- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #4.241
Ay harika olur cnm wala,hic bi yerden indiremedim ben
canım henüz özel mesaj atma hakkım yokmuş buradan yazıyorum diyet center callanetics yaz arama moturuna ilk cıkan siteye tıkla linkler var oraada paylaşım var:)
cnm yap ya da yapma diemem sana ama bende ole bayilma falan olmadi.o da ben listeden daha az yiyorum..ewet 6.gunden snra birakabilosun.bi dene istersen.ama senin kilon.cok deil ben senin yerinde olsam dukan yaparim,dukan benim idolum.ben regl donemimde dukan a baslamak istemedim hem o yuzden hem de dukan oncesi biraz fazlalik gitsin die iswec yapiorum.tercih senin cnm :)
Bisey sorucam alti gunden önce birakirsan neden olmuyor ben onu bir turlu anliyamadim? :/ mesela iki gun dayandin ucuncu gun bozarsan ne oluyor?
Dukan diyeti benim gözumede guzel gözuktu ama iste vakit yok oruc yaklasiyor ozaman yapamam ya diyorum dukan diyetini bu yuzden canim :/
:/ anladim cnm,cok tesekkur ederim yine de.dwd si warsa dwd alirim yoksa da cektiririm napiym artik :/ buarada sen pirinc lapasi dietini duydunmu
Ay ben bugun cok kotuyum.en zor gun bugundu simdiye kadar.diyeti bozmam icin cabaliyir sanki insanlar,bugun diyeti bozmak icin binlerce,bozmamak icin tek bi sebebim war,ben tek sebebi yercih ediorum
canım seni tebrik ediyorum çünkü ben kaçırdım ipin ucunu biraz ve hemen peşine ceza olarak 2 saat çok hızlı yürüyüş yaptım çok üzüldüm hala morelim bozuk yarın belki kilo vermemiş olacagım ama kendime güveniyorum gerçekten bugün beni çok zorladı akşam 6 da gözüm döndü pes etmek yok yarında cezam sürecek kaçamak yaptıgıma pişman edecegim kendimi:):)nasıl bir anda oldu anlamadım bile şuanda midem çok kötü agrıdı telafisini yapıcam yarın ve hata yapmamya calışacagım ama insan nefsi evin yemeklerini ben yapıorm annem calışıo diye hep o yüzeden oldu başım çok dönüyordu bugün zaten sürekli gözlerim kararrıodu şimdi iyiyim yiyince erikleri:)3gün bitti çok şükür en berbat gün dü benim için biraz kaçtı diye bozmak yok yarın 4 günden sporu artırarak 3 günü telaisini yapıcam bu diyet çok zor ama başaracagım herkes birşeyleri kaçırmış genelde bu diyeti yaparken çünkü çok aç kalınıo
Sen de bikac erigi kafana takma canim,2 saat hizli yuruyusle kac erik yakmissindir sen :) ben bugun 5 mil yaptim nasi yoruldum anatamam senin bu diyetle beraber spor askini tebrik ediyorum
zor bir spor canım yaparsın zamanla ben bir aydr yapıorm süper etkili gözde için çok iyi oldu bu link teşklr sana :)
isveççiler nasıl gidiyor bakalım benim 11.gün bitticallen egzersizlerini arayan arkadaşlar bende videosu var mail atabilirim yada link verim şöyleeeeeeeeee
Callanetics tüm programlar ve kitabı
burdan indirdim ben türkçe altyazılı tek part ama yapamıyorum o ayrı biraz daha kilo vermem lazım
callanetics videoları bide burada part part videoları var
sporu ihmal etmeyin emii
zor bir spor canım yaparsın zamanla ben bir aydr yapıorm süper etkili gözde için çok iyi oldu bu link teşklr sana :)
Canm link icin tesekkurler ben de tam az once indirmei basardim,11. Gun demissin kac kg werdin paylasirmisin acaba:) melike iiki online sin senden acaip guc aliorum ben :) ben de yatmadan once denicem bakalim callan i.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?