- 7 Temmuz 2009
- 489
- 10
- 42
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
bu yaşıma kadar sayısını bile unuttuğum kadar diyet tecrübelerimde hep aç kalarak kilo verdğim için bu puan sistemi bana çok inanılmaz geliyor cnm yaa :1shok:
merhaba arkadaslar su an disaridayim iyiyim tavugumu havucumu yedim Bugun 6.gun dun aksam ve BU Sabah halsizdim basim donuyordu yemek iyi geldi 2 kilo verdim 4 gunde
1. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata
2. gün
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve
3. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata
4. gün
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 25 gram yağsız beyaz peynir
Akşam: 2 dilim portakal, 100 gram yoğurt
5. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli
6. gün
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata
7. gün
Sabah: Şekersiz çay
Öğle: Izgara et (200 gram), taze meyve
Akşam: Hiçbir şey
8. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme seker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haslanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram), zeytinyaglı ve limonlu yeşil salata
9. gün
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve
10. gün
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata
11. gün
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 250 gram yağsız beyaz peynir
Aşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt
12. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli
13. gün
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata
diet mönüsünü paylaşmak istedim buyrunnnnnnnnn
merhaba arkadaşlar bu isveç diyeti nasıl bişey bu listeyi banada yazarmısızız bende uygulamak istiyorum ama bilmiyorumki nası bişe oldunu mazur görün beni ama sayfaları okudum fakat biişi anlamadım
slm ballarım lokumlarım ayy bidaha size böle demesemmi canım lokum çekiyor kaydirigubbakcemile3 gerçi diyet boyunca aşeriyor gibi insanın canı olmadık şeyler çekiyor kaydirigubbakcemile3
öğle yemeğimi yedim akşama haşlanmış tavuk göğsü var bakalım ne olacak onun tadi
bu arada zenim canım bu diyet beni sardı iyice bu gurubumuzla bence bu dyetle harikalar başarabiliriz hemde fazlalıklardan azda olsa isveçle kurtulup dengeleyeceğiz ve kilo vermeye yavaş yavaş devam edeceğiz bana mantıklı geliyor...
ömrüm boyunca yediklerimi sınırlayamadım ağzımı bulaştırınca bir yemeğe bir tabakla bırakmadım porsiyopnlarım hiç küçük olmadı hep kesin sonuç alınan diyetler yaptım hızlı sonuçları olan ve o diyetlerden kısa bir süre sonrada eski yeme alışkanlığımı kazanıp hareketsizliğe devam ettim ve aldım kiloları ... bence zenimcim senin dediğin bu diyet ömür boyu uygulanabilecek birşey .. ki zamanlada yeme alışkanlığımı değiştireceğine inanıyorum ... iyiki buldun canım bu diyeti sen aklıma mantııma çok uydu deneyeceğim isveçten hemen sonra ... a.s.:1hugpuyorumnanaktan
bu arada zenim iki gün evde kaldın araştırmacı gazeteci gibi oldun vallahi seni dieyet grubunun araştırmacı gaetecisi olarak görmeye başladım vallahi kaydirigubbakcemile3
ellerine sağlık canım
slm cnm ..
dediğin gibi çoğu kilo problemi olan ve diyet yapanların ortak problemi bu olsa gerek :çok üzgünüm: demek sende kullanıyorsun o çaydan bende alıcam belki bu akşam sırf onun için gidicem markete (eskiden sık sık giderdim ama şimdi cnm gitmek istemiyor görüpte yiyemedikelrimden dolayı kaydirigubbakcemile3 )
bizler gördüğün üzre diyetle boğuşuyoruz cnm ..
sonuçlarını az da olsa görmeye başladık hihoyyyt
sende iyisin inş. opuyorumnanaktan
kızlarr size bir itirafım olucak
ben az önce yaklaşık 150gr sade dondurma yedim senağlama
dayanamadım yaa 10 gün oldu ağzıma koymamıştım fisfisfis
kendime :mymeka:
çok mersü cnmm Şenizaraştırmacı gazeteci diyetçi zenii benim buyrun :)))
afiyet olsun canım, hiç takma kafana valla...
buda senin ödülün olsun :))
canlarım ben bu akşam dışarı çıkacağım arkadaşlarımla, diyeti bozmamak için elimden geleni yapacağım ama benim için dua benim şarkılar çalmasın ve o anda masada rakı olmasın :))
bifteğim pişiyor saat 7 olmadan yicem :sinifsinif:
birdaha biftekmiiiii :bbo:
canlarım ben bu akşam dışarı çıkacağım arkadaşlarımla, diyeti bozmamak için elimden geleni yapacağım ama benim için dua benim şarkılar çalmasın ve o anda masada rakı olmasın :))
çok haklısın cnm ben hata yaptığımı anladım ama işte uydum bi kere şeytana :1no2: sizlerede kötü örnek olmak istemezdim mafoldumbenyengecburcu canım herkese belki ters düşeceğim ama keşke yemeseydin canımdondurmayı belki bana kızacaksın ama sende biliyorsun bu diyette listenin dışında sakız bile çiğnenmiyor ....her alınacak besin belirli şekilde ve birbirllerini yakan cinsteler
ben seni örnek alıyodum vallahi bu diyette sende böle yaparsan ne olacak şimdik :çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlama
bidaha bozma diyeti sizler bozunca benimde iradem kırılıyor ben sizlerden güç alıyorum kendimden çok :çok üzgünüm:
bidaha bozma emi yengecburcucum ben sana sonsuz güveniyorum banada kızma hedeflerimize ulaşmamamız için birbirimizi uyarmalı ve frenlemeliyiz ben bunu sizden öğrendim ve doğru olanda buydu
Ben geldiiiiimopuyorumnanaktan
Bugün ilk günümdü biliyorsunuz ama çok çok kolay geçti, o yüzden yeni başlayacaklara benim nacizane tavsiyem,ilk günlerini tatile denk getirmeleri.
İşin en zor kısmı haşlanmış ıspanak kısmıydı yiyemeyeceğimi düşündüm ama haşlanmış yumurtalarımı doğrayarak ıspanağa karıştırdım,mis gibi olduyerimseniben
Bifteğimi de tupperware'in güveç tadı veren bir tenceresi var küçük,onunla fırında yağsız tuzsuz pişirdim,çok da güzel oldu.Aç olunca herşeyi yağsız tuzsuz yiyebiliyormuşum demek kisengözlerimebaksanab
Yarın işe götüreceklerimi de hazırladım,bir de fotoğrafımı çektirdim eşime,şimdiki halimi sonra mukayese edeyim diye,yarın çıktısını alıp buzdolabına yapıştıracağımzemuszemus
Bol bol su içtim.
Gidip saçımı kısacık kestirdim,çok şeker oldu.
Buhar banyosu yaptım cildime,sonra da güzel bir cilt bakımı...
Sadece kilo vermekle kalmayacağım karar verdim,komple bir değişim ve bakıma aldım kemdimi,
Yarın akşam da özel bir yağ karışımı ve streç film ikilisiyle vücut bakımı yapacağımhihoyyyt
Bir alkışı hakettim değil mi:teytey:
kızlar eşim yarın için işini ayarlamış ve bizi günübirlik çeşmeye götürcekmiş :bbo: sevinimi ,üzülimi anlamadım ..şurda 4 gün kaldı ama başka zaman musait değilim götüremem dedi ,çocuklar ne zmandır evdeydi deniz diye tutturmuşlardı..
benim yarın ki mönümde malum sabah kahvem ve 1 dilim ekmeğim var bunları yiyip çıkıcam ..öğlende ıspanak ,meyve ve domates var..ben ıspanağı evde bile yemiyordum zaten bulamdığım için :1no2:
bende düşündüm öğlen sadece meyve ve domates yiyim CADIARZU
akşam zaten evde olurum ..
siz ne dersiniz :uhm:
Ben geldiiiiimopuyorumnanaktan
Bugün ilk günümdü biliyorsunuz ama çok çok kolay geçti, o yüzden yeni başlayacaklara benim nacizane tavsiyem,ilk günlerini tatile denk getirmeleri.
İşin en zor kısmı haşlanmış ıspanak kısmıydı yiyemeyeceğimi düşündüm ama haşlanmış yumurtalarımı doğrayarak ıspanağa karıştırdım,mis gibi olduyerimseniben
Bifteğimi de tupperware'in güveç tadı veren bir tenceresi var küçük,onunla fırında yağsız tuzsuz pişirdim,çok da güzel oldu.Aç olunca herşeyi yağsız tuzsuz yiyebiliyormuşum demek kisengözlerimebaksanab
Yarın işe götüreceklerimi de hazırladım,bir de fotoğrafımı çektirdim eşime,şimdiki halimi sonra mukayese edeyim diye,yarın çıktısını alıp buzdolabına yapıştıracağımzemuszemus
Bol bol su içtim.
Gidip saçımı kısacık kestirdim,çok şeker oldu.
Buhar banyosu yaptım cildime,sonra da güzel bir cilt bakımı...
Sadece kilo vermekle kalmayacağım karar verdim,komple bir değişim ve bakıma aldım kemdimi,
Yarın akşam da özel bir yağ karışımı ve streç film ikilisiyle vücut bakımı yapacağımhihoyyyt
Bir alkışı hakettim değil mi:teytey:
ayy cnm benim estafurullah ne özrü sen doğruları söyledin..canım arkadaşım benim ben sanırsam biraz fazla konuştum diyeti bozduğun için o laflarımın hepsi sen birdaha bozma ve birazda gaz amacıylaydı ... canım benim alınıp üzülme lütfen kendimi suçlu hissettim ama art bir niyetim yoktu sadece kararlı bir şekilde zayıflamana yardımcı olmaya çalıştım kendi çapımda biran önce bu kilolardan kurtulup yarın birgün kendini suçlu hissetmemen için söledim kırdıysam özür dilerim senden a.s.
ıspanağı ben eşimle köye çıkınca yemedim herhangi bir zararıda olmadı zaten tadından ötürü yemek istemiyordum adeta fırsat olmuştu benim için ... birşey olacağını sanmıyorum ...
bu arada yarın suyunu ihmal etme deniz işin içine girince su biraz ihmal oluyor tavsiyem ona dikat etmen bide hazır denizi bulmuşken denizde bazı haraketler yapman bunları önceki deneyimlerimden biliyorum eskiden yüzücüydüm adanada birinciliklerim oldu o zamanlar karın kaslarını ve bacakları güçlendirmek için yapardık bak anlatıyorum
1. suyun içinde dik durarak bacaklarını karnına doğrı iyice çekerek hoplamaya çalış önce yavaş başla ardından hızlı bir şekilde en az 20 kere yap bu hareketi ... bacakları karnına çekmeden önce nefes al karnınaçektiğinde nefesi ver ... nefes çok önemli doğru alınmayan nefesler vucutta ödem yapıyor...
2. aynı haraketi aynı nefes alma biçimiyle suyun üstünde uzanarak yap... rahatça suya uzan ve ayaklarını kendine doğru çek nefesini ver ve geri uzat...
bu haraketler senin için en uygun gördüklerim kendim içinde bunları çok uygun görüyorum bel bölgesi ve göbek sorunumuz var nede olsa
suda yapılan haraketler normalde yapılanlardan daha kolay yapılır ama aslında normalde yapılandan daha fazla yakım sağlar...
işte böle canım umarım faydalı olur ve yarın çok güzel bir gün geçirirsin bu arada çevredekiler muhakkak bişeler tıkınıyor olacaktır aldırma gül geç 4 günün kaldı sabretmeye çalış canım benim ...
senden kırdığım için tekarar özü r dilerim a.s.:1hug:
topuk çatlaklarından yeni kurtulmuş biri olarak arkadaşıma mucizemi tavsiye etmeden duramam ..canım tebrik ederim umarım sonuna kadar bu şekilde ilerlersin gerçekten kocaman bir alkışı hakkettin alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
bende senin gibi sil baştan yenilikler yapmak istiyorum kendimde ama ramazanı bekliyorum o zamana kadar bir değişiklik yapmadan sadece kilo vermeye odaklandım bu arada da araştırma yapıyorum saçlar, topuk sertliği, tırnaklar, ağdayı nasıl yapmalı , maskeler falan ...
sadece eski selülit maskemi yapacağım bu hafta oda bir yapmayla etkili olmadığı için
hadi bakalım kolay gelsin
kızlar bu arada spordan geldim ama hala enerjim var şimdi kalan enerjimide plates yaparak değerlendireceğim yarın başlayacaktım ama bugünden başlayayım enerjik hissediyorken :jeyyar::jeyyar: