Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar dün sabah 76.6 ile başlamıştım spordan geldim şimdi ve tartıldım 74.4 çıktım :)2 kilo 2 gram gitmiş ama ben 1 saat sabah 1 saat akşam yürüyüşü ve öglede 1 saat callanetics yapıorm 65 olmak istiorm agustos 2 ye desteklerinizi bekliorm...

canim gunaydiiiiiiiiiiiiin.harikasin :) ben de 84.6 ile basladim, uyanir uyanmaz tartildim 83.6 gordum.suanda kahwemi iciyorum :) buarada su tarti isini kafana takma,sýk sýk tartil hic sakincasi yok.aksine hakim oluosun kilona tatlim,pierre dukan da boyle diyor kiyamam ya 1 sene olmus neredeyse,seni en iyi ben anlarim,2 senedir ne cektigimi ben biliorum (( allah kavustursun.ama az kalmis az daha sabir kawuscan sewgiline hem de harika bi suprizle :)
bas agrin ne durumda bu arada tatlim,umarim gecmistir :/
buarada su callanetics i ben de kafaya taktim,nekadardir yapiosun we faydasini gordunmu?

Son düzenleme:
canım bugün süperim başım agrımıyor cok hareketliyim :)mutluyum bugün günler yaklaştıkca içim kıpır kıpır oluyor aşkıma kavuşacagım diye...callanetics harika bir spor kesinlikle 2 beden ince bir görünüş oluşuo ben 74 şuanda ama daha az gösteriorum bu spor sayesinde neredeyse bir aydır yapıyorum tavsiye ediyorum kesinlikle başla.buarada sende süpersin hayatım 1 kilo gitmiş :)

Son düzenleme:

tesk ederm cnm,ben bi de regl donemimdeim5 gundur spor yapamiorum o yuzden.normalde haftanin 3gunu cardio + aerobic yapiodum,en iyisi ben de basliym,sikilasmak cok onemli,kilo alip wermkten heryerim lombur lombur (( 5 mil da cok hosuma gitti benim,onu da ya picam.hep boyle mutlu ol :)

Ay simdi bende mi yapsam diye dusunuyorum :))))) 6 gun degilmi dayanazsan 6'inci gunden bozabilirmisin galiba.. ya ben kac zamandir ayni kiloda duruyorum sspor yapmama ragmen ama bayilirim diyede korkuyorum :/ karar veremedim yapsammi yapmasammi ://

Ay simdi bende mi yapsam diye dusunuyorum :))))) 6 gun degilmi dayanazsan 6'inci gunden bozabilirmisin galiba.. ya ben kac zamandir ayni kiloda duruyorum sspor yapmama ragmen ama bayilirim diyede korkuyorum :/ karar veremedim yapsammi yapmasammi ://

cnm yap ya da yapma diemem sana ama bende ole bayilma falan olmadi.o da ben listeden daha az yiyorum..ewet 6.gunden snra birakabilosun.bi dene istersen.ama senin kilon.cok deil ben senin yerinde olsam dukan yaparim,dukan benim idolum.ben regl donemimde dukan a baslamak istemedim hem o yuzden hem de dukan oncesi biraz fazlalik gitsin die iswec yapiorum.tercih senin cnm :)

Bu diyeti bi arkadaşım yapıyordu, listeden neredeyse hiç şaşmadı. Hemencecik gerçekten de çok kilo verdi ama diyet biter bitmez geri aldı gerçi onun beslenme alışkanlıkları gerçekten çok kötü ve bırakın sporu yerinden bile kalkmıyor, bilmiyorum kızlar bana biraz sağlıksız geldi açıkcası, bunca yıldır bildiğimiz, kanıtlanmış doğrularla alakası yok ve bu kadar hızlı kilo vermenin sağlıksız olduğunu düşünüyor herkes:/ Kimsenin hevesini kırmak istemem, aslında çok kilo verdikten sonra belki dikkatli olmaya devam ederseniz kilonuzu korursunuz ama biraz endişe ettim:/ Dikkat edin, kilo vereceğim diye sağlığınızdan olmayın.
Dukan Diyeti'ne de çok güveniyordum ben hatta geçen yaz yaptım, güzel de kilo verdim ama hem geri aldım hem de çok sağlıksız bi diyet olduğunu öğrendim...

dukan a kadar tum dediklerine katiliorum we kendi adima bunun bilincinde olarak yapiorum bu dieti.butun rejimler we hatta spor,biraktigin anda ne werdisen almana sebep olur,bn.bunun canli ornegiyim we isweci yapip da bitince gidip hamburgerler pizzalar yemicem dukanla dewam etcem mesela,gerekirse omrumun sonuna kadar... DİE dusunuodum sen bu yorumu yapana kadar.dukan hakkinda ilkkez boyle olumsuz bi yorum duyuyorum.kitabini da okudum,aksine bana cok mantikli gelmisti.neden sagliksiz olduunu dusunuosun aydinlarirmisi. Ltfen?

bide guclendirme we koruma ewresini,persembe ataklarini yapmana ragmen mi geri aldin?

canım bence sen diyetlerden sonra yemeklere fazla yüklenip tekrar kilo almışsın dengeyi sürdürememişsn ben isveçin saglıklı illa demiyorum tabiki degil ben özel durumdan dolayı yapıyorum ama ben bu diyeti yapıpda tekrar kilo almayanlar biliyorum düzenli bir beslenme ve sporla her ne diyeti yaparsan yap istersen 1 ayda 3 kilo ver sonra normal den fazla yemeye başla yine o kiloyu alıyorsun bu böyle kaç defa yaşadım bu olayı. dukanın 2 defa okudum kitabını ve uyguladımda kabızlık sorunu ve meyve yememek beni sıktı.

günaydın kızlar 2 günüde geride bıraktık başlangıç da 76.6dım şimdi 73.2 oldum güzel gidiyor zayıfladıkca morel artıyor atarsa19:):)65 olabilecekmiyim acaba

Son düzenleme:
Ooooo paylasimini simdi gordum,harikasin,2 gunde 3 kg :)) :alkış:

canım seninde gayet gzl benim tahminimce sporlar böyle verdiriyor başlamadan önce belimin falan ölcüsünü almıştım bugün bakayım dedm hepsinde azalma var tamamen bittiginde yani 10 gün sonra öncesini ve sonrasını paylaşacagım bizim gibi acil ihtiyacı olanlara faydası olabilir:)

canım seninde gayet gzl benim tahminimce sporlar böyle verdiriyor başlamadan önce belimin falan ölcüsünü almıştım bugün bakayım dedm hepsinde azalma var tamamen bittiginde yani 10 gün sonra öncesini ve sonrasını paylaşacagım bizim gibi acil ihtiyacı olanlara faydası olabilir:)

ewt cnm bncede spor,ama harikasin :) ben iki gundur resmen yerimden kipirdamiorum,ona ragmen giden bi basari bence :) ama melikecim bana bi el atta ben de su callanetics yapim bu arada ben sende sunu gordum,sen erkek arkadasini 65 le karsilicaksin we bende senin adina cok mutlu olcam,tam da buraya yaziorm :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…