Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

bakın facebooktan alıntı

İSVEÇ DİYETİNDE NE YERİNE NE YENİLEBİLİR????

ISPANAK YERİNE MARUL, SEMİZOTU, MAYDANOZ, KIVIRCIK,

ET YERİNE TAVUK ,

BALIK YERİNE KONSERVE TON BALIK YAĞI SÜZÜLMÜŞ,

VEJETERYANLAR ET YERİNE MERCİMEK,1 ÇAY BAR. BİRAZ FAZLA(AMA GERCEKTEN YIYEMIYORSANIZ TERCIH EDIN)

PORTAKAL SUYU YERİNE ŞEKERSİZ LİMONATA,

SÜTSÜZ NESCAFE YADA TÜRK KAHVESİ FARKETMEZ.,

KIZARMIŞ EKMEK OLARAK ETİMEK...

BROKOLİ YERİNE,KARNIBAHAR......****ARKADAŞLARR BU ÖNERİLER ÇOK ÖNEMLİ****** &
1 ÖGUNLERİNİZİ BÖLÜN(MESELA 2 YUMURTA VAR MENUDE 1 ER SAAT ARAYLA YİYİN)

2.. MEYVE OLARAK MESELA ELMAYI 2 YE 4 E BOLUN (GUN BOYU ISTEDIGINIZDE YIYIN)

3.AKŞAM YEMEKLERİNİZİ 6.30 KADAR YEYİN FAKAT SALATANIZDAN YADA AKSAM

MENUNUZDE NE VARSA ILERIKI SAATLERE BIRAZ AYIRIN( ÖRNEGIN SALATANIZDAN 3 4

KASIK YADA MEYVENIZIN YARISINIILERIKI SAATLERE AYIRINN)

4 COK ACIKTINIZZ KACAMAK YAPMAK YERINE DIGER OGUNDEN YEMEYE BASLAYIN..

5 İLK HAFTAYII KAÇAMAKSIZZ ATLATTINIZZ OZAMN 2.HAFTAYA 2 ADETT ELMAA

EKLEYIN GÜNLERİ SİZ BELIRLEYIN.....GUNDE 2 FİNCAN BİTKİ ÇAYI İÇİNN(BENCE YEŞİL

ÇAY TÜKETİN)....1 FİNCANINI AKSAMA AYIRIN 18.30 DAN SONRAYA YANİ.....SABAH

ŞEKERİ İSTER KAHVEYE İSTERR OGLENE DOGRU AGZINIZA ATIN DIRENCI

ARTIRIR.....HAŞLANMIS YUMURTA SEVMEYENLER TAVAYA YAGSIZ KIRSIN YUMURTAYII..

Son düzenleme:
akşam üstü 1.5 saate yakın orta tempolu yürüyüş yaptım.oğlumla birlikte sahilde yürüdük...az önce bir bardak ayran içtım,yatana kadar su içerim artık...sevgiler..

hiç acıktım deme ben napiyim :) akşam yemeği : yok

:-S aksam yemegı yıyemedm mısafrler geldı onlarn yanında bıftegı de kınzartamadm 2 parca vardı acım ac bıde kısır börek yaptım afıyetle yıyolar neyse aonlara afıyet olsun asla bozmdk yok sonunda cok mutlu olcam

bozmadın için tebrikler,ama bence aç kalma.varsa yoğurt ye hiç olmazsa...

ayy insanın nasıl canı çeker yaa ölee misafirlere kısır yapıpta yememek büyük iraden var gerçekten tebrik ediyrm ben bi kaşıkta olsa bakardm belkii.ama bekar oldum için yemekleri ben pek yapmıorm onun için rahat oluo.birde annemler yerken insann canı çekio ama yemiorm yemiyecmde.bu arada ben akşam yemeğini 6 da yedim geç saate kalma bence sende ama şimdide salata yiyebilirsn bnce.

Bugun kısır borek exra oldu ama hergun aynı sey olck esım yıcek karsımda bayrama hzr olmam lzm

bende yaşıyoruuuummm :) ama rüyamda hep yemek gördüm barbunya yeyip durdum :) şimdi kahvemi içiyorum. dün gece bir ara yesem mi acaba birşeyler diye düşündüm eşim yeme dedi , bende gittim kitap okudum sonra uyudum.

dayandım ama yahu :) ben yaptıysam kızlar sizde yaparsınız. bende de irade patlaması oldu hayatta dayanamazdım yemeksizliğe afferin bana

sabah eşim dalga geçiyor benimle bak yemedin ya gece incelmişsin diye bide gülüyor pis pis eşşek herif

Yaşıyorum yaşıyoruummm

g
Günaydın canım biz bu işi başarıcaz heralde yaw kahvenı erken içmiyomusun?

kızlar yaa günaydın bende bu sabah yürüyüş yapmak için 7 de kalktım erkenden.Ama yürüyüş yapamadımki hiç 15 dak hızlı tempoda yürüyebildim ancak ne kadar hammışım öyle bir kadın var 1 saat sabah 1 saat akşam yürüyor ben hiç yürüyemedim çok moralim bozuldu ama akşamda incem yürüyüşe acaba karnım aç olduğu içinmi yürüyemedim anlamadım kahvemide içtim az önce.

neden yürüyemedin ki bende anlamadım. temponu birden arttırmasaydı. bir daha o bayanı görürsen sende onun arkasından yürü dayanabildiğin kadar dayan, zamanla artar kondüsyon. açlıkla ilgili şöyle olabilir enerjisizlikten :)

günaydın kızlarbugün 4.günüm,kendimi iyi hisediyorum,bitkin değilim az önce bende kahvemi içtim,ekmeğimi yedim...birazdan 1 saat spor yapacağım....bugün biraz aerobik yapmak istiyorum,yürüyüşüm yine akşam kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…