- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #4.341
3-4 gün salmak çok fazla ama canım ya.Arkadaşlar şu 3-4 gündür saldım diyeti... ve hemen 2 kilosunu geri aldım... çok üzülüyorum ya bugün yeniden başladım... 1.günüm hadi bakalım... :18: :18: :18:
Elbette normal canım.
Bende dün bozmuştum biliyorsun.
Hatta bugün mutfakta masanın üzerinde patlıcan böreği, dereotlu poğaça ve çikolatalı topları görünce bugünlükte boşversemde dedim ama yapamadım.
Bugün diyetimin 7. günü.
Sen ne yapacaksın canım? Karar verdin mi?
Kızlarrrr 3 gündür yokum piyasada naptınız cancağızlarım ?
Mehtap hatunun bitmiş zannedersem, Gözdecim sen naptınn..
Benim şu düğün pastası krizimden sonra
70 üzerinden baz aldığım diyete yeniden başlama olayında 3. günüm bitiyor ve de 1,5 kg vermişim, biraz yavaşlamaya başladı bünye heralde, olsun..
İsteğim şimdilik 65 olabilmek, bunun için de 3,5 kilo kaldı vermem gereken, sonra duruma göre 5 kg daha vermeye karar verirsem başka bir diyet uygulucam ama simdilik 3, 5 kilo icin kesinlikle isveç'e güveniyorum.. Hadi bakalım..
:82:
duygucum günaydın sende benim gibi hala buralardasın:)aklım hep bu diyette ama yapamıorm olmuo
günaydın canım:) aynen öyle benim aklım da bunda ama dediğin gibi zorayran detoksuna başlıyorum bugün. hazırladım 10 dk sonra yemeye başlaycm bakalım nasıl olacak:)
melike senin paylaştığın kuşhan diyeti bana çok mantıklı geliyor ama ben artık et görmek istemiyorumzaten etle aram yoktur kırmızı et beyaz et veya balık haftada sadece 1 kere yemeyi tercih ediyorum. az önce haşlanmış nohut vardı buzlukta onu almak için buzluğu açtım etleri görünce midem bulandı o derece bıktım yani. e bu diyetlerin hepsindede proteini dayıyorlar ki o da en çok et de var. off off sabredicem artık
canım ben et olarak uygulamıorm ben et yemiorm normaldede sadece tavugun gögsünü yiyebiliorm.isveçi yapmayı hala çok istiorm ama bana uymuyor son 17 günüm ne yapacam bilmiorm
selam kizlar ben dun baslamistim guya ama aksam bozdum. bugun tekrar birinci gun, kesin bu sefer agustosta giymek istedigim bir suru kiyafet var :) kahvemi ictim, simdi spor yapicam her gun yazicam buraya. haftaya sali gununden once tartilmiycam ama
selam kizlar ben dun baslamistim guya ama aksam bozdum. bugun tekrar birinci gun, kesin bu sefer agustosta giymek istedigim bir suru kiyafet var :) kahvemi ictim, simdi spor yapicam her gun yazicam buraya. haftaya sali gununden once tartilmiycam ama
Selam bayanlar, daha önce bu diyetle 10-11kg verdiğimi hatırlıyorum,,denediğim diyetler arasında sonuç veren tek diyet bu olmuştu, sonrasında verdiğim kiloda kaldım hem de, geri almadım ,şuan gelinlik diktireceğim için uzun bir aradan sonra yine diyet derdine düştüm:)))Yarın tekrar başlayacağım inşallah.Bu sene düğün koşturmacamdan oruçta tutamıyorum bari bir işe yarasın bu son 1buçuk ayımda vakit kaybetmiyim diyorum.Yarın ilk günüm ,aralarda verilen kilolar geri alınıyo yazanlar olmuş,,ama açık olalım kızlar zayıfladım diye ök..z gibi yemeğe saldırılmazsa kilo alınmıyor.kız kardeşim verdiği kiloları aldı ama ben diyetten sonra ilk 2-3 hafta çok dikkatli yiyerek o kilomu oturttum hala aynı kilodayım.
Aylar önce yapmıştım bu diyeti ben.DİYETİ UYGULAYIPDA KİLO VEREBİLEN arkadaşlar sabahları türk kahvesimi nescafemi içtiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?