- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #4.381
bende öğlen 2 domates yedim ıspanak yok diye 2de yumurta ondan sonra başka birşey yok. akşam biftek alamayacağım için tavuk ızgara yiyeceğim. hadi kızlar alt tarafı 13 gün başarabiliriz.
hatta 12 gün kaldı bile :)
türk kahvesi değildir herhalde isveçte türk kahvesi yoktur sanırım.
ben gunde 1 veya 2 light cola iciyordum bu diyeti yaparken ve 7 kilo vermistim, veriliyor yani
zaten diyetin orijinalinde bitki cayi vs sekersiz olmak kaydiyla serbest yaziyor, turkceye cevirirken nedense yasak diye yazmislar
kola yasakti ama ben bagimli gibi oldugum icin birakamamistim o donem :)
oh be sonunda biri geldi yalnız kaldım sanmıştım iyice. ben tartılmadım ama inşallah zayıflamışımdır bugun. tartım bozuldu bu akşam kayınvalideye gidicem onda tartı var dayanamayıp tartılırım muhtemelen yarın yazarım tartılırsam...
bugün 1. ci günüm kahvemi az sonra içicem. off çok heyecan yaptım. inşallah 13 gün bıkmadan devam ederim. 15 kilo versem havalara uçarım
inşallah canım dayanırsın. aslında dayanılmayacak bir durum yok. yapanlar nasıl yapmış bizde yparız. benimde 4. günüm henüz tartılmadım 6. gün tartılayım diyorum.
motivem düşünce internetten yorumları okuyorum kilo verenleri gördükçe vazgeçmiyorum. hergün yaz buraya yediklerini yaptıklarını. hadi bakalım birlikte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?