Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

teşk ederim canım inş dediğin gibi olur callanetics indirecegin yeri söylüyeyim ben sana özel mesajla şimdi başka site adı vermiyeyim bu sayfadan yazıorm tatlım :)

Bisey sorucam alti gunden önce birakirsan neden olmuyor ben onu bir turlu anliyamadim? :/ mesela iki gun dayandin ucuncu gun bozarsan ne oluyor?
Dukan diyeti benim gözumede guzel gözuktu ama iste vakit yok oruc yaklasiyor ozaman yapamam ya diyorum dukan diyetini bu yuzden canim :/

birde arkadaslar bisey daha merak ediyorum. Hani diyorlarla sok diyetlerle sadece su ve kas kaybediyorsun.. gercekten bedende zayifladini göruyormusun?

Ben baslamaya karar verdim bu diyete ama mesela 200 gr haslanmis ispanak yerine meyve yesem olmaz mi?

Son düzenleme:

edindigim bilgilere gore sorunun cewabi su,sanirim metabolizma minimum 6 gunde degistirior calisma seklini.yani 4 gun bole protein agirlikli bi diyet yapip birakirsan aninda kilo alirsin ama 6 gunden snra birakirsan ( tabi abartip yememek lazim) werdigin kiloyu ayni hizla almazsin diorlar.oruc tutacaksan tabi diyet zor,ama en azindan protein agirlikli beslenip karbonhidrat we yagi minimalist sewiyede tutabilirsin iftarda.ben olsam boyle yapardim,bilemiorum cnm

Son düzenleme:
Safirsu gruplari birbirine karistirma,meyweyle sebzeyi nasil degistirirsin.ispanak demir acisindan zengin,kalorisi cok az bi sebze,meywe ise seker we karbonhidrat! Gruplari birbirine karistirmamalasin.su kaybettiginiz dogru,yani odem.ama odemin de cok faydali oldugu solenemz.ben sok diet yapip ardindan da dikkatli ama bu kadar agir olmayan bi beslenme aliskanligi ile dewam edilirse,sok diyetle werilen kilonun sabitlenebilecegini dusunuorum.

Ay ben bugun cok kotuyum.en zor gun bugundu simdiye kadar.diyeti bozmam icin cabaliyir sanki insanlar,bugun diyeti bozmak icin binlerce,bozmamak icin tek bi sebebim war,ben tek sebebi yercih ediorum

Ay ben bugun cok kotuyum.en zor gun bugundu simdiye kadar.diyeti bozmam icin cabaliyir sanki insanlar,bugun diyeti bozmak icin binlerce,bozmamak icin tek bi sebebim war,ben tek sebebi yercih ediorum

canım seni tebrik ediyorum çünkü ben kaçırdım ipin ucunu biraz ve hemen peşine ceza olarak 2 saat çok hızlı yürüyüş yaptım çok üzüldüm hala morelim bozuk yarın belki kilo vermemiş olacagım ama kendime güveniyorum gerçekten bugün beni çok zorladı akşam 6 da gözüm döndü pes etmek yok yarında cezam sürecek kaçamak yaptıgıma pişman edecegim kendimi:):)nasıl bir anda oldu anlamadım bile şuanda midem çok kötü agrıdı telafisini yapıcam yarın ve hata yapmamya calışacagım ama insan nefsi evin yemeklerini ben yapıorm annem calışıo diye hep o yüzeden oldu başım çok dönüyordu bugün zaten sürekli gözlerim kararrıodu şimdi iyiyim yiyince erikleri:)3gün bitti çok şükür en berbat gün dü benim için biraz kaçtı diye bozmak yok yarın 4 günden sporu artırarak 3 günü telaisini yapıcam bu diyet çok zor ama başaracagım herkes birşeyleri kaçırmış genelde bu diyeti yaparken çünkü çok aç kalınıo

ewet tatlim ya demek ki tek zorlanan ben deilmisim bugun.bizim ewde de annem saolsun bi borekler corekler yapmis akillara zarar ama direndim yemedim.ama az once dayanamadim bi turk kahwesi ictim bastirdi acligimi onun disinda diet disina cikmadim.ama cok zorlaniorum gercekten bugun.bide ben 2 gundur sabah 6 ya kadar uyuyamiorum,sende bu sorunu yasiomusun?

Sen de bikac erigi kafana takma canim,2 saat hizli yuruyusle kac erik yakmissindir sen :) ben bugun 5 mil yaptim nasi yoruldum anatamam senin bu diyetle beraber spor askini tebrik ediyorum

isveççiler nasıl gidiyor bakalım benim 11.gün bitti callen egzersizlerini arayan arkadaşlar bende videosu var mail atabilirim yada link verim şöyleeeeeeeeee

Callanetics tüm programlar ve kitabı

burdan indirdim ben türkçe altyazılı tek part ama yapamıyorum o ayrı biraz daha kilo vermem lazım

callanetics videoları bide burada part part videoları var

sporu ihmal etmeyin emii

Sen de bikac erigi kafana takma canim,2 saat hizli yuruyusle kac erik yakmissindir sen :) ben bugun 5 mil yaptim nasi yoruldum anatamam senin bu diyetle beraber spor askini tebrik ediyorum

teşk ederim canım benm :)kaçamkda olmasa dahaii olurdu ama araştıorm bu diyeti yapanlar genelde 1 kaç kaçamak yaşamış olsun o kadar kolay degil bu kadar az yemekle ayakta kalmak ben zaten dedgin gibi sporla yediğimi hızlı yakıorm o yüzden belki gözüm döndü ama yarın listeye aynen devam :)seninde sporun gayet ii canım hiç yapmnadan kilo verenler olmuş biz yapıorz daha çok verecegiz inş.

zor bir spor canım yaparsın zamanla ben bir aydr yapıorm süper etkili gözde için çok iyi oldu bu link teşklr sana :)

zor bir spor canım yaparsın zamanla ben bir aydr yapıorm süper etkili gözde için çok iyi oldu bu link teşklr sana :)

rica ederim bende çok aradım ne bulunmaz videoysa

yapabildiklerim var ama genelde zorluyor. heleki o pelvis nasıl bi harekettir o zorlanmak değilde yapamadım anlayamadım naptıgını ramazandan sonra başlarım herhalde yoksa bu vücutla zor

Canm link icin tesekkurler ben de tam az once indirmei basardim,11. Gun demissin kac kg werdin paylasirmisin acaba:) melike iiki online sin senden acaip guc aliorum ben :) ben de yatmadan once denicem bakalim callan i.

Canm link icin tesekkurler ben de tam az once indirmei basardim,11. Gun demissin kac kg werdin paylasirmisin acaba:) melike iiki online sin senden acaip guc aliorum ben :) ben de yatmadan once denicem bakalim callan i.

ptesi 94le başladım pazara kadar 90 oldum (7.gün yani) bugün 11.gün 88 gözüküyorum ilk haftada ödem gidiyor fazla gözüküyor belki ama haftada 3 bile süper ilk haftayı atlattıktan sonra sorun yok benmde cok basım agrıyodu ama bu hafta cok rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…