- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #4.261
ptesi 94le başladım pazara kadar 90 oldum (7.gün yani) bugün 11.gün 88 gözüküyorum ilk haftada ödem gidiyor fazla gözüküyor belki ama haftada 3 bile süper ilk haftayı atlattıktan sonra sorun yok benmde cok basım agrıyodu ama bu hafta cok rahatım
bence gayet basarili,tebrikler :)
Bisey sorabilirmiyim ya listede bir dilim salam yaziyor onun yerine baska bisey yesem olmaz mi? :/ illa salam mi olmasi gerekiyor?
Canm link icin tesekkurler ben de tam az once indirmei basardim,11. Gun demissin kac kg werdin paylasirmisin acaba:) melike iiki online sin senden acaip guc aliorum ben :) ben de yatmadan once denicem bakalim callan i.
günaydın kızlar
ya ben ıspanak bulamadım onun yerine ne yemeliyim?
ya da hiç bir şey yemesem olurmu?
rica ederim bende çok aradım ne bulunmaz videoysa
yapabildiklerim var ama genelde zorluyor. heleki o pelvis nasıl bi harekettir o zorlanmak değilde yapamadım anlayamadım naptıgınıramazandan sonra başlarım herhalde yoksa bu vücutla zor
canım hiç bişry yemeden olmaz sebze kolarilerine bak en düşük olanı veya ıspanaga denk olan başka SEVDİĞİN bişeyden ye ben öyle yapıyorum 3 günde 3.2kilo verdim ben listeyi birebir uygulamıyorum
Safircim eğer salamı sevmediğinden değil de ağır geldiğindense çok güzel bir marka deluxe light ince dilimli salam üretiyor, hafif lezzetli hoş ..
Ama yiyemem diyorsan da 1 avuç kiraz ya da 1 dilim karpuz olabilir..
cnm gunaydin,oncelikle dun callanetics yaptim,bar hareketlerini yapamadim yapabilceim bi materyal bulamadim,ama onun disinda cok sewdim.we aci haber,sabah ac karnina tartilamadim,2-3 bardak su ictim.bbam zorla yarim bardak ayran icirdi,annem agzima domates sikistirdi,allahim 5 yasimdaim sanki,acaip sinirliyim,tartildim tum bunlardan snra 83.3 ciktim(((((
gözdecim materyl bulamadım deemişsn ya koltuk başından ii materyli nereden bulacaksın :)ayrıca tutunma hareketlrndede duvar illaki herşey bire bir olmaz biraz yaratıcı olalım:)
haha haklisin,bak koltyk basi benim hic aklima gelmemisti tamam bunu degerlendircem bi de o pelvis bana cok erotik geldi solemeden gecemicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?