- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #4.321
Kizlar bgn benim basim cok agrio ya,zaten migrenim war,bugun iptalim benden hayir gelmez artik
((
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar bgn benim basim cok agrio ya,zaten migrenim war,bugun iptalim benden hayir gelmez artik((
canım çokkk geçmiş olsun budiyet tersini dönderiyor insanın
Evet var.yarın ben de başlıyorum kızlar..
önerileriniz var mı?
yarın ben de başlıyorum kızlar..
önerileriniz var mı?
günaydınnn kızlar bugün başlayacak olanlar ve daha önceden başlamıış olanlar hepinizi yarışa bekliorz emin olun çok zevkli olacak ve morelimiz yükselecek zayıfladıgımızı gördükçe:)
teşekkürler canım kararlıyım bu kez vermem şart kiloları..:26:Evet var.
Kaçamak yapmamaya özen gösterirsen seni memnun edecek sonuca ulaşırsın canım.
canim grup disina cikmadan ayni gruplar (yani proteinle protein,karbonhidratla karbonhidrat gibi)icinde deisiklik yapabilirsin.bunun disinda listenin disina cikmamaya calis.bol su icmeyi ihmal etme,kendini cok yoracak ialerden kacin ozellikle 3. Gun.benden oneri bukadar,aramiza hosgeldin,bol sans![]()
Canım kurallarda extra çay kahve verilmiyor ama benim şekersiz çay ve kahve içtiğim zamanlar oldu.SELAM KIZLAR BENDE GÜNLERDİR KARAR VERMEYE ÇALIŞIYORUM BU DİYETE AMA YİYECEKLER O KADAR SINIRLI Kİ BU SICAK VE UZUN YAZ GÜNLERİNDE KALDIRABLİRMİYİM DİYE KORKUYORUM
DANIŞMAK İSTEDİĞİM BİKAÇ KONU VAR;
ÖĞÜN DIŞINDA KAHVE ÇAY HİÇ İÇEMİYORUZ MU? :18:
HAŞLANMIŞ ISPANAK YEMEĞİ DERKEN YAĞSIZ SALÇASIZ AMA SOĞAN EKLEYEBİLDİĞİMİZ YEMEK Mİ YOKSA SADECE BUHARDA veya SUDA HAŞLANIP MI YENECEK
MALUM ISPANAK MEVSİMİ DEĞİL YERİNE NE KOYABLİYORUZ ?
GERÇEKTEN AÇLIĞA DAYANILABLİNİYORMU ? SİNİRLİ OLMAK İSTEMİYORUM![]()
Canım kurallarda extra çay kahve verilmiyor ama benim şekersiz çay ve kahve içtiğim zamanlar oldu.
Haşlanmış ıspanak sadece suda haşlanmış olacak. Ispanak yerine ne koyulabilir bilmiyorum ben onu es geçiyorum.
Açlığa dayanılabiliyor. Ama kararlı olursan!
Kilo verme konusunda azimliysen dayanırsın canım. Hele verdiğini gördükçe o kadar güzel uyuyorsun ki..
Kaç kilo verdin canım 13 günde?benimde dün bitti bugün başka diyete başlıcaktım ama kaçamak yapasım var menemen yicem çok feci canım istedi. çok az yicem bişey olmaz herhalde
canım bu hafta hollywood yapıcam öyle aklımda haftaya tekrar başlasammı isveçe ne dersin? yada aynen devam mı etsem
Kaç kilo verdin canım 13 günde?
Benimde bugün 6.günümdü ama sevgilimle 1.yılımız diye biftek, köfte, pirzola.. cola götürdüm vallahi.
Yarın devam edeceğim tekrar ama.
Ben hollywood denedim daha önce ama güzel kilo veremedim o yüzden ben hep isveçle gidiyorum.
Mesela ne oluyor koca gün hiçbir şey yemediysem mercimek ya da tavuk çorbası içiyorum bir kase yanına yağsız tuzsuz salata o zaman et falan yemiyorum hiçbir şey yemiyorum.
O yüzden ben hep isveççiyim.
Sen bilirsin diyeceğim ama senin yerinde olursam biraz fazla kilo verene kadar isveçle devam ederdim ben.
Menemenden birşey olmaz bu arada. Çok canın istediyse ye.![]()
Elbette normal canım.yedim bile6 kilo verdim yavaşladı vermem biraz ama haftada 2 çok normal geliyor banada ilk 5gün 4 kilo vermiştim. sonraki hafta 2verdim