• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

bende öğlen 2 domates yedim ıspanak yok diye 2de yumurta ondan sonra başka birşey yok. akşam biftek alamayacağım için tavuk ızgara yiyeceğim. hadi kızlar alt tarafı 13 gün başarabiliriz.

hatta 12 gün kaldı bile :)

türk kahvesi değildir herhalde isveçte türk kahvesi yoktur sanırım.

Son düzenleme:
bende öğlen 2 domates yedim ıspanak yok diye 2de yumurta ondan sonra başka birşey yok. akşam biftek alamayacağım için tavuk ızgara yiyeceğim. hadi kızlar alt tarafı 13 gün başarabiliriz.

hatta 12 gün kaldı bile :)

türk kahvesi değildir herhalde isveçte türk kahvesi yoktur sanırım.

ben biftek yemeye calisacagim calisacagim cunku etle hic aram yok gecen yil isvec rejimini yaptigimda etleri okadar ince dogruyodumki direk cignemeden yutuyodum gozumden yaslar geliyodu yerken :1: ama hiç disina cikmamistim diyetin bi sakiz bile cignememistim 7 kilo vermistim bakalim yarin sabah tartilacagim sonra cumaya kadar tartilmam

ben gunde 1 veya 2 light cola iciyordum bu diyeti yaparken ve 7 kilo vermistim, veriliyor yani
zaten diyetin orijinalinde bitki cayi vs sekersiz olmak kaydiyla serbest yaziyor, turkceye cevirirken nedense yasak diye yazmislar
kola yasakti ama ben bagimli gibi oldugum icin birakamamistim o donem :)

canım sana nasıl tsk etsem bılemıyorum sırf bu ıcecek yasaklaması yuzunden yıllardır yapmıyorum bu dıyetı cooooookk saolll:13::54:

ben akşam yemeğinde tavuk yedi yanında salatayla. ama 2 dilimde karpuz hüplettim. afferin bana demi :( bir daha kaçamak göçemek yok. benim tartım bozuldu. ayın 11 de bizim ordaki eczane yağ kaz kilo ölçüm günü var ona katılıcam bakalım o güne kadara tartı yok bana :)

bu arada yemekten sonra 45 dk tempolu koşu ve jillian michael 2/7 yaptım hadi bakalım

günaydın kızlar ikinic günün sabahından merhaba :) kahveler içileli 1 saat oluyor öğlen salam yoğurt var ama salamı yiyemeyeceğim sanırım. öğleni yorgurtla geçirmeyi planlıyorum akşama artık bakıcaz :)

vazgeçmediniz değil mi?

çok acıktım uleeyyynnn :) karnımdan acayip sesler geliyor öğlenede epey var ama dayanıyorum kızlar.ama nerdesiniz ya böyle bir başıma birakmayın beni...

öğlen yemeğide geçti ama ben 200 gram yoğurt yedim çünkü 100 gramını ayarlayamazdım iş yerinde. salam yemedim dediğim gibi bir dilim için koca bir salam alamadım şimdi. açmıyım hemde nasıl ama vazgeçmeyeceğim.

akşam kayınvalidem çağırmış yemege balık yemek için. yani akşama balık var diyet dışı ama gelemem benim diyetim var diyemedim de.

merhabalar hanimlar bugun 2. gunum sabah tartiya ciktigimda cok mutlu oldum cunku 86.2 gosteriyordu yani 1 gunde 1 kilo 300 gr vermisim:nazar::32: bugun ogle salam yemedim cunku hiç sevmem dun esim ispanak almis isten gelirken sagolsun onu hasladim yogurtladim bide sarmisak koydum icine onu yedim aksamda biftek yiyecem salata + 1 dilim karpuz

hadi herkese kolay gelsin yilmak yok

oh be sonunda biri geldi yalnız kaldım sanmıştım iyice. ben tartılmadım ama inşallah zayıflamışımdır bugun. tartım bozuldu bu akşam kayınvalideye gidicem onda tartı var dayanamayıp tartılırım muhtemelen yarın yazarım tartılırsam...

oh be sonunda biri geldi yalnız kaldım sanmıştım iyice. ben tartılmadım ama inşallah zayıflamışımdır bugun. tartım bozuldu bu akşam kayınvalideye gidicem onda tartı var dayanamayıp tartılırım muhtemelen yarın yazarım tartılırsam...

sabah ac karnina tartilsan senin için daha iyi olur ben oyle yapiyorumsuanda biraz aciktim gibi aslin sabah altida kalkmistim bugun saat 9 bucukta okadar aciktimki birde dip kose temizlik yaptim sonra yattim uyumaya calistim karnimin gurultusunden uyuyamadimda saat 11 bucukta ispanagi yemek zorunda kaldim ve simdide cok acim

zaten 5. gun balik yeniyordu ama yagsiz olacak sen yinede fazla abartma bol salata ye

bende bi kahve daha yapacam kendime :ssz::ssz::ssz::ssz:

sorma bende 3 gibi bir türk kahvesi daha içtim ama içmesem şimdi deli gibi aç olurdum. bugun gerçekten zordu öğlen yoğurt kesmiyor tabi insanı. akşam dediğin gibi azcık yiyeceğim balığada bayılırım zaten .

bu arada midem o kadar boşki sabah tartılsam bile aynı çıkarım gibi geliyor bana :) dediğim gibi tartım bozuk evde tartılamıyorum moralim bozuk zaten bu duruma. bir yandan da iyi oldu her sabah gram gram tartılmak moralini bozuyor insanın.

günaydın kızlar bugun 3. günümdeyim sabah kahvaltımda kızarmış ekmak oldugunu unuttum. ekmek almadım yanıma. şimdilik kahve içiyorum yine

öğlen yemeğiyle devam ediyorum ıspanak olmadıgı için 2 domates yedim meyve olarak muz tercih ettim ki tok tutsun diye. ayrıca sabah yemediğim ekmeğide şimdi yedim. süper tokum

bugun tartilmadim sabah kahvemi ictim ekmek yemedim oglede ispanagimi yedim bit domates ve diet yogurt yedim meyveli simdide bi turk kahvesi yaptim sigaramla keyif yapiyorum:ssz::ssz::ssz::ssz:

günaydınlar hala tartılmadım ben ama hiç bir değişikliklte hissetmiyorum acıkcası. bakalım tartılınca yazarım belki bir sürpriz olur.

kahvemii içeceğim az sonra. :)

bugün 1. ci günüm kahvemi az sonra içicem. off çok heyecan yaptım. inşallah 13 gün bıkmadan devam ederim. 15 kilo versem havalara uçarım :52:

bugün 1. ci günüm kahvemi az sonra içicem. off çok heyecan yaptım. inşallah 13 gün bıkmadan devam ederim. 15 kilo versem havalara uçarım :52:

inşallah canım dayanırsın. aslında dayanılmayacak bir durum yok. yapanlar nasıl yapmış bizde yparız. benimde 4. günüm henüz tartılmadım 6. gün tartılayım diyorum.

motivem düşünce internetten yorumları okuyorum kilo verenleri gördükçe vazgeçmiyorum. hergün yaz buraya yediklerini yaptıklarını. hadi bakalım birlikte...

inşallah canım dayanırsın. aslında dayanılmayacak bir durum yok. yapanlar nasıl yapmış bizde yparız. benimde 4. günüm henüz tartılmadım 6. gün tartılayım diyorum.

motivem düşünce internetten yorumları okuyorum kilo verenleri gördükçe vazgeçmiyorum. hergün yaz buraya yediklerini yaptıklarını. hadi bakalım birlikte...

inş canımmm çok olumlu düsünüyosun hayran kaldım sana :) şu an kahvemın yarısına geldim bitirip yürüyüşe çıkıcamm öğle yemeğimi de 1 gibi yemeyi düsünüyorum erken mi sizce? bir de akşam yemeğimi her gün saat 5 de yiyecegim.

bu sabah tartildigimda 85.8 ciktim rejime basladigimda 87.5 tim yani 3 gunde 1.7 kilo hiçte fena sayilmaz zaten dun kacamak yaptim ama oyle cok degil bugun ogle ile aksam yemeginin yerini degistirecegim birazdan 1 tane meyve li yogurt yiyecegim sonra aksamda yumurtayla havuc sabah kizarmis ekmegin ustune diet peynir surdum yani bugunluk peynir hakkimi doldurdum

bu arada sumosh hos geldin aramiza

neyse kizlar kendinizi biraz tanitin evlimisiniz kac yasindasiniz kac kilodasiniz boyunuz kac

Back
X