E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
inanamazsın çok kötü :gitme: benim bağırsaklarım normallerinden farklı.duyan herkes şaşırıyor.neler denedim bilemezsin.kuru kayısı,incir üstüne ılık su soguk su karışık su,zeytinyağı,takviye lif hapları hiçbiri fayda etmiyor.müshil hapı alıyodum uzun sure yapamayınca 1 tanesi normalde ishal yapacakken ben 3 tanede zorlana zorlana tuvalete cıkabılıyodum :çok üzgünüm:
smdi kıyısılı bitki çayına çözüm buldum bakalım bu ne zamana kadar götürcek :gitme:
kabızlığın kilo almada payı çok büyük..
aman maşallah de gülüm kendine
yeşil çayı bende her gün 1 finca içmye çalışıyorum sevmesemde -tatlicadiarzu- benmkini çalıştrmıyor inş. sana yarar kaydirigubbakcemile5
akşamki kilom sabahla aynı çıktığında sabahları eksiliyorum ben :lepi:
sabah haberlerini bekliyoruz delikafadulden
inanamazsın çok kötü :gitme: benim bağırsaklarım normallerinden farklı.duyan herkes şaşırıyor.neler denedim bilemezsin.kuru kayısı,incir üstüne ılık su soguk su karışık su,zeytinyağı,takviye lif hapları hiçbiri fayda etmiyor.müshil hapı alıyodum uzun sure yapamayınca 1 tanesi normalde ishal yapacakken ben 3 tanede zorlana zorlana tuvalete cıkabılıyodum :çok üzgünüm:
smdi kıyısılı bitki çayına çözüm buldum bakalım bu ne zamana kadar götürcek :gitme:
kabızlığın kilo almada payı çok büyük..
ayy cnm benim yaa :teselli:
doktora gittinmi yani gitmişsindir kesin ama bir ilaç var tamamen bitkisel hani toz halinde suya karıştırılan banada dr. tavsiye etmişti ve çok memnun kaldım acaba kullandınmı ondan
kızlar verdiğiniz moralden dolayı hepinize teşekkür ederim bu raımsak işini baya takmıştım kafaya ama sporu yapıp sizlerin yazdıklarını görünce içim rahatladı inanın
bugün 1.45 dakika spor yapabildim sarımsaktanmı nedir bilmiyorum ama başım dönüyordu ve midem bulanıyordu bide regli döneminde olunca iyice sancı ve halsizlik oldu yorgun düştüm ama bu eksik süreleri ilerleyen günlerde tamamlayacağım ...
aslında yazılanların hepsini okudum ve bi kaç bişe yazacaktım cevap olarak ama çok halsiz hissediyorum kendimi ve karnım çok ağrıyor ılık bir duş alıp tv karşısına geçip orda sızmayı planlıyorum
bide bugün eşim ben etimi kaynattıktan sonra grile koyuyorum bana dediki bu et suyunu ben çorba yapıp içeyim dedi iyi dayana bilirsen yap dedimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tadına bir baktı bana acımaya başladı ahh canımm sen bunu nası yiyorsun etin tadıdamı böle dedi azda etten verdim yesin diye kaydirigubbakcemile3 bizimki kendinden geçti :jeyyar:
sonra bana yapma kendine bu işkenceyi boz gitsin bunlar yenecek gibi değil dedi bende onu geçen ben isyan ederken dediği lafla mat ettim " aaaaa öle deme ama bunları bulamayanlarda var dedim şeytanlık yapıp aklımı çelmeye çalışma seni bizim kızların eline veririm sonrada geçer karşıan gülerim dedim "kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
işte böle ballarım lokumlarım yarın görüşmek üzere hepinizi öpüyorum en kocamanından kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan
lahmacun yedik diyelim ama tüm haklarımızı yemiş olucaz gün boyu değilmi CADIARZU
canım ben yeniyim burada çncelikle merhaba.. üzüldüm canım ama aynı derdi çeken çok insan var.. sandoloz sakızını denedinmi hiç.. bide maydonozla soğanı haşlayıp suyunu içebilirsin.. benim problemim yok ama bunları içince acayip rahat oluyorum..
canım ben yeniyim burada çncelikle merhaba.. üzüldüm canım ama aynı derdi çeken çok insan var.. sandoloz sakızını denedinmi hiç.. bide maydonozla soğanı haşlayıp suyunu içebilirsin.. benim problemim yok ama bunları içince acayip rahat oluyorum..
tamam tamam sizler uyuyun, ben tek başıma da yazarım bu konuda.
günlerden pazar normal şartlarda ben en iyi ihtimalle saat 12 de kalkardım ama hergün aynı saatte kahvaltı (kahvaltıya bakarmısınız neskafe :)) için uyanıyorum. ve ben normalde çalarsaatin sesini duymaz hep işe geç kalırdım ama hemen uyanıp tuvalete gidiyorum, sonra tartı başına :))
veeee bu sabah tartıda gördüğüm gramlar vermiş olduğumdu ama öyle mutlu oldum ki :))
zenimcim günaydın canım tek değilsin canım günaydın :)))
ben bugün biraz geç kalktım çünkü gece geç yattım ondan olsa gerek uykuda tutmadı çok yorgundum ama uyuyamadım nedense...
bende bugün aynı şekilde önce tuvalet sonra tartıya yöneldim ve sonuç iyi gerçekten 69-70:lepi: ama benim tartı dijital değil bitane dijital alayım ben öyle daaha iyi oluyor hem bozukta olabilir o nedenle tam bişe söyleyemiyoruz nese bakalım
durmaak yok yola devam
bu arada diğer kızlar nerdesiniz kalkın hadi yawwhihoyyyt
günaydın bünyesinde benden parçalar bulundurduğuna inandığım güzel yürekli insan :))
tartıda sevinmiş olman çok mutlu etti beni :)
şok market yada kipa varsa orda dijital tartılarda indirim var haber olsun.
ben arzumun tartısını aldım diyete başladığımda ve kazık yedim :)
ama gramların gidişini bilmek çok mutlu ediyor :))
slm kızlar .. günaydın .. a.s.
hepinize mutlu pazarlar..
sabah tartıldım düne göre ufak bir azalma var :dance:
ufakta olsaa, olmasada yola devam durmak yok sonuna kadar ben yarım kalan işleri hiç sevmem :tomato:
yengecburcu canım sanada günaydın opuyorumnanaktan...
aaz olsun öz olsun canım damlaya damlaya göl olurmuş....:jeyyar:
dediğin gibi durmak yok yola devam :lepi:
kumdeniz arkadaşımın paylaştığı liste bana daha mantıklı geldi ve bi lista yaptım bakalım ne diyeceksin :)
benim günlük 21 puanım var :))
Kahvaltı
Bir dilim tost ekmeği 1
Peynir 1.5 puan
Domates salatalık 0
Bir yumurta 2
Aralarda sıfır puanlı meyvelerden
Öğle
Salata yağlı ve limonlu iken 0.5 puan
Doyana kadar patates 4 puan
Arada bir krep 4 puan
Akşam
Doyana kadar tavuk 4 puan
Salata 0.5 puan
Ara
Sıfır puanlı meyvelerden
Toplam 17.5 puan yaptı, kaldı 3,5 puanım onunlada bir dilimden birazcık az meyveli pasta yiyebilirim
bir atasözü bukadarmı cukk oturur mevzuya kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın cnm bugün ağrın ,sancın varmı :teselli: