Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

gülmekten koptum annem ben ilk yaparken o hareketi gördü napıon sen dedi anne spor spor callanetics dedim hahaha:)ayrıca canım ben o havucu hiç yemicem normaldede yüzyl yemesem aklıma gelmez zaten

hahaha ewet ama gercekten cok tahrik edici,bi de yasli yasli teyzeler yapio ya cok guldym ben de :)))aynen,hawuc konusunda ben de senin gibi dusunuorum

kızlar bugün 3. günüm sabah tartıldım 84.4
86 ile başlamıştım.
2 günde 1.6 nasıl sizce :)
birde salata olarak yeşil salata değilde çoban salata yesem bir kerelik birşey olurmu sizce?

simdiye kadar sadece bir bardak kahve ictim ve simdide su yudumluyorum ama cooooooooook aciktim cok zor bir diyet bu ama ne yapalim 6 gun degilmi basaricam.. ama simdiden hic halim yok bisey yapmaya.. :/ Ögle yemegini sicak su ile icmeyi dusunuyorum belki tokluk hissi falan olurya ..

Merhaba arkadaşlar,
Benimde bugün 4.günüm.
Aslında 1 temmuzda başlamıştım ama 1 hafta yapıp ara verdim günübirlik bir deniz gezisine gittiğim için.
Tekrardan 10 temmuzda başladım ve bugün 4.günüm kaçamaksız devam ediyorum hatta listedekileri bile yiyemiyorum desem yeridir.
Dün 3.günümde tartıldım ve 66.0 çıktım.
1-2 ay önce 78'le başladığım yolda şimdi 12 kilo vermiş şekilde 66 kiloyla yürüyorum.
Dün bana dar gelen pantolon ve bluzları deneyip giydim. O kadar güzel göründüm ki aynada kendi kendime.

Korsesiz adım atmazdım şimdiyse uzun zamandır korse giymiyorum.
Daha da zayıflayıp 60 rakamını gördüğümde kimbilir ne güzel bakacağım o aynaya gülümseyerek.
Başaracaksınız kızlar, başaracağız.
Yeter ki iradeli olalım, kaçamak yapmayalım uyalım şu listeye adam gibi.
Çok güzel sonuçlar bizleri bekliyor.

Söylemeyi unuttum.
Normalde türk kahvesinden nefret eden bir insandım ben bu diyet sayesinde başladım içmeye.
Yani ondan önce çok nadirdi ancak gittiğim yerde ikram edilirse içiyordum.
İsveçe ilk nisan ayında başladığımda 1 kesme şeker atarak yapıyordum şimdiyse şekersiz yapıyorum.
Ve o kadar tok tutuyor ki. Kahve olmasa dayanamazdım ben zaten.
Midemin de bayağı küçüldüğünü hissediyorum.
Evde yemekleri yapan benim bu aralar mutfağa çok sardığımdan çeşit çeşit yemekler tatlılar yapıyorum ilk denemelerim çünkü.
Öyle olduğu halde düşünün benim canım hiçbir şey istemiyor şu 3 gündür ve tadına bile bakmıyorum yemeklerin.
Bugün babaannem mantı yapacak mesela, hiç dayanamadığım birşeydi önceden kahvaltıda bile yerdim ama akşama tatmayacağım bile ve içimde yeme isteğide yok.

Türk kahvesi çok etki yarattı bende.
Hatta bir yerde okudum sabah aç karınla içildiğinde beyne yağları yak emri veriyormuş.
Nescafe'ye de bayılırdım hala seviyorum ama içinde şeker ve krema olduğu için artı karbonhidrat oranı fazla olduğu için içmiyorum.

Hergün 1 saat yürüyüşüm var.
Egzersiz yapsam daha da ince görüneceğim biliyorum ama zor geliyor, üşeniyorum.
Özellikle de callan yapmak isterim ama 1 kez denedim çok zor geldi.
Geçen yıldan bu yana kadar da denemedim birdaha.

Kizlar hepinizi cani gonulden kutluorum harikasiniz.ilk 3 gunden sonra alisiosun sanki,biraz sik disini cnm.turk kahwesi olayina gelince iswec diyetinde ki kahweden kasit nescafe.coban salatasi hakkinda da ben yiyebilicegini dusunuorum cunku coban salatasi oyle soslu kalorili bi salata degilo da yesil salata yanlis biliosam duzeltin.sogan war icinde baska ne war ki

Kizlar hepinizi cani gonulden kutluorum harikasiniz.ilk 3 gunden sonra alisiosun sanki,biraz sik disini cnm.turk kahwesi olayina gelince iswec diyetinde ki kahweden kasit nescafe.coban salatasi hakkinda da ben yiyebilicegini dusunuorum cunku coban salatasi oyle soslu kalorili bi salata degilo da yesil salata yanlis biliosam duzeltin.sogan war icinde baska ne war ki

evet canım soğan var hatta yağ bile koymadım. soğan domates biber.
yedim bile :)

kızlar ben çok kötü bişey yaptım ağlamak istiyorum.
yaaaaa offfff çok aptalım.
yarım kase cacık yarım kase bulgur pilavı yedim :(
lütfen bişey olmaz deyin lütfeeeeeeen

tatlım bişey olmaz bende dün kaçırdım hatta bugünde azıcık kaçtı ben yarın 1 günden başlayıp hiç tartılmadan yapacagım zayıfladıgımı gördüğümde şımarıp dozutuorm tüm gün evdeyim aklım hep yemeklerde oluo sonra dayanamıyıp kaçırıorm ben çok iradeliydm ama artık bıktım diyetlerden:(takma sende kafaya toplarsın benim bugün 4 günümdü ama yarın 1 günüm olacak

gözde :(ben kaçırdım yine çünkü kendimi oyalayamıorm evde tüm gün aklım yemeklerde ve ne yapıorm biliomsn öglende bütün yemeklerimi yiyorum dayanamıyıp sonra akşam açıkınca da tutamıorm kendimi yarın 1 günden başlıorm şuan kilomu biliorm 13 güne kadar tartılmadan sürdürmeliyim

tatlım bişey olmaz bende dün kaçırdım hatta bugünde azıcık kaçtı ben yarın 1 günden başlayıp hiç tartılmadan yapacagım zayıfladıgımı gördüğümde şımarıp dozutuorm tüm gün evdeyim aklım hep yemeklerde oluo sonra dayanamıyıp kaçırıorm ben çok iradeliydm ama artık bıktım diyetlerden:(takma sende kafaya toplarsın benim bugün 4 günümdü ama yarın 1 günüm olacak

canim sifirdan baslayacak kadar mi cok kacamak yaptin?bence sifirlama,sifirlicam die bugun daha cok yersin we bgne kadar iswecle aramizda en cok kilo weren sensin :/

85 kilodan bu kilolara indim73 den 65 inmeyi beceremiorm son 21 günüm offffffffffff offffffffffff:(ya gerçekten stresten diyetden hasret çekmektn evde boş boş oturmaktan bıktım o yüzden kaçamak yapıorm gün içincde oyalandıgım şeyler olsa böyle olmaz ben ne dietlr yaptm zamanında artık yapamıormym ne

çok kaçtı canım baştan başlamazsm morel bozuklugu ile yürütemem ben azimliymdr ama bu sıralar iyice sapıttım yarın kalkıorm 1 günden başlayıp daha hiç tartılmadan devam ediorm bugün sabah 73.00dım 13 gün sonra tekrar tartılmak üzere devam edecegim ama şuanda keyfim yok

gözde :(ben kaçırdım yine çünkü kendimi oyalayamıorm evde tüm gün aklım yemeklerde ve ne yapıorm biliomsn öglende bütün yemeklerimi yiyorum dayanamıyıp sonra akşam açıkınca da tutamıorm kendimi yarın 1 günden başlıorm şuan kilomu biliorm 13 güne kadar tartılmadan sürdürmeliyim

canim benim,kiyamam,ben de ayni durumdaim surekli ewdeim,bide butlere calisiorum,yemek yemek icin cok sebep war yani ama yapma.bak ben napiorum,dayanamicak gibi olunca kk acip basarilara bakiorum.o grafikler beni oyle heycanlandirioki.sonra hemen aklima burak gelio.kendi kendime diorum ki koca gobekli kalin bacakli olmak mi yoksa agzimda 2 sn de cigneyecegim su poca mi diorum mesela,kendimi hemen topluorum.yapma bitanem,bgne kadar harika geldin.kalk bir turk kahwesi yap en guzelinden,ic,istah mistah kalmaz.hadi ben de tapcam,yanina da yakcam sigarami oh :)

canim benim,kiyamam,ben de ayni durumdaim surekli ewdeim,bide butlere calisiorum,yemek yemek icin cok sebep war yani ama yapma.bak ben napiorum,dayanamicak gibi olunca kk acip basarilara bakiorum.o grafikler beni oyle heycanlandirioki.sonra hemen aklima burak gelio.kendi kendime diorum ki koca gobekli kalin bacakli olmak mi yoksa agzimda 2 sn de cigneyecegim su poca mi diorum mesela,kendimi hemen topluorum.yapma bitanem,bgne kadar harika geldin.kalk bir turk kahwesi yap en guzelinden,ic,istah mistah kalmaz.hadi ben de tapcam,yanina da yakcam sigarami oh :)

okul tatile girmesydi keşke ya canım Allah yardımcın olsun bu arada sınavlarnda kaçıncı sınıfsn üni mi lise mi ?gözde o zmanan en baştan almayayım ama bişey bulalım ben hiç tartılmayacagım onda kararlıyım ama bozmadan sürdrmemize yardımcı olacak bişey yapalım sitede yarış gibi mesala balangıçlarımızı yazalım diğer kızlarda katılır bize eminim en çok kilo vereni 1.secelim isveç kralicesi hahahha :)kaçamak yapan elensin böylece daha zevk alırız belki olurmu bi düşün

Back