- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #4.301
okul tatile girmesydi keşke ya canım Allah yardımcın olsun bu arada sınavlarnda kaçıncı sınıfsn üni mi lise mi ?gözde o zmanan en baştan almayayım ama bişey bulalım ben hiç tartılmayacagım onda kararlıyım ama bozmadan sürdrmemize yardımcı olacak bişey yapalım sitede yarış gibi mesala balangıçlarımızı yazalım diğer kızlarda katılır bize eminim en çok kilo vereni 1.secelim isveç kralicesi hahahha :)kaçamak yapan elensin böylece daha zevk alırız belki olurmu bi düşün
tatlım sevindim kendini iyi hissetmene emin ol benm yaptıgımın yanında senin kaçamagın hiç ben 2gündr kaçırom hemde ilk 2 gün olmam lazım toparlayacagım ama kendimi pes etme yok 85 le başladınm ben bu yolla 73 devam ediorm 65 sonlanacak inş.:)
canım yaa maşallah. bak 85 ten 73 e gelmeyi başarmışsın. 65 i de göreceğine eminim.
darısı başıma inşallaaaaaah.
84 üm ben
ama kendime güveniyorum. en kötü ihtimalle 78 i göreceğim 13 günün sonunda.
cnm unw son sinif hukuk fak ogrencisiyim.senin okul durumu ne?aynen bende keske tatil olmasaydi diorum ailemin yanina geldim,okul yok bisi yok herkes tatilde bunaliorum paso ewde.sen ne dersen warim ben hemen bi iswecciler yarisi konusu acarim,sen iste yeter ki.onun disinda angry birds die aptal bi platform oyunu war,onu indirdim tablete onu oynuorum hayli waktimi aliosacimla basimla ugrasiom kitap okuorum ders calisiorum manikur yapiorum face we kk takiliorum ne bilim gecio wakit bi sekilde
Kozlar yazmisim ya koptum kendime,tab la baglaniorum,yanlis dokunuorum kUsura bakmayinmelike birakcam dedin elim ayagima dolasti bak neler yapiorm
insallah ben de en kptu 78 i horurum.ne wersek kar,hadi kozlar,kendimize gelelim waz gecmek yok,
canım ben de sakarya üni. muhasebe 2. sınıf ögrencisiyim :)yarın başlayalım ozaman şuanda hepimizin kiloları farklı ama hayellerimiz aynı zayıf olmak günlerimiz bizim aynı ama farklı olanlarda katılsın bize önemli olan diyet sonunda verilen kilo miktarı başlangıç kilolarımı yazar ve herkes bittigi günde paylaşır kilosunu herkes tamamladıgındada 1. seceriz :) ben zaten 21 gün boyunca yapmaya ugraşacagım bu diyeti ondan sonrada normal bir diyetle devam edecegim bazı sitelerde bu diyetle 10 kilo verenler okudum şaşırdım kaldım yaa
kızlar göreceksiniz ikinizde 78 hatta daha da zayıf oldugunuz günleride:) ben de hep öyle diyordum gördüm sizde göreceksiniz ama biraz sabır ve spor istio benim tek üzüldüğüm şey sabrım tükendi artık
buraya kadar gelip devam edemeyim kaçırmaK ÜZÜYOR beni
cnm benim,ben 13 gunde 12 kg wereni okudum,sok oldum.21 gun dewam etmeyi snra konusuruz once bi 13 gunu tamamlayalim.tamam ben bu aksam konu accam,sizlerede mesaj atarim.gelirsiniz her gun orda dewam ederiz birbirimize gaz wermeye we dedigin gibi 1. Seceriz.sana bisi daha solemek istiorum,normalde isvecle spor yok,agir bi diet oldugu icin,sen kendini cok zorluosun,ondan da kacamak yapiosun,bu da wucut napsin yani.yani normal kacamaklarini sen zaten sporla fazlasiyla yakiosundur o yuzden canimizi sik
ioruz yolumuza kaldigimiz yerden dewam edioruzsewgililerimizi dusunuoruz bikinilerimizi tatillerimizi,suram mi firladi burammi cikti derdinden kurtulcaimizi dusunuoruz.we hepinizden sunu istiprum,her daraldiginizda gidin aynaya bakin once yuzunuze sonra sisman bedeninize we deyin ki bu guzel yuz bu hantal wucudu haketmior!! Ben bole yapiorum
cnm benim,ben 13 gunde 12 kg wereni okudum,sok oldum.21 gun dewam etmeyi snra konusuruz once bi 13 gunu tamamlayalim.tamam ben bu aksam konu accam,sizlerede mesaj atarim.gelirsiniz her gun orda dewam ederiz birbirimize gaz wermeye we dedigin gibi 1. Seceriz.sana bisi daha solemek istiorum,normalde isvecle spor yok,agir bi diet oldugu icin,sen kendini cok zorluosun,ondan da kacamak yapiosun,bu da wucut napsin yani.yani normal kacamaklarini sen zaten sporla fazlasiyla yakiosundur o yuzden canimizi sik
ioruz yolumuza kaldigimiz yerden dewam edioruzsewgililerimizi dusunuoruz bikinilerimizi tatillerimizi,suram mi firladi burammi cikti derdinden kurtulcaimizi dusunuoruz.we hepinizden sunu istiprum,her daraldiginizda gidin aynaya bakin once yuzunuze sonra sisman bedeninize we deyin ki bu guzel yuz bu hantal wucudu haketmior!! Ben bole yapiorum
merhaba bayanlar.ben de bu diyeti yapmak istiyorum.bu diyeti ve püf noktalarını anlatan bir sayfa var mı yoksa 1.sayfaya bakmam yeterli mi? eğer sizin yaşadıklarınızdan edindiğiniz tecrübeler varsa onları da paylaşırsanız çok sevinirim.bir de zor bir diyet mi?
canım mrb zor bir diyet ama çok gzl destek veriorz birbirimize ve bu diyet süper kilo verdirio yarın bize katıl yarışda başlayacak yarın hem eglenip hem zayflayacagz inş.:)
hali hazırda 9 hayat çayını içerek ve biraz da yiyeceklerime dikkat ederek 3-4 kg verdim.şu sıra diyet için motivasyonum yüksek.o yüzden bu zamanı iyi değerlendirmek istiyorum.isveç için hazırlık yapmam lazım.sayfa 2 de 13 günlük liste var, ona tamamen uymak gerekir mi? sizin bildiğiniz pratik uygulamalar var mı diyetle ilgili? yarışa katılmayı çok isterim canım ama salı gün başlayabileceğim ben. sizleri takip edeceğim burdan.kolay gelsin canım.inşaallah başarırız.benim bayağı bir kilom var (116kg)Allah yardımcım olsun ne diyim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?