Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Bisey sorabilirmiyim ya listede bir dilim salam yaziyor onun yerine baska bisey yesem olmaz mi? :/ illa salam mi olmasi gerekiyor?

Safircim eğer salamı sevmediğinden değil de ağır geldiğindense çok güzel bir marka deluxe light ince dilimli salam üretiyor, hafif lezzetli hoş ..

Ama yiyemem diyorsan da 1 avuç kiraz ya da 1 dilim karpuz olabilir..

Ama ben dün düğüne katıldım sadece 1 tatlı kaşığı olan düğün pastasından 2 tane yedim küçük küçük lokmalık ve yarım kilo almışım oha diyorum.. :43:

Bu yüzden diyetimin ikinci haftasına başlarken 70 kilo üzerinden baz alıcam kilomu.. Öyle başlıcam ikinci haftaya, hem bu hafta artık sporu biraz daha arttırma vakti geldi.. yarım-yarım bir saatlik yürüyüşümü, günde 1-1 iki saat yürüyüşe dönücek..:kkk:

Canm link icin tesekkurler ben de tam az once indirmei basardim,11. Gun demissin kac kg werdin paylasirmisin acaba:) melike iiki online sin senden acaip guc aliorum ben :) ben de yatmadan once denicem bakalim callan i.

bende senden çok güç alıorm tatlım :)dün kaçamak yaptım diye morelimi hiç bozmadım çünkü sen varsın destek oluosn yazılarınla başaracagız birlikte :)

rica ederim bende çok aradım ne bulunmaz videoysa :1::1:

yapabildiklerim var ama genelde zorluyor. heleki o pelvis nasıl bi harekettir o zorlanmak değilde yapamadım anlayamadım naptıgını:1::1::1: ramazandan sonra başlarım herhalde yoksa bu vücutla zor :1::1:

ben o hareketi çok komik buluyorum tatlım :)yaparsın canımkendini uygun hissettiğinde
,

canım hiç bişry yemeden olmaz sebze kolarilerine bak en düşük olanı veya ıspanaga denk olan başka SEVDİĞİN bişeyden ye ben öyle yapıyorum 3 günde 3.2kilo verdim ben listeyi birebir uygulamıyorum

cnm gunaydin,oncelikle dun callanetics yaptim,bar hareketlerini yapamadim yapabilceim bi materyal bulamadim,ama onun disinda cok sewdim.we aci haber,sabah ac karnina tartilamadim,2-3 bardak su ictim.bbam zorla yarim bardak ayran icirdi,annem agzima domates sikistirdi,allahim 5 yasimdaim sanki,acaip sinirliyim,tartildim tum bunlardan snra 83.3 ciktim :((((((

Safircim eğer salamı sevmediğinden değil de ağır geldiğindense çok güzel bir marka deluxe light ince dilimli salam üretiyor, hafif lezzetli hoş ..

Ama yiyemem diyorsan da 1 avuç kiraz ya da 1 dilim karpuz olabilir..

Sagol canim ya evet sevmiyorum hatta yiyemiyorum bile migdem almiyor.

Ama kiraz guzelmis yada karpuz cok cok sagol bugun bende basliyorum ülkemin diyetine! :) 6 gun degilmi insallah bende dayanicam sizler gibi :)) Cok guzel veriyorsunuz agzim acik kaliyor bende merak ettim bende verebilirmiyim acaba diye :)))

cnm gunaydin,oncelikle dun callanetics yaptim,bar hareketlerini yapamadim yapabilceim bi materyal bulamadim,ama onun disinda cok sewdim.we aci haber,sabah ac karnina tartilamadim,2-3 bardak su ictim.bbam zorla yarim bardak ayran icirdi,annem agzima domates sikistirdi,allahim 5 yasimdaim sanki,acaip sinirliyim,tartildim tum bunlardan snra 83.3 ciktim :((((((

canım günaydın olsun hiç canını sıkma dün bende kaçırdım ama bugün hiç bişey yaşamamış gibiyim dünü unutm önümüze bakalım boşver sabah olanları sakın oldu diye boşlama kendini ne yap biliomsn benm fikrimce tabi sen daha iisini bilirsn ama ayran içmişsn bugünki yogurtunu yeme domates yemişsn onun yerinede havucu yeme dengele böyle ben listeyi birebir yapmıorm havuç yemem zaten çok kalorisi fazla sebzelerin bi kalorilerini incele bak göreceksin illaki ordakiler yemek bize kilo verdirmio az yemek verdirio liste oynayabilirsin başaracagızzzz

gözdecim materyl bulamadım deemişsn ya koltuk başından ii materyli nereden bulacaksın :)ayrıca tutunma hareketlrndede duvar illaki herşey bire bir olmaz biraz yaratıcı olalım:)

Haklisin canim,ben de senin gibi dusunmustum.o hawucu da en bastan yememeyi aklima koymustum zaten,bu diette nie werilmis anlamadim.saol hayatim ya ii ki warsin.halletcez ins

gözdecim materyl bulamadım deemişsn ya koltuk başından ii materyli nereden bulacaksın :)ayrıca tutunma hareketlrndede duvar illaki herşey bire bir olmaz biraz yaratıcı olalım:)

haha haklisin,bak koltyk basi benim hic aklima gelmemisti tamam bunu degerlendircem bi de o pelvis bana cok erotik geldi solemeden gecemicem :D

haha haklisin,bak koltyk basi benim hic aklima gelmemisti tamam bunu degerlendircem bi de o pelvis bana cok erotik geldi solemeden gecemicem :D

gülmekten koptum annem ben ilk yaparken o hareketi gördü napıon sen dedi anne spor spor callanetics dedim hahaha:)ayrıca canım ben o havucu hiç yemicem normaldede yüzyl yemesem aklıma gelmez zaten

Back