- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #4.281
gülmekten koptum annem ben ilk yaparken o hareketi gördü napıon sen dedi anne spor spor callanetics dedim hahaha:)ayrıca canım ben o havucu hiç yemicem normaldede yüzyl yemesem aklıma gelmez zaten
hahaha ewet ama gercekten cok tahrik edici,bi de yasli yasli teyzeler yapio ya cok guldym ben de :)))aynen,hawuc konusunda ben de senin gibi dusunuorum
Ne guzel birbirinizi motive ediyorsunuz ya :) kacinci gununuz bugun sizin?
Kizlar hepinizi cani gonulden kutluorum harikasiniz.ilk 3 gunden sonra alisiosun sanki,biraz sik disini cnm.turk kahwesi olayina gelince iswec diyetinde ki kahweden kasit nescafe.coban salatasi hakkinda da ben yiyebilicegini dusunuorum cunku coban salatasi oyle soslu kalorili bi salata degilo da yesil salata yanlis biliosam duzeltin.sogan war icinde baska ne war ki
evet canım soğan var hatta yağ bile koymadım. soğan domates biber.
yedim bile :)
evet canım soğan var hatta yağ bile koymadım. soğan domates biber.
yedim bile :)
tatlım bişey olmaz bende dün kaçırdım hatta bugünde azıcık kaçtı ben yarın 1 günden başlayıp hiç tartılmadan yapacagım zayıfladıgımı gördüğümde şımarıp dozutuorm tüm gün evdeyim aklım hep yemeklerde oluo sonra dayanamıyıp kaçırıorm ben çok iradeliydm ama artık bıktım diyetlerdentakma sende kafaya toplarsın benim bugün 4 günümdü ama yarın 1 günüm olacak
gözdeben kaçırdım yine çünkü kendimi oyalayamıorm evde tüm gün aklım yemeklerde ve ne yapıorm biliomsn öglende bütün yemeklerimi yiyorum dayanamıyıp sonra akşam açıkınca da tutamıorm kendimi yarın 1 günden başlıorm şuan kilomu biliorm 13 güne kadar tartılmadan sürdürmeliyim
canim benim,kiyamam,ben de ayni durumdaim surekli ewdeim,bide butlere calisiorum,yemek yemek icin cok sebep war yani ama yapma.bak ben napiorum,dayanamicak gibi olunca kk acip basarilara bakiorum.o grafikler beni oyle heycanlandirioki.sonra hemen aklima burak gelio.kendi kendime diorum ki koca gobekli kalin bacakli olmak mi yoksa agzimda 2 sn de cigneyecegim su poca mi diorum mesela,kendimi hemen topluorum.yapma bitanem,bgne kadar harika geldin.kalk bir turk kahwesi yap en guzelinden,ic,istah mistah kalmaz.hadi ben de tapcam,yanina da yakcam sigarami oh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?