- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #4.481
Beraber basaricaz insaallah ben de artik istedihim gibi giyinememekten biktim diyete bugun basladim tek basima cekebilecegimi zannetmiyorum umarim beni yanliz birakmazsin..yas 25 1.60 /74.7
günaydın kızlar,STOKER hoş geldin aramıza...az önce bende kahvemi içtim+kızarmış ekmeğimi yedim..hepimize afiyet olsunbugün akşam üstü yürüyüşe çıkacağım.
bence de hafta da bir kere tartılsak yeterben evdeki tartım bozulmadan önce hergün tartılıyordum eksik çıkmayan günlerde moralim bozuluyordu bence haftada bir en ideali. ben altıncı gün tarıldım şimdi bir daha bitişte tartılcam.
ip atlamak fayda etmez olur mu. sen hergün birer ikişer arttır sayıyı bence güzel olacak.
günaydınlarr :) bugün 4.gün kahve ve kızarmıs ekmekle pc basında su an kahvaltımı yapıyorum. haslamak için yumurta da koydum bi yandan öğle yemegimi hazırlıyorum evde işim çok yetiştireyim dısarı cıkana kadar diye. arkadaslar dün şunu farkettim. ne kadar gec yersem o kadar tok duruyorum. yani ben 8 de kalkıp kahvaltı yapsam öğlene kadar dayanamam kahvaltı için 10 11 civarı uygun geldi bana
günaydınlarrrr herkese bende şimdi kalktım önce elma sirkeli su içiyim diyorm kahve pişerken sonra kahvemi yapayım içeyim. :)) ben kahve yapmayaa giderim. :)
merak etme güven bana sevda bu yolda beraber yürüyeceğiz inş.bende ne zaman tek başıma diyete başlasam evdekilerin gazabına uğruyorum yemek yiyorum neymiş efendim kahveyle diyetmi yapılırmısş hiç bi şey yemeden zayıflanırmıymş ama kim ne derse desin en güzel diyet bu diyet.Bu arada istediğimiz kiloya 1 2 kilo kala böyle şok diyetler yaparak inmemeliyiz bence.Bunu sadece fazla kiloları atmak için kullanmalıyız.daha sonra ben kalori sayım yöntemi yaparım diye planlıyorum bir hafta.Örneğin 1000 kalorilik beslenirim bir kaç gün bir kaç gün 1200 öle öle 1400 e kadar çıkarım kilom sabitlensin. :)
bu arada yaşlarımız yakınmış bende 20 yaşındayım.Ne diyelim sevdacığım Allah bize kolaylık versin. :)
ben evdeki tartım bozulmadan önce hergün tartılıyordum eksik çıkmayan günlerde moralim bozuluyordu bence haftada bir en ideali. ben altıncı gün tarıldım şimdi bir daha bitişte tartılcam.
ip atlamak fayda etmez olur mu. sen hergün birer ikişer arttır sayıyı bence güzel olacak.
Tesekkur ederim canim ben daha kahvemi icmedim bu evdekiler bizi hic anlamiyo zaten .kocisde diyetteyim dedikce ekmek koyuyo onume ama s tembihledim onuda...ben 10 kilo vermrk istiyorum en az 5 kilo veririm herhalde sonra 1 hafta falan ara verip aynen devm edicem hayal efiuorum da bana zayiflamissin dediklerini :)cok guzel olacak
kızlar bugun bana 3 kişi zayıflamışsın incelmişsin dedi . bende kendimi masama bağladım ki uçmayayım sevinçten. günlerdir insanların gözünün içinde bakıyorum zayıflamışsın desin diye birileri :) sonunda duydum motivasyonum fena arttı.
karnımdan gurultular geliyor öğlene az kaldı bende 200 gr et var öğlene.
kızlar bugun bana 3 kişi zayıflamışsın incelmişsin dedi . bende kendimi masama bağladım ki uçmayayım sevinçten. günlerdir insanların gözünün içinde bakıyorum zayıflamışsın desin diye birileri :) sonunda duydum motivasyonum fena arttı.
karnımdan gurultular geliyor öğlene az kaldı bende 200 gr et var öğlene.
Kızlar nasıl gidıyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?