- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #4.421
vaaaayyy beş günde beş kilo müthiş bir rakam. ben senin yerinde olmak için neler vermezdim. sakın bırakma vallaha bu gidişle 9-10 kilo verirsin herhalde.
sakın sakın sakın bozma. sürekli yaz buraya ben hep burdayım akşama kadar sana destek olurum. benimde 4. günüm ama tartılmaya korkuyorum vermemişimdir belki diye :)
merhaba hanımlar. isveç diyetini hep duyuyorum ama yapmaya korkuyorum. şimdi şöyle sayfalara bi gözattım da gaza geldim ben de yapmak istiyorum:) bi kaç sorum olucak... çok fazla riskten bahsediliyo nette araştırdım da işte isveç diyeti sonrası kilo vermek zorlaşıyormuş mesela. bi de bu verilen kilolar yeme düzenimizi değiştirrince geri alınıyo mu, diyet sonrası nasıl bi beslenme yapmayı düşünyorsunuz? son olarak da spor yapıyor musunuz ben jilliana devam etmek istiyorum da yapabilir miyim acaba?
günaydın...bende az önce kahvemi içtim,sonra bende yürüyüşe çıkacağım
bugün 1.günüm.
boy:1.72
kilo:82
kahvemi içtim yürüyüşe çıkıyorum kızlar bugün akşama kadar yazamayabilirim ananemlere gidicem gece dönerim ancak :) iyi günler herkese
Kizlarrrr banada cevp yazinn lutfen kendimi yanliz hissediyorum
selam kızlar tam hız devam ediyorum. dün akşam yemeği yiyemedim dışardayım diye 3 dal çubuk kraker bir tanede eti form yedi o kadar
sabah kahvemi içtim bakalım devam ediyorum.
dün akşam iki ayrı antrenmanda yaptım. pazar olsada tartılsam diye bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?