- 25 Mayıs 2009
- 43
- 0
- 33
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
merhaba ben 3 ayda 24 kilo aldım kendime güvenim sosyalhayatım hepsini kaybettim şimdi evden çıkmıyorum.
yarın bu diyete başmalayı düşünüyorum ama ıspanak yemesem olmazmı?
160 boyum 75 kiloyum bütün fazlalık kollarımda ve basenlerimde
:'(
iyi akşamlar arkadaşlar.. bu diyet bana pek yaramadı.. pes etmiyorum ama 1 hafta bırakıyorum.. size başarılar.. yarın yine yazarım.. sizi takip etcem arkadaşlar.. çünkü mutlaka yapıcam bu diyeti..
Canım,bu konularda aklına takılan herşeyi bana sor lütfen,yüz şekline göre saç kesiminden her türlü maske ve bakım önerisine kadar, ben 2 yıl uzman estetisyenlik eğitimi aldım,yıllarca da hafta içi işime gidip haftasonları bir enstitüde hem bakımlara girdim, hem kursiyerlere ders verdim,
Son 1 yıldır bebek tedavisi nedeniyle kendime pek birşey uygulamıyordum ama yeniden eskiye dönmeye başladım bugün.
Topuktan tut,saç bakımına,el bakımından cilt lekelerine kadar ve lütfen hiç çekinme,sıkılmam ben zira yıllarca anlattım yormuyor beni...
Kilo verme aşamasından sonra ben seni bi ele alıp,baştaaaaan sona evde yapılabilecek şeylerle yepyeni yapayım ne dersinzemuszemus
aa cnm neden bırakıyorsun :1shok:
keşke devam edebilseydin ..
ama eminim geçerli bir sebebin vardır :teselli:
umarım birdaha yapar ve başarılı olursun a.s.
bize uğramayı unutma :gitme:
merhaba ben 3 ayda 24 kilo aldım kendime güvenim sosyalhayatım hepsini kaybettim şimdi evden çıkmıyorum.
yarın bu diyete başmalayı düşünüyorum ama ıspanak yemesem olmazmı?
160 boyum 75 kiloyum bütün fazlalık kollarımda ve basenlerimde
:'(
canım aslında bugünde 1kilo verdiğime eminim am bugün sürekli midem bulandı ve en önemlisi bağırsaklarım 2gündür hiç çalışmıyor.. anlamadım nolduğunu da.. ben bu hafta elma diyeti yapayım.. ondan sonra isveçi yapıcam hattabramazanda bile yapabilirim.. bakalım elma diyetinin gidişine bağlı.. midem bu kadar kötü olmasaydı devam edecetim.. çünkü bugün inanılmaz az geliyorum sabahki kilomdan bile.. ama naparsın bizimkilerde kızdı biraz tuzu biberi oldu.. tabiki uğrarım canım.. takip etcem sizi sonra bende yapcam ya zaten.. hepinize kolay gelsin umarım incecik olursnuz.opuyorumnanaktan
ayy cnm benim estafurullah ne özrü sen doğruları söyledin..
bu şekilde birbirimize daha çok destek olucaz birmizn hatasını öteki söylicekki yanlış devam etmesin yerimseniben
su içmem konusunda haklısın dışarı çıkınca evdeki kadar tüketilemiyor su ama emin ol yarın ben zaten fazla bişi yemiceğim için sürekli su içiçem doymak amaçlı kaydirigubbakcemile3
demek yüzme birincilklerin var
cnm demek sen sporu bırakınca kilo aldın belkide ..
tavsiye ettiğin hareketleri yapıcam denizde bende çeşitli hareketler yaparım dedğin gibi dışarda yapmaktan 2 katı daha faydalı diye düşünüyorum..
çevredikilere gelince işte o çok kötü bacım yaa :1no2:
napim bende denizden çıkınca oturcam şezlonga takıcam kara gözlüklerimi kitabımdan başımı kaldırmıcam :umursamaz:
topuk çatlaklarından yeni kurtulmuş biri olarak arkadaşıma mucizemi tavsiye etmeden duramam ..
lapitak kullan cnm inanılmaz süper tedavi ediyor fiatıda çok uygun 8-10 lira cıvarında :lepi: özellikle duştan sonra vede gece yatmadan önce sür pamuk gibi ayakların olucak ..
ayıptır söylemesi ben bakım konusunda biraz bilmişimdir kaydirigubbakcemile3
maşallahhhh cnmm
peki cnm sen vucudunu en iyi tanıyansın neyi kaldırıp neyi kaldıramıcağını bilirsin :teselli:
öncelik sağlık arkadaşlar :lepi:
benim kendi oburluğum dışında ,ha bide alışagelmiş müzmin kabızlığım dışında hiç bir sorunum olmadı
Olur mu ,sıkılır mıyım hiçzemuszemus
Bu işin en zevkli kısmı o olacak zaten.
Biraz farklı,daha sportif, daha fit bir görünüm ve teden tırnağa ışıltıkaydirigubbakcemile2
Bu yıllar için de geliştirdiğim ve evde yapılabilecek özel bakım kürleri var batıklar için biri diğeri de vücut için prüzsüzlük sağlıyan,haftada 2 saat yetiyor inanın,öyle zaman gereken şeyler değil çok fazla,
Ben kilolarım için yola çıktım,sevgili Yengeçburcu ve seninle ve diğer dostlarla,benim de böyle bir tuzum olsun bari bu kökten değişim programımızasengözlerimebaksanab
Bir yandan yazarken bir yandan da dolabımı eliyorum,giysilerimi,bu da çok keyifli geldi doğrusuyerimseniben
sağol canım ya..Şeniz.. rüyamda görüp başladım ben bu diyete.. benim rüyalarım çok çıkarda..bu diyetle zayıflayacağıma eminim aslında.. mafoldumbenama yanlış bi zaman herlde..napalım.. siz devam edin sizden iyi sonuçlar göriki motive olayım..
oburluğa dur diyelimyasakkelime.. ama kabızlığa bişey diyemicam:kedi: bide ben niye okadar düşük çıktm tartıda akşam anlamadım.. neredeyse hiç lavoboya çıkamıyorum.. yediklerim nereye gitti anlamadım:sm_confused:
tamam o zaman anlaştık önce kilalar sonra güzellik heheyttt bugün çok rahat uyuyacağım inanın ...teşekkürler canım
bu arada bir yandanda yeemek yapmayı öğreniyorum siteden değişik yemek tarifleri deniyorum neden diyeceksiniz eşime yapıyorum hergün bi dolu şey yengecburcu senin yöntemi deniyorum onu tombalak yapacağım haha haha :jeyyar::jeyyar: ayy kendimi erol taş gibi hissettim kaydirigubbakcemile3 ama mecburum 62 kilo koca görmekten bi tuhaf oldum 70 yapana kadar azmettim :jeyyar:
asum diyeti bıraktığına üzüldüm canım ama hayırlısı olsun diyelim herişte var bir hayır...
kilo kaybetmenin nedenine gelince bu diyette aldığın besinler birbirini yakan besinler yanı birbirlerini götürüp vucuda direk enerji oluyorlar tabiki bu nedenle posalarıda az oluyor ve dışarı atmak için bekliyoruz sürekli ... çok fazla kaka çıkarmaya alışkın olan vucut bunca az şeyi görünce yokmuş muamelesi yapıyor ve bir birikim sonucunda atmak için harakete geçiyor...
umarım çıkarsın canım biran önce ve rahatlayıp dünya varmış dersin bol şans bu arada bizi unutma canım
eşin kaç yaşında cnm :uhm:
benmki 30 yaşına kadar aldığını veriyordu artık veremiyor :lepi:
yaşasın kötülük :roflol: ay ne fena kadınlarız :jeyyar:
bol bol yemek ve tatlı yedir cnm ona özellikle geç saatlerde ağzını boş bırakma delikafadulden
allah kiloları senden alsın kocana versin :Saruboceq:
vay bea bende mi böle yapsam ama önce evlenmemiz lazım:kedi:.. gerçi bana gerek yok beyefendi sürekli yiyor ama hala benden ince:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:.. nese ben bi zayıflıcam sonra sevgilim görcek o kilo vermeye çalışır artıkzemuszemus
evlenince ilk yıl sen daha fazla kilo almada kaydirigubbakcemile3
erkekler çabuk yakıyor yedikelrini yaa :mymeka:
ben eşim kadar yesem yemin ederim 100 kilo olurum
doğru canım ya benim sefgilimde gecenin bir yarısında istediği herşeyi yer ama nedense çok kilo almıyor biraz almıştı hemen verdi..:sinifsinif:.. kardeşimde öyle evde ben diyet yapıyorum o herşeyi yiyor.. benden çok zayıfladı ya anlamadım ben bu işikafamçokkarıştı
aynen bende yesem okadar ölürüm heralde.. sevgilim bana yemiyorum diye kısar hatta.. offff offff..
aman sen o kızmalara aldanma gülümlmaz:
sonrasında yani inş. evlendikten sonrada sen yedikçe öyle bir bakar ki yeter yedin azcık kilo ver der gibi