- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #4.401
inş canımmm çok olumlu düsünüyosun hayran kaldım sana :) şu an kahvemın yarısına geldim bitirip yürüyüşe çıkıcamm öğle yemeğimi de 1 gibi yemeyi düsünüyorum erken mi sizce? bir de akşam yemeğimi her gün saat 5 de yiyecegim.
merhabalar..yarından itibaren bende isveç diyetine başlayacağım.ben karatay diyeti uyguluyorum,bu diyeti yaparak belki metabolizmam biraz hızlanır diye düşünüyorum.uzun süredir 82 kiloda takıldım...sonra yine karataya uygun beslenmeye düşünüyorum.yarın görüşmek üzere....
be güzel vallaha keşke benimde öyle olsa.hadi inşallah bende vermişimdir. pazar günü 6. günüm o zaman tartılıcam.
Kızlar bende yapıyorum bu diyeti. Bugün 5. günüm ve benim 5 kilom gitti. Ama çok acıktım artık, ne görsem yemek istiyorum. Her an bozabilirim, güdüleyin beni bişeyler deyin. Engelleyin beni
ben emzırıyorum bu dıyetı yapabılrmıyım yoksa bu dıyet emzıren annlere uygun deılmı arkadasşar???????
hadi bakalım dallida hoşgeldin aramıza. gerçekten hiçde zor değil istersen yaparsın sende. tabiki karnından bazen guruldamalar geliyor ama bu acıların sonu çok güzel :)
bu bitince eğer kilo verirsem karatay devam etmeyi düşünmüştüm bende eğer veremezsem 1 hafta ara verip bir 13 gün daha yapmayı düşünüyorum.
süpersin süper. hazırlıklı olmak en güzeli. ben şimdi işten çıkınca programım var büyük ihtimalle yemek yiyemeyeceğim bir yoğurt alayım diyorum küçük onu kaşıklarım artık.
yarın haberlerini bekliyorum :)
süpersin süper. hazırlıklı olmak en güzeli. ben şimdi işten çıkınca programım var büyük ihtimalle yemek yiyemeyeceğim bir yoğurt alayım diyorum küçük onu kaşıklarım artık.
yarın haberlerini bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?