- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #4.541
3 kilo verdim canım
hiç acıktım deme ben napiyim :) akşam yemeği : yok
0. Acıktm
ben 2,5litre içerim...günde kaç litre su içiyorsunuz kızlar?
:-S aksam yemegı yıyemedm mısafrler geldı onlarn yanında bıftegı de kınzartamadm 2 parca vardı acım ac bıde kısır börek yaptım afıyetle yıyolar neyse aonlara afıyet olsun asla bozmdk yok sonunda cok mutlu olcam
bozmadın için tebrikler,ama bence aç kalma.varsa yoğurt ye hiç olmazsa...
acıkmak yok sevda beni yarı yolda bırakmak hiç yok!kızarım bak :)
:-S aksam yemegı yıyemedm mısafrler geldı onlarn yanında bıftegı de kınzartamadm 2 parca vardı acım ac bıde kısır börek yaptım afıyetle yıyolar neyse aonlara afıyet olsun asla bozmdk yok sonunda cok mutlu olcam
ayy insanın nasıl canı çeker yaa ölee misafirlere kısır yapıpta yememek büyük iraden var gerçekten tebrik ediyrm ben bi kaşıkta olsa bakardm belkii.ama bekar oldum için yemekleri ben pek yapmıorm onun için rahat oluo.birde annemler yerken insann canı çekio ama yemiorm yemiyecmde.bu arada ben akşam yemeğini 6 da yedim geç saate kalma bence sende ama şimdide salata yiyebilirsn bnce.
Yaşıyorum yaşıyoruummm
gbende yaşıyoruuuummm :) ama rüyamda hep yemek gördüm barbunya yeyip durdum :) şimdi kahvemi içiyorum. dün gece bir ara yesem mi acaba birşeyler diye düşündüm eşim yeme dedi , bende gittim kitap okudum sonra uyudum.
dayandım ama yahu :) ben yaptıysam kızlar sizde yaparsınız. bende de irade patlaması oldu hayatta dayanamazdım yemeksizliğe afferin bana
sabah eşim dalga geçiyor benimle bak yemedin ya gece incelmişsin diye bide gülüyor pis pis eşşek herif
Yaşıyorum yaşıyoruummm
kızlar yaa günaydın bende bu sabah yürüyüş yapmak için 7 de kalktım erkenden.Ama yürüyüş yapamadımki hiç 15 dak hızlı tempoda yürüyebildim ancak ne kadar hammışım öyle bir kadın var 1 saat sabah 1 saat akşam yürüyor ben hiç yürüyemedim çok moralim bozuldu ama akşamda incem yürüyüşe acaba karnım aç olduğu içinmi yürüyemedim anlamadım kahvemide içtim az önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?