Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

günaydınlarr :) bugün 4.gün kahve ve kızarmıs ekmekle pc basında su an kahvaltımı yapıyorum. haslamak için yumurta da koydum bi yandan öğle yemegimi hazırlıyorum evde işim çok yetiştireyim dısarı cıkana kadar diye. arkadaslar dün şunu farkettim. ne kadar gec yersem o kadar tok duruyorum. yani ben 8 de kalkıp kahvaltı yapsam öğlene kadar dayanamam kahvaltı için 10 11 civarı uygun geldi bana

günaydın kızlar,STOKER hoş geldin aramıza...az önce bende kahvemi içtim+kızarmış ekmeğimi yedim..hepimize afiyet olsunbugün akşam üstü yürüyüşe çıkacağım.

Beraber basaricaz insaallah ben de artik istedihim gibi giyinememekten biktim diyete bugun basladim tek basima cekebilecegimi zannetmiyorum umarim beni yanliz birakmazsin..yas 25 1.60 /74.7

merak etme güven bana sevda bu yolda beraber yürüyeceğiz inş.bende ne zaman tek başıma diyete başlasam evdekilerin gazabına uğruyorum yemek yiyorum neymiş efendim kahveyle diyetmi yapılırmısş hiç bi şey yemeden zayıflanırmıymş ama kim ne derse desin en güzel diyet bu diyet.Bu arada istediğimiz kiloya 1 2 kilo kala böyle şok diyetler yaparak inmemeliyiz bence.Bunu sadece fazla kiloları atmak için kullanmalıyız.daha sonra ben kalori sayım yöntemi yaparım diye planlıyorum bir hafta.Örneğin 1000 kalorilik beslenirim bir kaç gün bir kaç gün 1200 öle öle 1400 e kadar çıkarım kilom sabitlensin. :)
bu arada yaşlarımız yakınmış bende 20 yaşındayım.Ne diyelim sevdacığım Allah bize kolaylık versin. :)

günaydın kızlar,STOKER hoş geldin aramıza...az önce bende kahvemi içtim+kızarmış ekmeğimi yedim..hepimize afiyet olsunbugün akşam üstü yürüyüşe çıkacağım.

günaydınlarrrr herkese bende şimdi kalktım önce elma sirkeli su içiyim diyorm kahve pişerken sonra kahvemi yapayım içeyim. :)) ben kahve yapmayaa giderim. :)

bence de hafta da bir kere tartılsak yeter

sana da günaydınhepimiz farklı bir birey olduğumuz için ihtiyaclarımız da farklı oluyor.ben uyanır uyanmaz kahvemi içiyorum...

Tesekkur ederim canim ben daha kahvemi icmedim bu evdekiler bizi hic anlamiyo zaten .kocisde diyetteyim dedikce ekmek koyuyo onume ama s tembihledim onuda...ben 10 kilo vermrk istiyorum en az 5 kilo veririm herhalde sonra 1 hafta falan ara verip aynen devm edicem hayal efiuorum da bana zayiflamissin dediklerini :)cok guzel olacak

Ben de oyle dusundum aslında destegine teşekkürler tatlım

ben bundan iki sene önce yine zayıflamıştım böyle buna benzer bir diyetle ama bence isveç daha iyi herkes çok güzel olmuşsun hep böyle bu kiloda kal demişlerdi 52 ye düşmüştüm o zamanlar ama şimdi daha çok zayıflamak istiyorm 52 kiloykende göbeğim vardı çünkü. :) 48 kilo iyidir benim için.
bu arada evde mekik şınav çekebilirsin ben öyle yapıcam dün akşam az bi şey çektim saymadım.Ama bugün baya çekerim diye düşünüyorum sabahta yürüyüşe çıkacaktm 7 de ama uyanamadım.Akşam yürümeyi düşünüyorum.haydi bakalım kolay gelsin bize :)

kızlar bugun bana 3 kişi zayıflamışsın incelmişsin dedi . bende kendimi masama bağladım ki uçmayayım sevinçten. günlerdir insanların gözünün içinde bakıyorum zayıflamışsın desin diye birileri :) sonunda duydum motivasyonum fena arttı.

karnımdan gurultular geliyor öğlene az kaldı bende 200 gr et var öğlene.

Çok sevindim daha çok duyacaksın bu sözü merak etme sadece inançlı ol :) tebrikler

hahahah çok güldüm ya çok tatlısın :):)

ben öğleni yedim eti yedim meyve yerine yoğurt yedim daha iyi oldu benim için. sen nasılsın , nasıl gidiyor?

Ben daha yemedm ogleni kötu. Sayılmam aslındahep sonunu hayal ediyorum :-D

neden bu kadar geç kaldın geç yiyip geç acıkma taktiğimi yoksa :) benim yemek olayım öğlen bitti. bu akşam yemek yok bana. eve gidip spor yaparım hemen sonrada erkenden yatarım yoksa gurultudan uyuyamayabilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…