- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #4.461
tebriklerevet kızlarrr sabah tartıldım ve tam 3 kilo vermişim :) çok sevindirik oldum toplamda 5 kilo vermiş oldum. iki hafta çorba diyeti yapmıştım 2 kilo öyle vermiştim. sabah 70.2 geldim :)
gerçekten aç kalmamıza değecek şimdi son 7 günüde böyle geçirip bir 3-4 kilo daha versem ne güzel olur yaa...
bu sabah ki kahve yerine yumurta peynir domates salatalık yedim ödüllendirdim kendimi çok iyi geldi ama nasıl doydum anlatamam.ama bugun akşama kadar birşey yemeyeceğim dengelensin diye. akşam tam gaz devam
iyi öğlenlerr.. bugün de diyete devam. kendimi çok aç hissettim ve kahvaltıdan sonra 3 dilim daha kızarmıs ekmek yedim domates yedim 2 ye doğru öğle yemegimi ( taze fasulye, yarım domates, 1 incir ) yedim. birazdan dersaneye gidicem gelince de akşam yemegimi yerim
yarım saat önce bende ikinci öğünümü yedim...saat 6 gibi son öğünümü yerim ve dükanı kapatırımşükür ki çok zorlamadan yola devam edebilirim..
afiyet olsun allah kolaylık versinn
teşekkür ederim canım,sana da afiyet olsun!dershaneye gidiyorsun,ALLAH zihin açıklığı versin..
tamam tatlım bende kendime yoldas arıyodum :-D senin kilonda olmak için neler vermezdim
inan bana heveslenme çünkü çok çirkin bir göbeğe sahibim.spor yapmadanda bu göbek gitmez sanırım.ama her güzelin bir kusuru vardır dimi. :)bizim kusurumuzda kilolarmz olsn canım.
Gider gider merak etme yarin basliyomuyuz tatlim :)
tabikide gitsin bu kilocuklar ayoll okulum açılacak güzel kız olayım incecik değilmi :) sen bugünmü başladın sevda isveçe yarınmı başlıyorsun? kaç kilosun boyun kaçtı yaş kaç hem :)
günaydın güzeller :) bugun 7. günüm ve en zor günlerden biri olan akşam yemeğinin olmadığı gün. geçenlerde akşam yemeği yemeden geçirdim ama onu kendi isteiğimle yaptıgım için zor gelmedi. şimdi mecbur ya gözümde büyüyor ama yaparmıyım yaparım :)
zaten vermişim 3 kilocuk almışım gazı böyle devam. daha kahvemide içmedim onu içicem birazdan herşey yolunda. spor+ isveç çok faydalı.
pazartesi diyetçileri hadi katılın aramıza artık, haberlerinizi bekliyorum bak :)
aramıza hoşgeldin canım. facebooktaki grupta diyet dışında paylaşımlar var diye sevmiyorum orayı. ben 1.70 boyundayım şuanda 70 kiloyum zayıflama serüvenime 75 küsur kiloyla başladım 76yıda gördüğüm olmuştu aslında.
2 hafta çorba diyeti yaptım günde 3 öğün iki kase çorba içiyordum bu şekilde 2 kilo verdim. sonra kilo vermem durdu. biraz karatay üsulu beslendim ama vücudumun bir şoka girmesi lazımdı takılı kalmıştım çünkü sonra isveç diyetine başladım 6. günün sabahı tartıldım 70 kilo geldim yani 3 kilo vermiştim.
aslında 5 günde 3 kilo vermiş oluyorumö çünkü 6. güne daha başlamamıştım. bu arada bu sürede ufak tefek kaçamaklarım oldu hatta utancımdan yazmamış olabilirim 2 parça baklava bile hüplettim. neyse daha 7 günüm var bu haftayı kaçamaksız bitirebilmeyi istiyorum eğer 3-4 kilo daha verirsem bir hafta ara verip bir 13 gün daha denemeyi düşünüyorum. çünkü ben pek zorlanmıyorum.
evet karnımın gurultusunu bazen yanımdaki arkadaşlarımda duyuyor ama dayanıyorum.üstelik spor yapıyorum. sporunda çok faydası var. ama spor yapmadan benden daha çok kilo verenlerde var.
herkes kendi vücuduna göre ve kilosuna göre veriyor.çok kilosu olanlar haftada 5-6 kiloda verebiliyor. püf noktası sabır.
kızlar bugün itibariyle bende aranıza katılmak istiyorum
Ewet sabir cokonemli bende veririm insallah ben gun icinde zorlanacagimi dusunmuyorum ama aksam yemekleridaysnicam artik kociside tembihledim bana izin verme diyee ,ben spor yapamiyorum bebisten dolayi. Ip atliyorum ama gunde250tne etkisi olur umarimm acaba diyorum hergun tartilsam mi yoksa haftada bir falanmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?