- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #4.221
günaydýn kýzlar dün sabah 76.6 ile baþlamýþtým spordan geldim þimdi ve tartýldým 74.4 çýktým :)2 kilo 2 gram gitmiþ ama ben 1 saat sabah 1 saat akþam yürüyüþü ve öglede 1 saat callanetics yapýorm 65 olmak istiorm agustos 2 ye desteklerinizi bekliorm...
canım bugün süperim başım agrımıyor cok hareketliyim :)mutluyum bugün günler yaklaştıkca içim kıpır kıpır oluyor aşkıma kavuşacagım diye...callanetics harika bir spor kesinlikle 2 beden ince bir görünüş oluşuo ben 74 şuanda ama daha az gösteriorum bu spor sayesinde neredeyse bir aydır yapıyorum tavsiye ediyorum kesinlikle başla.buarada sende süpersin hayatım 1 kilo gitmiş :)
her gun ayni degil tabi,degisior ama kahvalti 1 kesme sekerli nescafeden ibaret,ilerleyen gunlerde bir dilim kizarmis ekmek eklenior falan filan.wala kilolari taktiysan kafaya we zamanin kisitliysa essek gibi dayaniosun ark im,bak mesela saat sabahin 4u we ben acliktan uyuyamiorum,ama inadim inat bozmucam
Ay simdi bende mi yapsam diye dusunuyorum :))))) 6 gun degilmi dayanazsan 6'inci gunden bozabilirmisin galiba.. ya ben kac zamandir ayni kiloda duruyorum sspor yapmama ragmen ama bayilirim diyede korkuyorum :/ karar veremedim yapsammi yapmasammi ://
Bu diyeti bi arkadaşım yapıyordu, listeden neredeyse hiç şaşmadı. Hemencecik gerçekten de çok kilo verdi ama diyet biter bitmez geri aldı gerçi onun beslenme alışkanlıkları gerçekten çok kötü ve bırakın sporu yerinden bile kalkmıyor, bilmiyorum kızlar bana biraz sağlıksız geldi açıkcası, bunca yıldır bildiğimiz, kanıtlanmış doğrularla alakası yok ve bu kadar hızlı kilo vermenin sağlıksız olduğunu düşünüyor herkes:/ Kimsenin hevesini kırmak istemem, aslında çok kilo verdikten sonra belki dikkatli olmaya devam ederseniz kilonuzu korursunuz ama biraz endişe ettim:/ Dikkat edin, kilo vereceğim diye sağlığınızdan olmayın.
Dukan Diyeti'ne de çok güveniyordum ben hatta geçen yaz yaptım, güzel de kilo verdim ama hem geri aldım hem de çok sağlıksız bi diyet olduğunu öğrendim...
Bu diyeti bi arkadaşım yapıyordu, listeden neredeyse hiç şaşmadı. Hemencecik gerçekten de çok kilo verdi ama diyet biter bitmez geri aldı gerçi onun beslenme alışkanlıkları gerçekten çok kötü ve bırakın sporu yerinden bile kalkmıyor, bilmiyorum kızlar bana biraz sağlıksız geldi açıkcası, bunca yıldır bildiğimiz, kanıtlanmış doğrularla alakası yok ve bu kadar hızlı kilo vermenin sağlıksız olduğunu düşünüyor herkes:/ Kimsenin hevesini kırmak istemem, aslında çok kilo verdikten sonra belki dikkatli olmaya devam ederseniz kilonuzu korursunuz ama biraz endişe ettim:/ Dikkat edin, kilo vereceğim diye sağlığınızdan olmayın.
Dukan Diyeti'ne de çok güveniyordum ben hatta geçen yaz yaptım, güzel de kilo verdim ama hem geri aldım hem de çok sağlıksız bi diyet olduğunu öğrendim...
Ooooo paylasimini simdi gordum,harikasin,2 gunde 3 kg :)) :alkış:
canım seninde gayet gzl benim tahminimce sporlar böyle verdiriyor başlamadan önce belimin falan ölcüsünü almıştım bugün bakayım dedm hepsinde azalma var tamamen bittiginde yani 10 gün sonra öncesini ve sonrasını paylaşacagım bizim gibi acil ihtiyacı olanlara faydası olabilir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?