Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

tşk ederim cevabınız için şekersiz nescafe içim ben ozaman hem uzun süre tok tutyo diye biliyorum.. bugun ilk gün biraz başağrım var ama şimdilik iyi gidiyo 1,65boyum malesef 75 kıloyum bakalım meşhur isveç bende nekadar etkili olucak

diyete başlamak isteyenler varsa ben pazartesi günü başlıyorum beraber daha kolay veririz kiloları

Merhaba. Ben de yarın bu diyete başlamak istiyorum. şöyle bi 8 kilo versem yeter. Ama çok zor görünüyo nasıl yapıcam bilmiyorum. Ayrıca diyeti bırakır bırakmaz kiloları geri almaktan şikayetçi olan hanımlar hangi diyeti yaparsanız yapın zayıflar zayıflamaz eskisi gibi yemeye devam ederseniz zaten alırsınız o kiloları. Diyet bittikten sonra koruma programı uygulamak lazımmış ki geri almayalım bi daha.

kızlar yaklaşık 2-2,5 aydır diyetteyim. resmen aç yaşıyorum. 10 kilo verebildim. verdiğim kilonunun çoğunu isveç diyetiyle kısa sürede verdim diyete ilk başladığımda isveçle başladım. çok şeyler denedim; ayran detoksu, 9 otlu çay, acı çehre tohumu... hepsi boş. en güzeli isveç diyeti. şimdi tekrar başladım bugün 2. günüm. bakalım kaç kilo gidecek.
birbirimize destek olalım.

Pretty woman diyeti önerdiğin için teşekkür ederim ama çok ağır bir diyet. Ve ben bu kadar ağır diyetlerle zayıflamak istemiyorum. Ben zayıf insanlar gibi her şeyden yemek istiyorum zayıflayınca. Az az yiyeceğim ama bunda az az yesem bile geri kilo alırım bence.

canım bu diyet başlangıç için ideal. vücudunu uyarıyor ve insanı motive ediyor. tercih senin tabiki.

okuyabildiğim maksimum sayfayı okudum az daha gözlerim bozulacak :) anladığım kadarıyla isveç diyetiyle kilo veremeyen yok. bende 1-2 aydır uğraşıyorum çorba diyeti falan yaptım şimdi karatay takılıyorum.ama bende hızlı kilo vermek isteyenlerdenim hergün sporumuda yapıyorum acaba başlasammı diyorum bende. çok zor gözüküyor ama yapanlardan neyim eksik demektende alıkoyamıyrum kendimi.

bana bir iki birşey söylermisiniz ne yapsam?

canım ben daha önce 4 gün sürdürebildm ama 4 günde 4 kilo verdim tabi ben bol spor yaparak ama daha sonra morel mozukluguma denk geldi hep bıraktım yarın başlıyorum yeniden bunu yapıpdda kilo veremeyen ciddi yok sıkı bir diyet

kızlar bu dıyetle hıc lıght kola ıste soda sekersız cay falan ıcen varmı gun ıcınde.yanı bunları ıcıpte kılo veren

ben dün baya bir araştırdım ama verilenler dışında hiç birşey yoktu.

ben kahvemi içiyorum şuanda şansıma da nasıl aç uyandım bugun. öğlen ıspanak bulmam çok zor maalesef mevsimide değil ama ben semiz otu yapacağım büyük ihtimalle yada günleri değiştirip yarının öğlenini yapabilirim.yazarım yine

evet ilk günün öğlenine gelmiş bulunmaktayız. zurnanın zortladıgı yer ıspnanak yok nerden bulacağım. ayrıca siz ne yiyorsunuz öğlende?

evet ilk günün öğlenine gelmiş bulunmaktayız. zurnanın zortladıgı yer ıspnanak yok nerden bulacağım. ayrıca siz ne yiyorsunuz öğlende?

bende ispanak bulamadim bugun ilk gunum benimde ben yumurtayla domates yedim valla simdi bi kahve daha yaptim onu içiyorum

bu kez azimliyim daha once isvec rejimiyle 7 kilo verdim yine bi 7 kilo versem super olur

kızlar bu dıyetle hıc lıght kola ıste soda sekersız cay falan ıcen varmı gun ıcınde.yanı bunları ıcıpte kılo veren

ben gunde 1 veya 2 light cola iciyordum bu diyeti yaparken ve 7 kilo vermistim, veriliyor yani
zaten diyetin orijinalinde bitki cayi vs sekersiz olmak kaydiyla serbest yaziyor, turkceye cevirirken nedense yasak diye yazmislar
kola yasakti ama ben bagimli gibi oldugum icin birakamamistim o donem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…