadar ölürüm heralde.. sevgilim bana yemiyorum diye kısar hatta.. offff offff..

doğru canım ya benim sefgilimde gecenin bir yarısında istediği herşeyi yer ama nedense çok kilo almıyor biraz almıştı hemen verdi..:sinifsinif:.. kardeşimde öyle evde ben diyet yapıyorum o herşeyi yiyor.. benden çok zayıfladı ya anlamadım ben bu işikafamçokkarıştı
aynen bende yesem okadar ölürüm heralde.. sevgilim bana yemiyorum diye kısar hatta.. offff offff..

aman sen o kızmalara aldanma gülüm :eek:lmaz:
sonrasında yani inş. evlendikten sonrada sen yedikçe öyle bir bakar ki yeter yedin azcık kilo ver der gibi :kızgın:

aman sen o kızmalara aldanma gülüm :eek:lmaz:
sonrasında yani inş. evlendikten sonrada sen yedikçe öyle bir bakar ki yeter yedin azcık kilo ver der gibi :kızgın:

der dimimafoldumbenmafoldumbenmafoldumben.. benimki kesin der hemde.. :gitme:.. nese ona bunu dedirttirmemem lazım.. ben kilomu vereyim direk koruma yoları arıcam.. ama evlenince genelde kilo alnıyor galiba.. benim dayımın kızı 45 kiloydu bikaç ayda 65 oldu yaa:bbo:.. bide hamilelik çocuk mocuk.. dabi erkekler rahat.. yazık ya bize.. hayat boyu kilomuzlamı uğraşıcaz:sinifsinif:

X