E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
bugün daha iyiyim canım... dün mafolmuştum yorgunluktan ama dinlenmek iyi geldi ...
durmuyorum yola devam ediyorum tam gaz ... :lepi:
gördüğüm kadarıyla sende çok çok iyi gidiyorsun aramızda en zor zamanları sen atlattın kilo vermedin kabızlık yaşadın ama pes etmedin canım bunun için artı bir alkışı hakkettin işte alkisalkisalkisalkisalkisalkis
asuum gördüm seni çık ortaya nasıl haberler delikafadulden
iyi sayılır canım 1 kilo gitmiş yalnız cuma günü almıştım o 1 kiloyu.. ama ya bağırsaklarımın durumu fena.. ben hiç böle olmazdım:çok üzgünüm:
çok güzel bir başlangıç cnm alkisalkisalkis
bağırsaklarının nesi var anlamadım :uhm:
teşekkür edrim canımkaydirigubbakcemile5.. kabız oldum galibamafoldumben
ayy öylemii :sinifsinif:
sende ben gibi olmazsın inş. benim günlerdir düzelmedi :1no2:
ben pek alışkın değilim canım.. ondan çok kötü oldum gerçi bu alışkanlığa bakmazkilmaz:.. sen napıyorsun nasıl dayanıyorsun yaaa..
ben alışığım desem anlarsın heralde cnm ya :1no2:
herkes günde 2 kez çıkınca az sanar oysa ben 2 güne bir olunca seviniyorum bile :kedi: bünyesel bişi anlıyacağın ..
senin normalde böyle değilse ılık su filan iç bol bol eminim rahatlatır yerimseniben
kayısılı bitki çayı tavsiye etti cafcan arkadaş alabilirsen ondan yap iç bide cnm :teselli:
asuuum güzel bir başlangıç yapmışsın :) devamını artarak bekliyoruz :))
yengeçburcu canım tünaydın diyeyim şimdi, tartıdaki oynamalar nasılda mutlu ediyor bizi :))
kızlar 6. günüm öğle yemeğimi yedim, sanırım bu diyetten sonra haşlaanmış yumurta yemeyeceğim :))
asuuum güzel bir başlangıç yapmışsın :) devamını artarak bekliyoruz :))
yengeçburcu canım tünaydın diyeyim şimdi, tartıdaki oynamalar nasılda mutlu ediyor bizi :))
kızlar 6. günüm öğle yemeğimi yedim, sanırım bu diyetten sonra haşlaanmış yumurta yemeyeceğim :))
al bendende o kadar cnm -tatlicadiarzu-
bir yufka 2 puanmış :))
gözleme yapar yeriz valla en fazla 5 puan tutar :))
merhaba arkadaslar su an disaridayim iyiyim tavugumu havucumu yedim Bugun 6.gun dun aksam ve BU Sabah halsizdim basim donuyordu yemek iyi geldi 2 kilo verdim 4 gunde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?