Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

inş canımmm çok olumlu düsünüyosun hayran kaldım sana :) şu an kahvemın yarısına geldim bitirip yürüyüşe çıkıcamm öğle yemeğimi de 1 gibi yemeyi düsünüyorum erken mi sizce? bir de akşam yemeğimi her gün saat 5 de yiyecegim.

kendimi öyle motive ediyorum bende başkaları yaptıysa bizde yaparız. onların iki kolu iki bacağı var bizimde :) hadi ben hergün burdayım destek sonuna kadar :)

merhabalar..yarından itibaren bende isveç diyetine başlayacağım.ben karatay diyeti uyguluyorum,bu diyeti yaparak belki metabolizmam biraz hızlanır diye düşünüyorum.uzun süredir 82 kiloda takıldım...sonra yine karataya uygun beslenmeye düşünüyorum.yarın görüşmek üzere....

benim kilo verdigim hemen fark edilir mesala esim dun aksam sen en az bi 3 kilo verdin dedi bende yok be falan dedim ama ayna baktigimda gercekten sanki 3 kilodan fazla vermis gibi duruyorum ins devami gelir bu isvec bitsin sonra lahana corbasina baslayacagim ins

merhabalar..yarından itibaren bende isveç diyetine başlayacağım.ben karatay diyeti uyguluyorum,bu diyeti yaparak belki metabolizmam biraz hızlanır diye düşünüyorum.uzun süredir 82 kiloda takıldım...sonra yine karataya uygun beslenmeye düşünüyorum.yarın görüşmek üzere....

hadi bakalım dallida hoşgeldin aramıza. gerçekten hiçde zor değil istersen yaparsın sende. tabiki karnından bazen guruldamalar geliyor ama bu acıların sonu çok güzel :)

bu bitince eğer kilo verirsem karatay devam etmeyi düşünmüştüm bende eğer veremezsem 1 hafta ara verip bir 13 gün daha yapmayı düşünüyorum.

ben anlamadım ki bu işi benim enerjim hiç bitmedi nedense. şu jili bitsin insanity var ona başlıcam :) şimdi totom yemiyor o kadar ağır antrenmanı.

benim en zor zamanlarım kahveden öğlen yemeğine kadar olan zamanlar onun dışında çok açlık çekmiyorum. böyle olunca kilo vermemişim gibime geliyor.

yanlış konuya yanlış mesaj :) pardon

Eklentiler

• $tirnak01.gif
    $tirnak01.gif
    68,1 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:
ben 19 yaşındayım 60 kiloyum boyum 1.59 son 1 yılda 10 kilo aldım. hep 50 lerdeydim halbuki. evet arkadaşlar hoşbuldum çok sağolun çok sıcak bi topic olmuş burası :) öğle yemegimi yedim ama ıspanak bulamadıgım için taze fasulye yedim bi tabak. gerisi bildiğiniz gibi 1 domates 2 yumurta. 5 te de akşam yemeğimi yiyecegim. 13 gün yapmayı düsünüyorum cünkü 10 kg kesin vermem şart. kolay gelsin

Kızlar bende yapıyorum bu diyeti. Bugün 5. günüm ve benim 5 kilom gitti. Ama çok acıktım artık, ne görsem yemek istiyorum. Her an bozabilirim, güdüleyin beni bişeyler deyin. Engelleyin beni :52:

Kızlar bende yapıyorum bu diyeti. Bugün 5. günüm ve benim 5 kilom gitti. Ama çok acıktım artık, ne görsem yemek istiyorum. Her an bozabilirim, güdüleyin beni bişeyler deyin. Engelleyin beni :52:

vaaaayyy beş günde beş kilo müthiş bir rakam. ben senin yerinde olmak için neler vermezdim. sakın bırakma vallaha bu gidişle 9-10 kilo verirsin herhalde.

sakın sakın sakın bozma. sürekli yaz buraya ben hep burdayım akşama kadar sana destek olurum. benimde 4. günüm ama tartılmaya korkuyorum vermemişimdir belki diye :)

aslında kitabı var önce onu okusan daha iyi olur canan karatay diye profesör doktor kendisi. sitede var ordan inceleyebilirsin yapıpta memnun olanlarda çok fazla

isveç yapmadan önce bende karatay usulü besleniyordum. sonra tekrar devam edicem.

hadi bakalım dallida hoşgeldin aramıza. gerçekten hiçde zor değil istersen yaparsın sende. tabiki karnından bazen guruldamalar geliyor ama bu acıların sonu çok güzel :)

bu bitince eğer kilo verirsem karatay devam etmeyi düşünmüştüm bende eğer veremezsem 1 hafta ara verip bir 13 gün daha yapmayı düşünüyorum.

hoş bulduk missdance,inşALLAH birlikte istediğimiz kiloya ineriz.bugün alışverişimi yaptım,yarına hazırım:13:

süpersin süper. hazırlıklı olmak en güzeli. ben şimdi işten çıkınca programım var büyük ihtimalle yemek yiyemeyeceğim bir yoğurt alayım diyorum küçük onu kaşıklarım artık.

yarın haberlerini bekliyorum :)

Back