- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #4.501
neden bu kadar geç kaldın geç yiyip geç acıkma taktiğimi yoksa :) benim yemek olayım öğlen bitti. bu akşam yemek yok bana. eve gidip spor yaparım hemen sonrada erkenden yatarım yoksa gurultudan uyuyamayabilirim :)
iki saat once bende bitirdim ikinci öğünümü,fazladan 1 elma yedim ama..belki akşam sadece 1 bardak ayran içerim,telafi ederim...
kızlar bende yedim öğlenimi 2 yumurta haşlama 1 tanede yumurta yedim o kadar.ıspanak olmadığı için yemedim pek de sevmem zaten kedisini
evet 7. günüm bugun
kızlar merhaba bugün bende diyete başlıyordum ama kahve içmedim yumurta ve yoğurt yedim olur mu ki ya bugünü diyetten saymıyorum artık şimdi spor yapıcam bu spor ve öğünlerin sattleri önemli mi acaba kafamıza göre yaparsak etkisi olur mu
bugün 4.günüm ve 1 gram bile verememişim. çok sinirliyim hatta başıma agrı girdi..
bugün 4.günüm ve 1 gram bile verememişim. çok sinirliyim hatta başıma agrı girdi..
listede yok ama ben arada içiyorum. mesela ben ıspanakta hiç yemedim. kendime göre düzenliyorum çoğu zaman biftekte yemedim ayrıca. onun muadili olan şeylerle geçiştiriyorum.
ben arada ekstradan kahvede içiyorum bazen.
dur bakalım belli olmaz. belki zayıfsındır yada kaçamak yapmışsındır farkında olmadan. bırakma sakın kilo vermemen imkansız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?