Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

o zman 6. gün bak bakalım eğer hala vermemişsen o zaman karar verirsin devam edip etmemeye.

isveç diyetini duyunca atladım hemen neredeyse beni öldürecek olan diyet bu kahve yumurta ıspanak et ve salata...yapabilenleriniz var aranızda heralde yorumları okumadım ama kim bu diyeti yapabiliyosa alnından öperim helal kızlar...ben bu diyetin 2.gününde bayılanlardanım hiç bana göre değilmiş yani en son tartıda 73 kg görünce internetten biraz araştırdım ve bu işveç diyetini kilo verenleri görünce hevesle yapmaya başladım..ilk gün neyse öyle böyle geçti ama 2.gün market alışverişinden dönerken bayılıyodum nerdeyse yolun ortasında oturdum yere dedim canımdan kıymetlimi devam etmedim.ama yinede kilo vermeye kararlı olunca ekmeği kestim şekeri kestim akşam 7 den sonra hiç bişey yemedim çok çok aç hissedersem galeta yedim ağzına su sürmeyen ben günde 3 lt su içtim şu sallama diyet çaylarının limonlusundan içtim bol bol..4. ayda 60 kg düştüm kiloları vereli 1 yıl oldu şuan ki kilom 58-59 kg arası gidip geliyo..evet ben bu diyeti yapamadım(hala isveç diyeti duyunca burnuma kahveyle karışık yumurta kokusu geliyo) ama isteyince kilo vermek hiç zor değil bence..tekrar söylüyorum bu diyeti yapabilen arkadaşlarıda gerçekten kutluyorum tebrikler kızlar

kızlar benim mesai bitiyor çıkıcam birazdan , ama eve gdincede fırsat bulursam bakarım , yazarım . zaten akşam yemeğimde yok :)))) hadi öptümm

öyle yapıcam yürüyüşlerimi bi 15 dk daha uzatırsam veririm gibime geliyor zaten vazgecmek istemiyorum ya

ilk günlerde kilo veremesek bile sabredip 13güne tamamlamak lazım bence ayrıca bundan sonrada az yemeyi alışkanlık haline getirmeliyiz yoksa ver al ver al derken hayat diyet yapmakla geçer

6 günde kaç kilo verdin acaba

Ben yumurtanın beyaznı hıc yıyemıyorm tavada karıstırıp yesem ekmeksız mdem bulanır artık haslayp sarısnı yıcem bugun hc yemedm

bende normalde haşlama yumurta hiç sevmem ama diyette mecvuren yiyorm birazdan salatımı yapıcam biftekte yemicem evde döner var tavuk biraz yağsız olarak ısıtıp yesem olurmu acaba

bende normalde haşlama yumurta hiç sevmem ama diyette mecvuren yiyorm birazdan salatımı yapıcam biftekte yemicem evde döner var tavuk biraz yağsız olarak ısıtıp yesem olurmu acaba

Keske bende yıyebılsem ama hc ydıgımı hatırlamıyorum .bu arada tavukta olur ben kocıse soledım unutursa bnde tavk yıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…